Usuari discussió:Jose2

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Jose2!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Benvingut. Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. --Valencian 17:41, 19 gin 2010 (UTC)

Moltes gràcies

Artícul Fallera Major[editar còdic]

Ya ho tens redirecccionat. De totes formes he renomenat l'articul en singular "Fallera Major" i "Falleres Majors" redirecciona a "Fallera Major", que es lo correcte. Abans de la Llista de Falleres, he clavat l'informacio que faltava. Revisa-ho i si veus que li falta algo, afiges o modifiques. Moltes gracies.

Per a redireccionar[editar còdic]

Per a redireccionar un articul, per eixemple "Falleres Majors" a "Fallera Major"...es fa creant per eixemple "Falleres Majors" com si fora un articul nou diferent i abans d'editar i guardar l'articul, quan esta tot en blanc, trobaras baix del tot, baix de "Guardar la pagina" una barra en caracters i botons. En tot en blanc, escriu l'articul al que vols que redireccione, selecciona en blau el text (=el articul al que va redireccionat) en el ratoli i puncha el boto "REDIRECT" que voras en la barra de baix de "guardar la pagina" i despres guardes ya la pagina. Pareix complicat pero poc a poc aniras familiarisant-te en el funcionament de Uiquipedia i te sera tot molt mes facil. --Valencian 19:52, 21 gin 2010 (UTC)

Per favor, pega-li una ullada a estes seccions. Podran ser-te molt utils:


Sobre l'ortografia i correctors[editar còdic]

¡Hola!. Te dic un poc algo paregut a lo que li he dit a Peterguason i a Jorge14. La teua colaboracio en Uiquipedia i els articuls que elabores i en els que treballes son interessants, pero es important el tema de l'ortografia dels articuls i la gran importancia d'usar correctors i diccionaris on-line de valencià a l'hora d'editar i treballar en Uiquipedia.

Per favor, revisa les poques correccions que he fet en el teu articul de: Cridà i fixat en els canvis d'ortografia. Si utilises el corrector de valencià per a Firefox, t'indicarara si una paraula no existix en valencià i si tens dubte sobre una paraula en concret, es pot mirar en els diccionaris on-line de valencià.

Seria molt bo que t'instalares alguns dels correctors que trobaras en Proyecte:Escriure en valencià. El corrector de Firefox no es molt util a tots.

Ya saps que en Uiquipedia en valencià es pot utilisar les Normes d'El Puig sense l'ultima reforma d'accentuacio de la RACV o en els accents, pero es gaste lo que es gaste, ha d'estar be i l'ortografia cuidada. Si tots utilisarem els correctors, s'evitaríem els temps que perdrem en corregir els articuls dels demés i que es pot amprar en fer articuls nous.

Tots fem erros, tots s'equivoquem, yo el primer, pero si no utilisem els correctors i els diccionaris el nivell d'erros es dispara i donaria molt mala image de Uiquipedia. Els erros ortografics i tipografics, verbals, etc..han d'entrar dins de lo raonable i lo llogic. Per favor, prengam-se este tema molt en serio tots. Moltes gracies pel teu bon treball en Uiquipèdia i el teu esforç. Si necessites qualsevol ajuda, no tens mes que dir-me-ho. Salutacions: --Valencian 20:02, 21 gin 2010 (UTC)

De res. Gracies a tu. Puix si proves el Corrector de valencià per a Firefox per a editar aci, es la canya. Es lo millor en molta diferencia. Abans editava en Uiquipedia en el Open Office de la RACV, pero el de Firefox es molt practic i es el mateix diccionari de la RACV, lo bo es que t'ho indica tot mentres edites, "in situ". Prova-ho i voras quin canvi. Aixo si, has d'instalar-te i entrar en el navegador Firefox. --Valencian 20:37, 21 gin 2010 (UTC)

Ara eres administrador[editar còdic]

En l'objectiu de facilitar les teues edicions, has segut nomenat Administrador de L'Enciclopèdia. A partir d'ara, no tornaràs a vore el captcha mentres estigues loguejat. Este privilegi pots perdre-lo si deixes de participar en el proyecte.--Admin 22:33, 25 gin 2010 (UTC)

Principalment és per a evitar que escrigau el captcha, els privilegis que dona els pots vore en Proyecte:Administradors--Admin 23:51, 26 gin 2010 (UTC)

Enhorabona i Normes Administradors[editar còdic]

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de L'Enciclopèdia!. ¡T'ho mereixies!. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

 • Complir i fer complir les polítiques de L'Enciclopèdia en valencià
 • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de L'Enciclopèdia.
 • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
 • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
 • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
 • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

¡Enhorabona i avant!. Un abraç: --Valencian 23:15, 27 gin 2010 (UTC)

Un chicotet detall mes, per favor, edita en quan pugues la teua pagina d'usuari. Queda un poc raro que un administrador no tinga editada la seua pagina d'usuari. Moltes gracies. --Valencian 23:28, 27 gin 2010 (UTC)

Categoria Pobles de Valencia[editar còdic]

La categoria "Municipis de Valencia" no estava creada pero si n'hi havien 3 articuls que usaven eixa categoria, que encara no estava editada. Ya els he passat a on toca que es: "Categoria:Pobles de la Província de Valéncia" i "Categoria:Pobles de la Comunitat Valenciana". Gracies per avisar. Ya està solucionat. --Valencian 16:52, 29 gin 2010 (UTC)

Categoria Museus Valencians[editar còdic]

Els museus de Valencia Ciutat ya estan inclosos en la categoria de "Museus Valencians". Solucionat. Gracies per avisar, perque solucionar este coses ajuden a que Uiquipedia funcione millor. No te preocupes, poc a poc aniras familiarisant-te en el llenguage wiki i podras resoldre este cosetes facilment. Salutacions.--Valencian 22:28, 1 febr 2010 (UTC)

Anglaterra i Gran Bretanya[editar còdic]

Ni Anglaterra, ni Gran Bretanya són sinònims del Regne Unit. El Regne Unit és un estat sobirà, format pels països constitutius (o algo aixina) de Irlanda del Nort, Anglaterra, Escòcia i el País de Gales. Anglaterra és un país constitutiu del Regne Unit, i Gran Bretanya és la principal illa de l'estat, formada pels països de Gales, Anglaterra i Escòcia. Ara mateixa m'encarregaré de corregir els erros, salutacions ;) --Vixca Valencia 19:21, 15 febr 2010 (UTC)

Puix la veritat és que si queda molt be, començaré a fer-ho yo també :) --Vixca Valencia 21:18, 15 febr 2010 (UTC)

Mercat de Colom/Colón[editar còdic]

El corrector diu que "Colón" és erròneu, ademés l'equivalent valencià al nom castellà "Colón" és Colom, per tant, redirigir "Mercado de Colón" a "Mercat de Colom" és admisible, pero el nom en si és "Mercat de Colom". --Vixca Valencia 16:06, 26 febr 2010 (UTC)

Home yo sempre he conegut este mercat com mercat de Colom, en els llibres d'història he estudiat Colom (en catlencià, pero s'acosta) i que yo sàpia Colón en valencià és de sempre Colom, independentment de que Colón siga o no un nom propi, Joan també ho és i no me dona error, igual que Jordi, Joana, Ampar o Antoni. Per això ho he canviat per Colom, perque en valencià yo tinc entés que és Colom (a part de que Colom també és el mascle de la coloma), pero bueno al mateix temps està el nom "Rosa" que pot ser un nom propi o el nom d'una flor ¿No? i en castellà també està el nom de "Paloma", aixina que com he dit abans, yo tinc entés que en valencià lo correcte és Colom, i Colón es castellà. --Vixca Valencia 16:15, 26 febr 2010 (UTC)
Ademés en els mapes del Cap i Casal i en les senyalisacions, si no m'enganye posa o "Mercado de Colón" o "Mercat de Colom" pero no "Mercat de Colón" --Vixca Valencia 16:17, 26 febr 2010 (UTC)
Jose pero tenim dos problemes, el primer és que no sabem qui era el llinage de Cristòfol Colom, ni tan si vol el nom, sabem que en castellà diuen Cristóbal Colón, en valencià Cristòfol Colom, i en polac crec que diuen Kristofol Colom o algo aixina, és molt relatiu, no se sap ni l'orige d'este home.. ¿Com anem a saber com és el seu llinage original? De fet ad este home se li coneixia molt com "Columbus" (Colom en llatí) per això dic que.. ¿Quí fa la traducció? ¿Quin és l'original?, per tant deuriem deixar lo de "Colom" ya que és el nom oficial del Mercat i ya que no sabem el seu llinage original, només coneixem com se dia en Valéncia i com se dia en Castella. ¿Entens a lo que me referixc? El segon problema és que ningú ha dit que Mercat de Colom se referixca a Cristòfol Colom, Mercat de Colom pot referir-se a "Mercado de Palomo" pero al castellà se va traduir "Mercado de Colón" cosa molt normal, ya que per eixemple en valencià diem "Alcàsser" que vé de l'àrap "al-qasr" (la fortalea) i només hem traduit el nom àrap al que gastem, Alcàsser, podriem haver-ho traduit i dir "La fortalea" pero me pareix a mi que no. Per això dic que "Mercado de Colón" pot ser no siga una traducció, sino una castellanisació. Llavors eixos son els dos problemes, el primer és que no sabem quin era el llinage de Cristòfol Colom (no sempre tenim que pensar que es diu pel seu nom en castellà, cas de Pere el Ceremoniós per eixemple) i tampoc sabem si este mercat fa referència a este home o simplement al mascle de la coloma, per això insistixc, deuríem deixar "Mercat de Colom" que és el nom oficial i tant el llinage d'este home en valencià és colom com que colom és el mascle de la coloma, i fer una redirecció de "Mercat de Colon" per si on cas. ¿Qué te pareix? --Vixca Valencia 17:57, 3 març 2010 (UTC)
He mirat en atres wikipèdies, en la wikipedia en gallec diu que en gallec és "Mercado de Colom" i que en valencià és "Mercat de Colom", he buscat també en atres wiklipèdies per Cristòfol Colom, i la majoria d'idiomes utilisen "Colom", "Colomb" (francés) o "Columbus", Colon ho gasta el castellà, extremeny i euskera (Kolon), per tant yo crec que està més que clar que hem de dir Mercat de Colom i Cristòfol Colom (a falta del nom original) --Vixca Valencia 18:09, 3 març 2010 (UTC)
Per cert, Colom > Colòmbia. Només en castellà se gasta "Colón" --Vixca Valencia 18:21, 3 març 2010 (UTC)

Erros en Valencià[editar còdic]

Hola Jose2, he estat llegint alguns dels artículs de la uiqui i he trobat alguns erros en l'utilisació del nostre idioma, per eixemple he vist que la gent utilisa "la resta" en lloc de dir "el restant": no es diu "Açò ho sap el restant de la gent", s'ha de dir "Açò ho sap el restant de la gent", la primera expressió no es de la nostra normativa. ¿Qué s'ha de fer si se detecta este tipo d'erros o atres pareguts? Moltes gràcies. --Vicent Tomàs 20:03, 22 març 2010 (UTC)

D'aixo, res de res[editar còdic]

No, aixo es que "Vixca Valencia" s'ha embolicat en atra cosa al llegir un correu. Estigues tranquil que d'aixo res de res. En correu privat t'acabe d'enviar en que consistix lo que le comentava ad ell, ¿val?. --Valencian 18:33, 31 març 2010 (UTC)

Si ya ho he vist, han eliminat l'artícul sense mes, ¡en tot el morro!. Deuríem de demanar la restauració de l'artícul tant en castellà com en anglés, que també l'han eliminat farà uns 10 dies en el mateix procediment, pero esta volta no s'enterà ningú. Si algú demana la reversió de l'artícul, que avise. --Valencian 01:38, 6 abr 2010 (UTC)

¿Repoblacions castellanes?[editar còdic]

I d'a on ha tret això? Eixes teories són pancatalanistes, sense cap fonament històric, he utilisat la font de la Chronica y fets de Iaume I de Ramon Muntaner en l'artícul Repoblació del Regne de Valéncia per a informar-me sobre l'assunt i la Vall de Cofrents no consta entre les regions valencianes que varen rebre inmigrants. Per tant eixa primera etapa és una mentira, la segona no ho sé, la veritat ho dubte, no té molt de fonament tampoc això de que se expulsaren els moriscs i se va repoblar tot, per una banda perque mos cuestionem el "¿I en els atres dos terços de la població valenciana que eren cristians que va passar en ells? ¿Desapagueren o se'n anaren en els moriscs?" i per atra "El Regne de Valéncia no era l'únic que tenia moriscs, els demés regnes peninsulars també van patir la despoblació morisca.. Llavors ¿tots se llancaren a despoblar-se encara més a sí mateixos per a repoblar Valéncia sancera?". Quan se mostren fonts fiables al respecte parlem de si esta comarca va ser sancera repoblada o no, pero yo he fet un bon treball sobre la repoblació en el que tire les teories pancatalanistes de les repoblacions i talls culturals pel piso. Eixa suposta segona etapa estic pendent d'averiguar algo, pero per lògica podem traure lo que te vaig dir abans, que els moriscs no eren tots els habitants valencians i que els demés també varen patir certa des-població. Saluts. --Valencia es llengua 17:13, 27 abr 2010 (UTC) PD: Jose, l'artícul de la Vall de Cofrents és una traducció de l'artícul de la wikipedia en castellà, ya sabem perfectament que fonts i "fonaments" tenen en eixa "enciclopèdia". En estes coses n'hi ha que anar molt espayet. --Valencia es llengua 17:17, 27 abr 2010 (UTC)

Categories[editar còdic]

Perdona, que se que fa dies que m'has deixat el mensage, pero no t'havia contestat encara. El tema de les Categories en una wiki, a priori, se supon que s'ha de classificar en la categoria mes especifica i concreta de totes. I si eixa categoria mes especifica es una subcategoria d'atra categoria mes gran i general, no s'ha de ficar la mes gran. Te serà molt útil este enllaç de la Wiki en castellà Categorisacio. Te fique l'apartat que parla d'açò concretament.

Categorización redundante: "En general, se considera una mala práctica categorizar un artículo en dos categorías X e Y, cuando X es una subcategoría de Y. Dado el caso, es mejor buscar la categorización más específica (la de X, en este caso), salvo casos excepcionales, como cuando la categoría Y aporta información adicional al artículo, que no se incluye en X".

Eixa es la teoria. ¿Peque açò? Puix perque ajuda a tindre tots els artículs ben classificats i no repetits en varis puestos o categories. Ara, si n'hi ha alguns artículs que per lo que siga, es vol ficar la mes gran i la mes especifica, puix val. No obstant, en la categoria "Valencians"..si es un escritor deuria d'anar a "Escritors valencians" o a "Toreros Valencians", perque les 2 categories estan dins de "Valencians". Es la manera de tindre-ho ben classificat.

Atra cosa son els artículs que tinguen que estar i tindre varies categories diferents perque afectes a varis temes o disciplines i que no son subcategories una d'un atra mes gran, vaja, que no estan relacionades. Eixemple: Jaume I >> "Categoria Historia Valenciana" i "Categoria Corona d'Arago", per eixemple. Això es 100 % correcte. No se si m'explique be. Si tens algun dubte mes, m'ho dius. I avant, que estàs fent un fum de faena ací. Un abraç: --Valencian 15:19, 6 maig 2010 (UTC)

Tens rao en aixo. Si algu vol vore tots els "valencians" en la Categoria, no podria vore'ls tots de colp. No te preocupes, fes-lo com tu dius i ya està, aixina està be tambe. En realitat, lo realment fonamental es que tinguen la categoria mes especifica ficada. Es dir, Sorolla es imprescindible que estiga en "Pintors Valencians", si també està en "Valencians", no passa res, està be tambe. Lo que si es roïn es al contrari, que estiga a soles en la general "Valencians" i res mes, perque al final seria un "totum revolutum" a on no es quedarien classificats per la seua activitat professional, etc.
Per cert, disculpa que revertira l'artícul de Joan Fuster, que revertires tu a un usuari anonim, pero a voltes, encara que entre algu en visions contraries a les nostres, aporten informacio valida, que simplement es torna a redactar d'una forma mes neutral i l'informacio acaba aprofitant. Es per aixo. Tenia que haver-te avisat. Salutacions: --Valencian 13:59, 7 maig 2010 (UTC)

¿Qué fas?[editar còdic]

Estic des de fa dos hores intentant completar l'artícul dels nacionalismes en Espanya, llevant les frases poc riguroses (quan es copia un articul de la "wikipanca" moltes voltes cal revisar el fondos, per les posibles manipulacions que puga contindre, i no solament pegar i canviar la forma), recarregant l'image de la Ikurriña (que apenes es podía vore) i corregint les faltes d'ortografía. No em revertixques la faena sense més ché, que ya ho tenía a punt d'acabar i ne tens per ahí molts més artículs que pots editar. En el teu permís vaig a recuperar lo fet.

Un salut. --Jogim 12:19, 7 maig 2010 (UTC)


Corrector i faltes d'ortografia[editar còdic]

Per favor, torne a insistir-vos als dos una volta mes en l'utilisació del corrector, sobretot el de Firefox. Proyecte:Escriure en valencià. Particularment útil es el corrector de valencià per al navegador Firefox, que te corrig tot directament quan edites en la pròpia Uiquipedia. A banda, una de les normes bàsiques i imprescindibles per a ser Administrador de Uiquipedia en valencià Proyecte:Guia per a administradors es utilisar els correctors a l'editar i intentar evitar les faltes d'ortografia. Per favor, intenteu fer un esforç i instaleu-vos el corrector, ya se que estes coses son llandoses, pero val la pena. Moltes gràcies per colaborar ací i avant, que estàs fent un gran treball. --Valencian 14:27, 7 maig 2010 (UTC)

¿Has provat en el corrector per al navegador Firefox?. L'instalació es 1 minut, (pràcticament es pot dir que no te instalacio, es baixar un archiu chicotet i ya està) i possiblement podràs treballar en els 2 puestos sense problemes. Per si te servix d'ajuda. --Valencian 00:54, 8 maig 2010 (UTC)

Hola[editar còdic]

Lo he possat per descart, la veritat no se de qual se tracta. ¿Qué posaríes? ¿Por ser Tinitat?--213.96.68.210 12:37, 22 maig 2010 (UTC)

Llicència de les imàgens[editar còdic]

Recorde que esta enciclopèdia està publicada en una Llicència de documentació lliure GNU i les imàgens que no especifiquen llicència o son sospitoses d'incumplir-la seran borrades pels administradors de L'Enciclopèdia--Admin 14:47, 10 juny 2010 (UTC)

Si la foto l'has fet tu, en el comentari pots ficar "treball propi" o "own work". Al pujar l'image en uiquipèdia acceptes que estiga en la mateixa llicència que uiquipèdia. Si l'has copiat d'una web externa, copia l'enllaç en el comentari per a que se puga comprovar que efectivamente té llicència GNU o compatible. Més informació: Proyecte:Drets d'autor--Admin 15:06, 10 juny 2010 (UTC)

El comentari aniria ací: http://www.lenciclopedia.org/index.php?title=Image:DSC07101.JPG&action=edit --Admin 17:15, 10 juny 2010 (UTC)

Sant Vicent[editar còdic]

Hola, ya tinc fet este artícul Milacres de Sant Vicent. Salutacions.

Ok. Posaré un 'vore també'.--Chimo (discussió) 06:26, 17 juny 2010 (PDT)

Gracies[editar còdic]

Moltes gracies per l'ajuda per a revertir les tonteries de l'impresentable eixe. Tinc que comentar-li a "Admin" de restringir les intervencions de IP anònimes per un temps. Ya se va fer l'any passat uns mesos per a evitar vandalismes i va de maravella. A vore si tinc un ratet i s'ho dic. --Valencian 07:14, 16 juny 2010 (PDT)

Articul i enhorabona[editar còdic]

Moltes gracies per lo de l'articul de Malaga. Tinc que repassar-ho sancer. No es que tu no sàpies prou de valencià, tot lo contrari. Es culpa meua, que ho he pres d'atra wiki en atre idioma i n'hi han paraules que no sabia el significat i tinc que acabar d'arrematar-ho comparant-lo en alguna atra versio en atra llengua. Al fer varis articuls la mateixa nit, botí a un atre articul i se m'havia passat, gracies. Per cert, enhorabona i bon treball el que has fet este estiu i en Setembre en el vandalisme. Han estat molt llandosos. ¡T'has pegat una bona currada!. Gracies per tot. Un abraç: --Valencian (discussió) 14:31, 5 oct 2010 (PDT)

Ya esta arreglat lo de l'articul de Màlaga, gracies per recordar-me-ho. Si, tindríem que donar-li mes difusio a la Uiquipedia, tens tota la rao. Salutacions: --Valencian (discussió) 07:25, 11 oct 2010 (PDT)

Els 7.000 artículs[editar còdic]

A vore si, en l'esforç de tots, es possible arribar als 7.000 artículs a final d'any o per lo mínim a principis de l'any que ve. Queden 400 artículs per a conseguir-ho. Des del mes de març d'enguany la nostra Uiquipèdia en valencià es troba un poc parada i necessitem donar-li un nou impuls. Gràcies. --Valencian (discussió) 12:54, 21 oct 2010 (PDT)


Direccions IP, etc[editar còdic]

Perdona la tardança en contestar-te. Des d'ací no es pot comprovar si varis contes estant gastant la mateixa IP ni es poden vore les IP, (a no ser que entre algu que estiga registrat com passava abans). Tal volta Admin" puga vore-ho, pero per ací no es pot vore.

La tropa esta que entra en noms raros i es registren 5 o 6 en unes hores, es un rollo tipo spam. Ho vaig vore fa un temps en atra wiki que estava mig abandonada. Imagine que funciona de la següent manera: Una maquina registra de 5-10 usuaris cada dia. Si te distraus i en 1 mes ningu els bloqueja, ya tens dins de la wiki entre 150-300 usuaris descontrolats. No te dic si te distraus 3-4 mesos...pots tindre 1.000 usuaris descontrolats que ya son practicament impossibles de bloquejar. Estos usuaris mes en avant, escomençaran a clavar spam i borrar contingut substituint-lo per spam, enllaços pagines rares i tonteries d'eixes. Per aixo es important bloquejar a tota eixa tropa que es registra en noms estranys. Quan els bloqueges, fixa't en el registre d'usuaris bloquejats, si algú compartix IP en els usuaris que acabes de bloquejar. Si algu compartix la mateixa IP, el sistema el bloquejara automàticament tambe, pero nomes per 1 dia. Has d'agarrar ad eixe usuari que compartix IP i canviar-li el bloqueig per "infinit". Si veus ara el registre he desbloquejat a l'usuari "300" i l'he tornat a bloquejar-ho pero en "infinit".

Si vols enviar a qualsevol usuari un correu electrònic i que no ixca ací...pot fer-ho anant a la Discussio de l'usuari en concret o a la seua pagina d'usuari. Si estàs en qualsevol d'estes 2 pagines, voras com t'ix una opció nova en el Menu general de l'esquerra, en "Ferramentes", voràs com la 6º opció fica "Envia un mensage de correu electronic a este usuari". Puncha ahi i t'eixira un formulari per a enviar-li un correu electronic privat. No es pot fer si l'usuari no ha donat d'alta el seu correu electronic, pero la majoria d'usuaris si que ho tenen registrat. Tambe es interessant quan n'hi han problemes o conflictes, perque a priori sempre resultara un poc mes de "fiar" un usuari que si te un correu electronic registrat, que un atre que no el te registrat. Espere haver pogut aclarir-te tot aço. Salutacions: --Valencian (discussió) 12:57, 15 nov 2010 (PST)


Perfecte. Si, es util per a parlar en els demes. Li comentare a "Admin" lo del problema que tenim en els registres massius estos de spam. He intentat vore alguna solucio, pero de moment no veig un atra que bloquejar a tots els que entren i vigilar be si compartixen IP en atres usuaris. Te que haver alguna solucio.

Per cert, quan crees una discussio d'un usuari nou que acabe de registrar-se, tens una forma mes rapida i senzilla de donar-li la benvinguda sense tindre que escriure res. Fica la plantilla "benvingut" i a continuació la teua firma d'usuari i ya esta. Voras la plantilla per eixemple editant, al principi del tot, en la teua o la meua pagina de discussio, en la capçalera de la pagina. Fica benvingut entre 4 "parentesis arquejats" o "parentesis de plantilla". Guardes i ya esta. --Valencian (discussió) 13:06, 15 nov 2010 (PST)


Historial de l'articul[editar còdic]

Si, la forma de com ho fas per a comprovar l'historial i les diferents edicions d'un articul es totalment correcta. Tots ho fem aixina. Si ya no t'apareix, mira a vore si s'haguera canviat alguna cosa en les teues preferencies (menu en el canto superior esquerre de la pantalla, al costat de la teua pagina de discussio). Pots ser que no t'apareguen perque hi ha marcada alguna casella que no deuria d'estar marcada o al contrari. Mira a vore si es aixo. Si entres en l'historial d'un articul sense haver-te registrat encara en Uiquipèdia (login), i veus correctament l'historial i les comparacions entre edicions d'un articul, es segur que es alguna opcio de les preferencies lo que està mal. Espere que pugues solucionar-ho. Salutacions: --Valencian (discussió) 09:22, 24 nov 2010 (PST)

De res, a manar. M'alegre que ho hages pogut solucionar. --Valencian (discussió) 08:21, 25 nov 2010 (PST)

Ya vore,va dir el cego[editar còdic]

Jeje. A vore si tin 10 minutets al dia.--Chimo (discussió) 04:14, 26 abr 2011 (PDT)

1 articul per als 7.000[editar còdic]

He vist que faltava molt poc per a arribar als 7.000 articuls i he creat 5 nous artículs hui, per lo que nomes queda 1 articul per a arribar als 7.000. El merit d'arribar als 7.000 ha segut practicament exclusiu teu, aixina que ho deixe en 6.999 i l'unic articul que falta, tria un articul que t'agrade a tu i ya està, perque este chicotet honor d'arribar als 7.000 articuls ha de ser teu sense cap dubte. En l'apartat d'Actualitat trobaras en la subseccio "Dates històriques de Uiquipèdia" tot preparat per a que fiques el nom de l'articul que fa el numero 7.000 i el dia en que ho has creat.

La meua sincera enhorabona per tot el teu excelent i gran treball aci en Uiquipedia. ¡Eres el guardià en solitari de Uiquipedia esta ultima temporada!. Disculpa que no haja contestat algun correu que m'has enviat i que no puga dedicar-me a Uiquipedia com ho feya abans i com m'agradaria. Enguany estic clavat en atres histories i desgraciadament no tinc molt de temps real per a res mes. M'agradaria colaborar com toca i ajudar-te, pero en estos moments no tinc mes temps. ¡Enhorabona pels 7.000 i gracies per tot el teu treball!.

Quan crees l'articul que fa 7.000 estaria be el ficar un chicotet mensage en la Discussio de per lo manco tots els Administradors de Uiquipedia per a que sapien que hem arribat als 7.000 i de pas, a vore si despertem un poquiu a la gent. Si vols fer-ho tu, avant...si no ho fare yo, com tu vullgues. Gracies per tot. Un abraç --Valencian (discussió) 21:11, 23 jul 2011 (PDT)

7.000 articuls i pagina en facebook de L'Enciclopèdia[editar còdic]

Nomes comentar-vos 2 coses:

 • A finals de Juliol s'arribà als 7.000 articuls gracies a la gran tasca que esta fent Jose2.
 • He creat una pàgina en facebook de L'Enciclopèdia. www.facebook.com/uiquipedia, ya que el grup que tenia casi 400 membres pareix que ha desaparegut. La pagina sempre queda es mes professional que un grup. Per favor, si voleu que vos faça administradors de la paginà de Uiquipedia en facebook, envieu-me un correu electronic en el perfil que teniu en facebook i vos afegire com a administradors. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 19:47, 30 set 2011 (PDT)

De res, al contrari, gracies a tu pel teu gran treball aci. Nomes volia comentar-te que la Pagina en facebook de L'Enciclopèdia no ixen les teues senyes personals ni el teu perfil ya que si te faig Administrador de la pagina nomes podran vore el teu perfil els administradors, o siga yo i algu mes de tota confiança. Pero els usuaris i tot lo mon en general en cap moment poden vore el teu perfil o que eres administrador o res de res. I quan publiques ix com a "Uiquipedia en valencià", no ix per a res les teues senyes. Es la ventaja que tenen les pagines en facebook. No son igual que els Grups, a on tot lo mon pot vore tot.

Lo mateix te dic de Twitter Perfil en Twitter de L'Enciclopèdia. Si te passe les claus de twitter, ningu pot vore qui esta darrere. Animeu-vos. Vaig a comentar-se-ho a tots els demes Administradors de Uiquipedia a vore si s'animeu. Si te pareix be lo de facebook i twitter, envia'm un correu i ho fem en un segon. Gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 14:53, 4 oct 2011 (PDT)

Violació de drets d'autor en ungla[editar còdic]

Hola, Jose2.

Gràcies per colaborar en Uiquipèdia. Te donem la benvinguda al proyecte; no obstant això, hi ha un problema en les teues colaboracions en l'artícul ungla, que han consistit en la còpia lliteral del contingut d'atres pàgines web, o d'atres mijos que estan protegits per drets d'autor. Com s'explica en Proyecte:Copyrights, esta classe d'aportacions no són acceptables, perqué impliquen una violació als drets dels autors del mateix. Per eixa raó, el text ha sigut retirat .

Tens que saber que, d'acort en la Convenció de Berna, que regula la propietat intelectual a nivell internacional, totes les obres estan protegides i els seus autors es reserven tots els drets de reproducció, llevat que el contrari s'especifique clarament i explícitament. Encara si la pàgina de qué has copiat el text no indica que tots els drets estan reservats, això no vol dir que estiguen disponibles per al seu us en Uiquipèdia.

Per a poder admetre material en Uiquipèdia es necessita que la llicència devall la qual es publiquen en les dites pàgines siga compatible en la GFDL, que és baix la que es publica Uiquipèdia i que exigix dispondre del dret a copiar, modificar i comercialisar els seus continguts, sense restriccions adicionals (com, per eixemple, que es restringixca l'us a tercers o siga obligatori citar l'autor original dins del text).

Si una pàgina no indica la llicència en qué està disponible, pots demanar autorisació als propietaris del lloc per a reproduir els seus continguts per mijà dels models de solicitut que trobaràs en Proyecte:Autorisacions. Si eres tu mateix l'autor dels texts, envia l'autorisació pertinent des de la direcció associada al webmaster del lloc, tal com s'explica en l'enllaç anterior.

Recorda que la política sobre drets d'autor és innegociable; si be atres persones poden estar dispostes a violar la llei, la responsabilitat del proyecte Uiquipèdia és massa gran per a permetre'ns-ho. Per a més informació sobre les normes, visita Proyecte:Polítiques. Admin (discussió) 02:20, 3 nov 2011 (PDT)

No és questió d'ampliar o no ampliar. En Uiquipèdia no se poden copiar continguts (o parts) que tinguen copyright. Totes les definicions de la RACV tenen copyright per lo tant no tenen cabuda en Uiquipèdia ni parcialment. L'unica forma és conseguir que el diccionari de la RACV tinga una llicencia compatible en la Llicencia de documentació lliure GNU. Per favor, retira tot el contingut en copyright que has afegit. La reincidencia provocarà el bloqueig del teu conte d'usuari per violació de les normes de Uiquipèdia.--Admin (discussió) 05:37, 3 nov 2011 (PDT)
Totes les imàgens pujades també tenen que ser borrades per la mateixa raó. Pots trobar imàgens de llicència compatible en wikipedia.org —Admin (discussió) 05:41, 3 nov 2011 (PDT)ARTICUL D'ALACANT[editar còdic]

hi ha coses que no estan be fetes la ciutat d'alacant ja te mes de 334000 habitants en el INE de 2010 ademes l'hercules chub de futbol esta 20 temporades en primera divisio no 19 com posa aixi hi ha mes coses mal pero no puc editarles perque la pagina esta bloqueada sort si tu pots fer-lo

Moviment rastafari[editar còdic]

Hola, escolta estic fent l'artícul "moviment rastafari", si entres pots vore el quadre del principi, el problema és que m'agradaria que estiguera igual que en l'artícul en castellà de la wikipedia (http://es.wikipedia.org/wiki/Movimiento_rastafari), és a dir, a la banda dreta deixant espai al text al seu costat, pero no sé com fer-lo. Per atra part en l'artícul en castellà pots vore un apartat al que li diuen "Notas", com puc fer l'apartat equivalent?

Un salut.


Hola

Es mijor que parles en Valencian o Sempreval, perque yo ya no entre molt per açí i per a fer lo que tu dius farien falta plantilles que no se si estan creades.

Un saludet--Jose2 (discussió) 01:39, 26 maig 2012 (PDT)

Alacant[editar còdic]

¡Hola Jose!: ¿Com va tot? Espere que be. Mira, volia comentar-te que en la teua edicio, al canviar la maquetacio de l'articul Alacant, s'han desmaquetat varios quadros i part de la maquetacio al final de l'articul. Per favor, mira a vore si pots arreglar-ho d'atra forma per a que no passe aixo o revertir l'edicio per a que aixo no passe. No volia molestar-te per una tonteria pero tampoc vullc yo revertir la teua edicio. Moltes gracies. Un abraç: --Valencian (discussió) 15:11, 20 set 2012 (CEST)

Hola, lo dire en Español porque soy nuevo en esto y no se utilizarlo bien. Me gustaria sugerirle crear un articulo que se denomine GAB (Grupo d´acció Baléà) Somos el grupo que lucha en baleares contra el catalanismo y su imposicion.

Le dejo la pagina principal nuestra:

http://www.grupodacciobalea.com/

Esta escrita en balear, pero se entiende.

Saludos desde Baleares y juntos luchando contra el catalanismo.

filtre[editar còdic]

Hola, ya està solucionat, si veus alguna cosa més, avisa'm. Gràcies per avisar.--Admin (discussió) 13:53, 23 gin 2013 (CET)

Error antispam[editar còdic]

El filtre estava mal configurat. Solucionat. Gràcies per avisar. --Admin (discussió) 13:30, 9 maig 2013 (CEST)

Ferramentes per a facilitar les edicions[editar còdic]

Hola Jose2, acabe d'instalar una extensió per a reemplaçar text de tota l'enciclopèdia o per grups d'artículs. Pot facilitar i automatisar moltes de les edicions. Pots trobarla ací: http://www.lenciclopedia.org/Especial:ReplaceText

Qualsevol ferramenta que penses que t'ajudaria en les teues edicions, demana-la, n'hi han més de 2000 extensions per a MediaWiki!. --Admin (discussió) 15:01, 6 juny 2013 (CEST)

Ara la direcció correcta és: https://www.lenciclopedia.org/wiki/Especial:ReplaceText --Lluísm (discussió) 15:10 27 jul 2023 (UTC)

Gràcies[editar còdic]

Amunt en l'enciclopèdia en valencià! Per la llengua del valencians! --Chabi (discussió) 20:27, 12 juny 2013 (CEST)

Canvis en articuls[editar còdic]

Vaig parlar ahir en Admin sobre el tema de canviar paraules no accentuades per a posar-li els accents. Com L'Enciclopèdia accepta tant les Normes de la RACV sense accentuar com la posterior accentuacio, de moment, hem quedat que seria bo respectar aquelles paraules/articuls que no estiguen accentuades per a centrar-nos mes en canviar tots els erros d'ortografia i d'escritura, catalanismes, castellanismes, etc. Atra cosa es que en un articul que estiga accentuat, es claven els accents que li falten, això ya es diferent i entenc que si deuriem de continuar fent-lo. També continuem en la regla no escrita de que tant els tituls com les categories dels articuls son sempre en accents per a no fer-nos un embolic, tractant, aixo si, que porten redireccions sense accents, per a facilitar el funcionament de Uiquipedia.

Has fet molt be en canviar la paraula "mida" per "mesura", perque moltes voltes la gent a l'escriure utilisa "mesura" per a tot i no es correcte. Segons la RACV en valencià "mida" es per a tot en general i "mesura" es nomes per a mides de capacitat. Aixo si, seria bo que ho revisares en els pocs articuls a on ho has canviat i que fan referencia a ciencia o aspectes relacionats en la medició de capacitat, per a cenyir-nos a lo que diu la RACV. Moltes gracies pel teu treball i per tot. Un abraç: --Valencian (discussió) 23:47, 12 juny 2013 (CEST)

Centrat del text[editar còdic]

Hola Jose2, ya no serà necessari centrar el text de baix de les imàgens, ho he centrat en totes per CSS. Salutacions. --Admin (discussió) 13:44, 14 juny 2013 (CEST)

Solucionat--Admin (discussió) 19:54, 5 jul 2013 (CEST)

Modificación[editar còdic]

Siéntete libre de modificar lo que creas conveniente en cuanto a la ortografía porque yo no estoy siempre seguro de usar el valenciano correctamente. Gracias por tu ayuda. --Chabi (discussió) 13:30, 8 ag 2013 (CEST)

Independencia de Cataluña y Uiquipèdia[editar còdic]

Hola, te escribo porque acabo de ver la noticia sobre la independencia de Cataluña, al parecer ya tienen fecha y pregunta. No es que me importe mucho eso, pero en vistas a que hay una clara intención de unir a Valencia en este proyecto y para lo cual usan la lengua como factor, me gustaría comentarte mis ideas respecto a ello.

Como supongo que habrás visto a través de mis comentarios en el foro, mi idea sobre Uiquipedia es que puede ser de ayuda para la expansión de textos/cultura/conocimiento en valenciano, lo cual implicaría una independencia respecto al catalán puesto que cuanto más se edite en valenciano, por valencianos, más posibilidades hay de no depender de textos que vienen de fuera con otras ideas que ya conocemos. Por ello, la Uiquipèdia para mí es clave, puesto que es gratuita y todos podemos editar en ella. Sin embargo, aquí no edita casi nadie.

La cultura es una batalla que los catalanes han ganado desde hace mucho tiempo y algo que los valencianos (al menos ese es mi parecer, no sé si me equivoco o no) no han sabido hacer. Con una "academia" más preocupada de unificarlo con el catalán y una universidad que hace lo mismo, los hablantes son los únicos que pueden hacer algo y más bien creo que poco hacen.

Por ello creo que como se suele decir "por nosotros que no se diga", y que deberíamos intentar mejorar tanto la calidad como la cantidad de artículos.

Mi idea es ir acabando los artículos imprescindibles y luego los artículos valencianos. Una vez que tengamos eso, sería interesante añadir más información a los ya existentes, para que no sean artículos de dos lineas.

No sé cómo será la industria editorial en valenciano, no sé los libros que hay escritos en valenciano (no catlenciano) por eso pedí en el foro una lista para ir conociendo el estado de las cosas. Pero al menos lo que se puede hacer es ayudar a que el valenciano tenga más presencia en internet con esta enciclopedia.

Te escribo a ti porque eres el único que me ayuda aquí ya que pacientemente corriges mis faltas. Te agradezco tu trabajo y tu paciencia.

En fin, la supuesta independencia de Cataluña es algo que a nuestra enciclopedia le da igual, pero las consecuencias sobre la lengua y cultura valencianas son claras: más catalanización del valenciano de la que ya hay entre otras cosas. Por ello creo que habría que "ponerse las pilas", en este sitio, porque me parece que la Uiquipèdia es casi el único bastión que queda de apoyo a la lengua aparte de la RACV.

Un saludo y perdona el discurso. --Chabi (discussió) 17:04, 12 dec 2013 (CET)


Moltes gràcies per la teua ajuda. Ya he unificat les categories dels museus de lo Regne. --Chabi (discussió) 20:09, 21 abr 2014 (CEST)

Alquímia[editar còdic]

Hola, voldria presentar els artículs alquímia, física i química analítica a artículs destacats. ¿Podries corregir-lo per a vore si n'hi ha qualsevol falta ortogràfica i aixina deixar-lo acabat? --Chabi (discussió) 13:46, 3 maig 2014 (CEST)

De fet yo utilise el corrector de la RACV per a Mozilla. --Chabi (discussió) 21:44, 3 maig 2014 (CEST)
He vist que has traslladat l'artícul d'alquímia (en accent) a alquimia sense accent. En el diccionari de la RACV

¿Qué tinc que fer per a presentar eixos artículs a destacats? --Chabi (discussió) 18:31, 4 maig 2014 (CEST)

Vot[editar còdic]

Hola, ¿podries votar els artículs destacats, per favor? --Chabi (discussió) 12:18, 5 maig 2014 (CEST)

Catedral de Jaén[editar còdic]

He visto que has corregido "Macs" por "Mags", sin embargo, en el diccionario de la RACV, pone [

Voy a presentar ese artículo a destacado. Así vamos teniendo más. --Chabi (discussió) 20:22, 7 maig 2014 (CEST)

Gràcies. En uns dies ya tenim dos artículs destacats nous. --Chabi (discussió) 20:52, 7 maig 2014 (CEST)

Creant Usuari:Userbox/Prehistòria‎[editar còdic]

Hola, Jose2. Fa uns dies que he creat una plantilla en un erro en el titul, lo que la fa inservible, es el següent: Creant Usuari:Userbox/Prehistòria‎. Li afegí la plantilla de destruir, pero encara no ha segut destruida. Te ho comente perque veig que eres administrador i un dels pocs usuaris actius actualment. Ademes, acabe de vore un articul en, també, un erro en el seu titul, se titula Uabali de Grey, quan lo correcte seria Ualabi de Grey. Salutacions, --Posmo (discussió) 01:32, 13 juny 2014 (CEST)

Moltes gràcies a tu per arreglar-ho. --Posmo (discussió) 12:21, 13 juny 2014 (CEST)
Hola, Jose2. He trobat atre articul en erro en el seu titul. Se tracta de l'articul Guerra de troya, deuria titular-se Guerra de Troya. Salutacions, --Posmo (discussió) 00:44, 14 juny 2014 (CEST)

Mytilidae[editar còdic]

Hola, Jose2. He trobat atre artícul en el títul enganyat. Se titula Mytildae, pero deuria titular-se Mytilidae. ¿Podries apanyar-ho? Moltes gracies, Posmo (discussió) 18:00, 21 juny 2014 (CEST)


Moltes gràcies. --Posmo (discussió) 19:54, 2 jul 2014 (CEST)

Història de l'electricitat[editar còdic]

¿Podries corregir est artícul, per favor? Voldria presentar-ho a artícul destacat. Gràcies per la teua ajuda. --Chabi (discussió) 08:20, 15 ag 2014 (CEST)

Canviar títul[editar còdic]

Hola, Jose2. ¿Podries canviar el títul de "Categoria:Mètodo científic"? El correcte deuria ser "Categoria:Método científic", ya que "mètodo" es un catalanisme. No sé per quina raó yo no puc fer-ho. Moltes gràcies. --Posmo (discussió) 13:37, 29 set 2014 (CEST)

Fa falta la subcategoria de Mitologia grega[editar còdic]

Esta subcategoria no está, soles está la de Deus olímpics i la Deus grecs que deurien de ser subcategories d´esta. També es podria anyadir subcategories de mitologies d´atres llocs del món. Gràcies.

Artícul corregit[editar còdic]

Moltes gràcies per la teua ajuda. Ara mateix lo afigc a la pagina per fer la votació. Un abraç. --Chabi (discussió) 16:26, 7 oct 2014 (CEST)

Varias cosas[editar còdic]

Te escribo porque te quería comentar algunas cosas en relación con la Proyecte:

 • Como puedes ver he creado el artículo sobre Història d'Andorra, el problema que tengo es que cada vez que corrijo algo y le doy a guardar, el ordenador se me bloquea y no puedo modificar el artículo.
 • He visto que la Lista de artículos imprescindibles no está ni siquiera traducida al valenciano (casi todos los nombres propios están en castellano). ¿Podrías echarle un vistazo por favor?
 • Tenemos cincuenta artículos destacados, por lo que hemos mejorado en calidad.
 • Sin embargo, creo que tendríamos que mirar a ver qué artículos nos corre prisa el tenerlos en valenciano (artículos esenciales, artículos relacionados con la Comunidad Valenciana, artículos que presenten la verdad en relación a los artículos catalanistas de la Viquipèdia...) y hacer una lista para saber qué tenemos y qué no tenemos. Quizás un proyecto. en el cual se intente que los editores se pongan de acuerdo en, por ejemplo, un fin de semana nos pongamos todos juntos a editar con el objetivo de añadir 10 artículos cada uno.
 • En la mayoría de los municipios faltan plantillas.
 • Creé Uiquilliteratura para que nos sirva de Wikisource, para ir poniendo textos en la normativa de la RACV.

Un saludo --Chabi (discussió) 18:07, 19 oct 2014 (CEST)

¿I qué podríem fer per que més gent s'unixca ad este proyecte? ¿Potser una campanya en valenciafreedom? --Chabi (discussió) 21:00, 20 oct 2014 (CEST)

Yo estic pensant en una Uiquitrobada o un Uiquimarató a on tots s'unixen un dia que lis vaja be i fan molts artículs d'una llista preparada ad hoc. La Uiquitrobada consistix en unir-se tots en un lloc per parlar sobre la Uiquipèdia i dissenyar un pla d'acció. Yo preferixc la Uiquimarató on tots s'unixen, per eixemple en un biblioteca (o cascun des de la seua casa), per fer artículs. Es crea una llista i l'objectiu és completar-la (també por ser convertir alguns artículs en destacats). M'has dit que hi ha persones del GAV i de Lo Rat Penat que hi han colaborat. D'acort, ¿perqué no unir a tots en un trobada per fer artículs un dissabte per eixemple? En una biblioteca o lo que siga. Te deixe un eixemple ací. Està en aragonés pero no crec que tingues cap problema per entendre-lo. A mí se m'ocorre informar a la gent de totes les associacions valencianistes:

 • GAV
 • VFreedom
 • Lo Rat Penat
 • AELLVA
 • Associacions culturals

Quants més siguen millor i pondre a tots d'acort. Ya me diràs qué en penses. --Chabi (discussió) 21:56, 20 oct 2014 (CEST)

Foto[editar còdic]

Per favor podries anyadir-li fotos als artículs de núcleu i meiosis. Gràcies, un salut. Llana (discussió) 20:40, 20 oct 2014 (CEST)

Artícul: L'Enciclopèdia[editar còdic]

He estat mirant el artícul de L'Enciclopèdia i he vist que posa un dels portals més visitats en llengua valenciana quan deuria de posar u en llengua valenciana i no el catalanisme "un". En el text també apareix. Un salut. Yo no puc canviar-ho. Llana (discussió) 15:01, 24 oct 2014 (CEST) Ya lo he canviat. --Chabi (discussió) 16:11, 24 oct 2014 (CEST)

Artícul duplicat[editar còdic]

He vist que hi han dos artículs duplicats, Revolució francesa i Revolució Francesa, el segon està més complet. Yo pensant que s'en aniria he borrat el primer pero no s'en ha anat. Podries llevar-lo tu? Gracies per tot. Llana (discussió) 20:13, 25 oct 2014 (CEST)

Tornell[editar còdic]

Fet. No sabia que que ya teníem eixe artícul. Ara l'atre ya està més complet. Gràcies per l'avís. --Chabi (discussió) 21:12, 26 oct 2014 (CET)

Debat[editar còdic]

Per favor, participa en el debat conjunt. --Chabi (discussió) 17:03, 28 oct 2014 (CET)

Té/te[editar còdic]

Gràcies per aclarar-me-ho.Llana (discussió) 21:29, 16 nov 2014 (CET)

Artiste faller[editar còdic]

En valencià crec que deuria de ser artiste faller i no artista igual que taxiste. Un salut. Llana (discussió) 11:33, 7 dec 2014 (CET)


Hola. Segons el corrector de la RACV es vàlit tant artista, com artiste i artistes. Segons el diccionari de la RACV de Voro López també dona com a vàlit artista i artiste per al singular i artistes per al plural per a definir a la persona que es dedica a un art, per lo tant dona com a correctes les dos maneres. I a modo de comentari personal, en la meua falla la gent major que parla valencià de tota la vida sempre diu: "Anem al taller de l'artista" Un saludet. --Jose2 (discussió) 15:43, 7 dec 2014 (CET)


Gràcies i disculpa'm. Llana (discussió) 00:42, 8 dec 2014 (CET)

Debat[editar còdic]

Per favor continua en el debat. Un salut. Llana (discussió) 23:43, 30 dec 2014 (CET) Te funciona el debat? A mi no, espere que ho arreglen pronte. Llana (discussió) 20:24, 31 dec 2014 (CET)

Falleres[editar còdic]

He vist que estès fent artícul sobre falleres, pero no n'hi ha cap informació, tan sols la fotografia. ¿Per qué no n'hi ha res escrit? --Chabi (discussió) 22:45, 1 gin 2015 (CET)

Perdona mi incultura pero no tengo ni idea de cómo funciona lo de las fallas. Quería añadir información de esta página a su artículo correspondiente pero no entiendo párrafos como "Así pues, entre saques de honor, inauguraciones de casales, cenas de gala en Agricultura o Paradores, actos culturales, bienvenida a los viajeros del barco fallero, etc. Lourdes apenas tiene tiempo para acudir a los lugares en los que se requiere su presencia." ¿Qué hacen las falleras? ¿Es como Miss España que luego salen en la televisión y en las revistas o hacen algo más?
 • En otra entrevista a la última fallera dicen "El verde jade de tu espolín oficial, ¿te costó mucho escogerlo? ¿En qué te basaste?" ¿Qué signifac eso de "espolín"?
 • En otra dice "Además yo vengo de una falla que es muy familiar y no solemos participar en muchas actividades, ni somos una falla que hagamos cosas grandes, al igual que mi sector, por tanto como fallera también me he enriquecido. Para mí "falla" es la estatua que se quema durante las fiestas. ¿Qué quiere decir en esa frase? ¿A qué se refiere con sector?
 • ¿Qué es la "Nit de la Punchà?

--Chabi (discussió) 18:48, 2 gin 2015 (CET)

Plantilles[editar còdic]

¿Que no existix una taula per als reis i reines en L'Enciclopèdia? --Chabi (discussió) 14:16, 11 gin 2015 (CET)

Ok, millor els deixe com estàn ara mateix. --Chabi (discussió) 10:26, 3 gin 2015 (CET)

Dubte[editar còdic]

Hola, te volia demanar si esta frase és correcta.

Es van editar dos vegades unes Obres completes de Gabriel Miró; a Madrit, 1931, pels "Amics de Gabriel Miró" i a Madrit, 1942, en un sol volum, per Biblioteca nova.

¿No deuria usar-se la preposició en?

Un salut --Chabi (discussió) 12:18, 18 gin 2015 (CET)

Chabi[editar còdic]

Hola, te escribo para aclarar que soy Chabi. He creado una cuenta nueva porque cada vez que entro con la otra se me bloquea y no me deja editar. Un saludo --Katxis (discussió) 18:50, 2 maig 2015 (CEST)

Encara no l'havia traduit. Gracies per avisar-me. Estic reunint informacio primer i despuix traduire tot. --Katxis (discussió) 14:36, 9 jun 2015 (CEST)

Plantilla[editar còdic]

Podrias ayudarme a anadir la plantilla de persona a los articulos que les haga falta? Se que son muchos los que estan sin ella pero creo que mejoraria su calidad. --Katxis (discussió) 13:13, 30 jun 2015 (CEST)

Tan sols copia el model i completa-lo segons l'articul. Te lo deixe aci (puncha en editar discussio per a copir-lo):

{{Infobox persona | nom = | image = | peu = | data_naix = | lloc_naix = | data_mort = | lloc_mort = | títul = | mandat = | partit = | nacionalitat = | atres_noms = | conegut_per = | ocupació = }}

--Katxis (discussió) 13:23, 30 jun 2015 (CEST)


Esta perfecte. aixina anirem millorant L'Enciclopèdia. --Katxis (discussió) 12:59, 1 jul 2015 (CEST)

Reconeiximent[editar còdic]

GoldBarnstar.png Estrela d'Or
El teu esforç corregint artículs és vital per a L'Enciclopèdia, per això, yo et regale esta estrela. Moltes gràcies pel teu treball. Salutacions, Posmo (discussió) 12:44, 30 jul 2015 (CEST)

Urbs[editar còdic]

La veritat és que a mi també em va semblar rar quan ho vaig vore, pero si ho diu la RACV aixina serà. Gràcies a tu. --Posmo (discussió) 15:30, 14 set 2015 (CEST)

Plantilla[editar còdic]

Perfecte, esta tart la faig. Si hi ha necessitat de mes plantilles, diu-m'ho que yo fa temps que no ajude aci. --Katxis (discussió) 12:30, 29 set 2015 (CEST)

Ya lo he fet. Mira a vore si troves la comissio fallera a la qual pertanygue. --Katxis (discussió) 12:54, 29 set 2015 (CEST)
Si creus que aixina fica be, lo deixem com esta. Pero deuriem afegir alguna cosa al articul i no tal sols la plantilla. --Katxis (discussió) 13:04, 29 set 2015 (CEST)
Mira a vore ara. --Katxis (discussió) 13:35, 29 set 2015 (CEST)
Ya he fet lo de la comissió fallera. --Katxis (discussió) 23:31, 30 set 2015 (CEST)

Nacionalisme valencià[editar còdic]

Hola, ¿com va tot? T'escric perque te volia demanar sobre l'artícul Nacionalisme valencià. Havia pensat afegir més informació a l'apartat d'història, pero com que no tinc informació m'he posat a buscar i la trobo una mica complicada d'entendre. La majoria dels artículs, quan parlen de "valencianisme" o de "nacionalisme valencià" lo unixen en el pancatalanisme (per eixemple, quan parlen del fusterianisme). Yo havia pensat fer dos artículs (o u en dos seccions: el nacionalisme "propiamente dicho" i el pancatalanisme dins el nacionalisme valencià). ¿Com creus que estaria millor? L'objectiu és tindre una llínea molt clara que indique qué es valencianisme i qué no lo és. --Katxis (discussió) 23:39, 12 oct 2015 (CEST)

Estava llegint l'artícul sobre valencianisme i em vaig demanar lo següent. Dins del valencianisme podem trobar tant el nacionalisme con el regionalisme ¿no? encara que siguen diferents --Katxis (discussió) 10:50, 19 oct 2015 (CEST)

Antàrtic[editar còdic]

Hola, Jose2. T'he respost en el Portal. Moltes gràcies. --Posmo (discussió) 23:27, 8 nov 2015 (CET)

Software valencia[editar còdic]

Hola, Com va tot? Et volia demanar si coneixes a qualcu de SoftwareValencia. He escrit en el seu foro i tambe en el de VF i ningu m'ha dit res. Chabi

Plantillas de los paises[editar còdic]

¿Podrías ayudarme con las plantillas de los países de América, por favor? Aún me faltan unos pocos y para una sola persona son muchos. También faltan otros países pero al menos habríamos acabado con los de ese continente. --Katxis (discussió) 13:26, 16 dec 2015 (CET)

Hola[editar còdic]

Hola Jose2,(no hablo valenciano, mis colaboraciones son traducciones,imagino que necesitarán alguna correción, pero me gusta colaborar) creo que he hecho alguna cosilla mal, pues he intentado traducir la plantilla referente a cómo escribir "teoremas" desde el castellano, y algo he debido de hacer muy mal porque al intentar escribir un teorema me ha salido toda la plantilla dentro de la pagina que intento editar, y esto no debería de ser así, solo tendría que salir el teorema, y claro al salir toda la página de la plantilla se queda una página grande y fea, por favor, ¿podría alguien ayudarme a solucionar esto? Yo no sé cómo hacerlo. Aquí esta el link de la plantilla mal hecha: http://www.lenciclopedia.org/Plantilla:Teorema

Saludos. Y gracias por tu atención. EirVal (discussió) 18:13, 27 ago 2016 (CEST)

Plantilles[editar còdic]

Hola, Jose. Crec que els més entesos en plantilles són Valencian i Chabi. Yo tampoc se fer-les, mai he intentat fer una, pero si tinc temps, li faré una ullada a lo que em comentes. Salutacions. --Posmo (discussió) 13:43, 3 set 2016 (CEST)

Jacobo en valenciano[editar còdic]

Hola, te queria preguntar como se dice Jacobo en valenciano. En catalan dicen "Jaume" y he visto que Jacob se traduce como Jacop. En valenciano seria Jaume, Jacop o Jacobo? --Chabi (discussió) 11:27, 13 set 2016 (CEST)

Gracies. Ara estic conectant-me en la conta de Chabi. --Chabi (discussió) 11:51, 13 set 2016 (CEST)

Gràcies, és que no tinc tildes en el teclat. --Chabi (discussió) 12:15, 14 set 2016 (CEST)

Articul destacat[editar còdic]

Hola, he afegit un articul nou a la votacio per a destacat. ¿Te podries passar i votar, per favor? Moltes gracies. --Chabi (discussió) 09:31, 15 set 2016 (CEST)

Plantilles de països[editar còdic]

¿Me podries ajudar afegint plantilles als països que encara no en tenen? Ya he fet totes els països europeus pero encara queden més. Crec que és una bona forma de millorar la qualitat de la Uiquipèdia. --Chabi (discussió) 01:04, 18 set 2016 (CEST)

Gràcies[editar còdic]

T'escric per a agrair-te tot el treball que estès fent en corregir els meus artículs. --Chabi (discussió) 10:37, 27 set 2016 (CEST)

Això és lo que em fa por, que lo poc que li queda al valencianisme és esta enciclopèdia i alguna cosa més. Ademés, és l'únic que puc fer i per això intente contribuir lo màxim possible. --Chabi (discussió) 22:06, 28 set 2016 (CEST)

Articul destacat[editar còdic]

Hola, he afegit un articul nou a la votacio per a destacat. ¿Te podries passar i votar, per favor? Moltes gracies. --Chabi (discussió) 16:25, 8 oct 2016 (CEST)

Articul destacat[editar còdic]

Hola, he afegit Joseph Mallord William Turner a la [Proyecte:Artículs_destacats votacio per a destacat]. ¿Te podries passar i votar, per favor? Moltes gracies. --Chabi (discussió) 12:05, 17 oct 2016 (CEST)

Ok, ho deixe en les teues mans. --Chabi (discussió) 12:10, 17 oct 2016 (CEST)

Borrat de la meua edició[editar còdic]

Hola, volia saber per qué s'ha borrat el meu treball en la pàgina categoría gramatical. ¿Incomplix algun dels requisits de Uiquipèdia? Gràcies.

Bona Vesprà![editar còdic]

Hola Jose2, acabe de arribar al proyecte i volía presentarme, em diuen Manu, sóc nou, empero, em farè vell per açí si tot va bè.

Sòc Advocat i pensava demandar en gener a Wikipedia per no admetre una viquipedia en valencia, pero vaig recordar-me del proyecte vostre i ara me planteje deixar la demanda i escriure per este canal...

O si puc les dues coses!!!

Per últim donarte les gracies per que he comprobat que eres un membre molt actiu, gracies pel teu treball per als valencians i la nostra llengua.

Saluts!

Pujar image[editar còdic]

Hola Jose2, m'agradaria saber com puc pujar una image quan puje un articul. Moltes gracies.--Víctor Eclipsado (discussió) 16:55, 8 feb 2017 (CET)

¡Moltes gracies!

Castell de Cabres[editar còdic]

He intentat pujar una foto en Castell de Cabres pero no me ix l'articul ¿Que he pogut fer mal? Gracies

Jose2, no m'aclare. Es una llastima ya que tinc varies fotos meues de tot els articuls que he pujat, pero bo. Intentare ferlo mes avant. Gracies.--Víctor Eclipsado (discussió) 16:34, 9 feb 2017 (CET)

Camp d'Algirós[editar còdic]

M'he enganyat en el titul de l'articul "Algiros", ya que devia ser "Camp d'Algirós". Si te sembla, ho rectifiques. Gracies.

Foto dels Banys de l'almirant[editar còdic]

Hola José, una de les fotos sobre l'articul dels Banys de l'almirant esta donada la volta, per si vols posar-la correctament. Salutacions. --Víctor Eclipsado (discussió) 08:55, 28 feb 2017 (CET)

Articul de Soternes[editar còdic]

Hola, m'he enganyat al posar el nom al peu de la foto de l'ermita de Sant Miquel de Soternes, ya que he posat Sant Vicent de Soternes ¿Podries rectificar-ho? Gracies --Víctor Eclipsado (discussió) 15:41, 3 març 2017 (CET)

Actualisació de MediaWiki[editar còdic]

Hola Jose, Pots dir-me quin navegador utilises? el problema del conexió no segura te pasa sempre al entrar per "https"? --Admin (discussió) 19:42, 14 març 2017 (CET)

Luboslav Penev/Barri de l'Agulla[editar còdic]

Hola José, en l'articul que he fet de Luboslav Penev, en el peu de foto fica Lyuboslav Penev, mira a vore si pots rectificarlo per a que quede com toca. Per cert, en les fotos de l'articul del Barri de l'Agulla si vols tambe pots llevar la numeracio que esta en el peu de foto.

GRACIES

--Víctor Eclipsado (discussió) 11:21 5 abr 2017 (CEST)

Hola[editar còdic]

Hola, volía saber si és possible arreglar esta taula que he intentat fer en esta pàgina [[1]] [[2]]

per als estats històrics d'els que hi ha moltes senyes disponibles, puix és un tema en el que m'agradaria contribuir àmpliament. Gràcies. EirVal (discussió) 20:47 19 abr 2017 (CEST)

Banys i Palau de l'Almirant[editar còdic]

¡Hola Jose!: La forma principal recomanada per la RACV en els articuls Banys de l'Almirant i Palau de l'Almirant es "Almirant". No es un castellanisme. Vore:

Gracies. Un abraç: --Valencian (discussió) 21:50 19 abr 2017 (CEST)

Artícul Os Belenenses[editar còdic]

Hola José, era per a vore si podies rectificar els títuls de les fotos d'este artícul. En la que ix l'estadi llevar el número i en la que ix l'equipacio dixar solament lo de Equipacio Os Belenenses ¡Gràcies!--Víctor Eclipsado (discussió) 15:25 28 abr 2017 (CEST)

Últims artículs[editar còdic]

Hola José, la capçalera de les fotos dels meus últims artículs ixen en els títuls un poquet "bruts i desordenats". Si t'apetix pots rectificar-los per a que queden millor. Una salutació i gràcies.--Víctor Eclipsado (discussió) 15:09 9 jun 2017 (CEST)

Canvi en la capçalera de les fotos[editar còdic]

Hola José, estos són els artículs en els que pots canviar la capçalera de les fotos ¡Salutacions!--Víctor Eclipsado (discussió) 08:01 12 jun 2017 (CEST)

Jaraguas Ferencváros TC Quentin Tarantino

Enllaços[editar còdic]

He creat l'artícul d'Antoni Gilabert (per cert, si és precís que el segon llinage entre en el títul, lo que vullgau, pero yo trobe que aixina és millor) i els enllaços a L'Alcúdia de Carlet i a Callosa d'En Sarrià no "funcionen", no entenc perqué, i eixes pàgines existixen. Ya me dius algo. ¡Un salut! --Cento Corage (discussió) 17:49 19 jun 2017 (CEST)

¡GRÀCIES!--Cento Corage (discussió) 18:45 19 jun 2017 (CEST)

Error i canvis en artículs[editar còdic]

Hola José, se m'ha anat el cap i en l'encapçalat de l'artícul he posat Fernando Gómer Colomer i no Fernando Gómez Colomer. Per cert, si te sembla canvia els títuls de les fotos de l'artícul sobre la plaja del l'almardá. Gràcies. --Víctor Eclipsado (discussió) 10:35 18 jul 2017 (CEST)

Alta nova[editar còdic]

Hola Jose2,

M'he donat d'alta per contribuir al creiximent de L'Enciclopèdia pero alguna cosa ha passat perque no puc confirmar el meu conte de correu.

La majoria de les meues contribucions poden ser per a detectar i corregir els erros que puga trobar ya que no disponc de massa temps pero sí de la capacitat necessària per a fer-ho.

¿Podries revisar el meu conte i comprovar que tot està be?

Gràcies de bestreta.

--Amparginer (discussió) 12:25 8 ago 2017 (CEST)

Certificat[editar còdic]

Y està solucionat, miraré per a que no torne a caducarse el certificat i açò no torne a passar. —Admin (discussió) 23:08 21 ago 2017 (CEST)

Erro a l'editar[editar còdic]

Acabe d'avisar a Admin del problema. Si, a mi tambe m'ha dotat alguns problemes a l'editar. Esperem que quede solucionat pronte. Gracies per avisar. Salutacions: --Valencian (discussió) 18:07 31 oct 2017 (CET)

Crec que ya ho he solucionat, avisa'm si torna a passar. --Admin (discussió) 20:52 31 oct 2017 (CET)

Contengut[editar còdic]

Val, canvia-ho, vaig mirar en el diccionari online de la RACV i només estava contingut, pero si la recomanació és contengut, perfecte. Pensava que s'havien escapat al reemplaçar "tingut" per "tengut" --Sempreval (discussió) 13:44 27 feb 2018 (CET)

L'artícul masculí "lo"[editar còdic]

L'artícul masculí "lo" és, ademés de ser la forma clàssica de l'artícul i la forma viva en les comarques del nort (d'on yo soc), és normatiu segons la RACV, en cas de dubtes, se pot consultar perfectament a la Gramàtica de la RACV. Se tracta d'una característica dialectal que no té res de roïn i no afecta a l'enteniment, aixina que no entenc la motivació de substituir-lo per l'artícul "el" propi d'atres zones quan la pàgina originalment usava "lo". L'unic moment en que els del nort usem l'artícul "el" és darrere de paraules acabades en vocal, igual que feyen los nostres clàssics. --Teniente (discussió) 22:01 12 jun 2018 (CEST)

Esta i aquesta[editar còdic]

En quant a si l'AVL accepta "esta", sí, l'accepte d'igual forma que "aquesta" i, de fet, promou lo seu us, ademés que usa la forma "esta" molt més que "aquesta". No estem parlant d'una forma que l'AVL té com a secundària, sino d'una forma que té com a principal. Sí, la forma "esta" és la forma principal juntament ab "aquesta" (que l'AVl només recomana en texts molt formals) aixina que no té gens de sentit eliminar la forma "esta" com si l'AVL no l'acceptara i més en una frase com "Esta/aquesta vesprada anirem amb la xiqueta a les falles" que no pareix ni de llunt una frase molt formal, més be pareix una frase que diria quansevol de forma espontànea (casos per als quals l'AVL recomana la forma "esta"). Intentar ocultar que l'AVL accepta la forma "esta" no té cap rigor i molt manco en una encilopèdia que, en conte d'amagar, ilustra. --Teniente (discussió) 12:39 25 jul 2018 (CEST)

Bloqueig de pàgines[editar còdic]

¿Per quins motius se suposa que ha bloquejat les pàgines de Els Ports i del dialecte Tortosí? Perque l'únic que s'ha fet ha segut seguir lo dit en Proyecte:Escriure en valencià.

Doncs, paraula valenciana[editar còdic]

No es pot dir que "doncs" no siga una paraula valenciana o que no s'haja sentit mai en valencià, la mateixa RACV ho afirma. En valencià antic "puix" només s'usava com a sinonim de "ya que" o "perque", per a tots los demés casos s'usava "doncs" (escrit "donchs"), encara que ahuí en dia haja segut substituït per "puix". La normativa catalana moderna coincidix en l'us antic que es feya de "doncs" i "puix" (que també és normatiu segons l'IEC i l'AVL), pero això no vol dir que siga una paraula catalana i no valenciana. Solicite que es desbloquege la pàgina de "catlencià" o que a lo manco es canvie això de "mai s'ha sentit en valencià", puix és una mentira. --Teniente (discussió) 10:32 7 set 2018 (CEST)

Ficha per a militars[editar còdic]

M'agradaria saber si hi ha alguna plantilla per a fer una ficha de militars, com les que hi ha en la Wikipedia en espanyol (https://es.wikipedia.org/wiki/Blas_de_Lezo), i si no hi ha si hi ha alguna forma de fer-ho.--Carruan (discussió) 21:53 15 dec 2018 (CET)

Resposta[editar còdic]

Bon dia, respecte a la pàgina de Lluis A, és un fallo meu de no posar els accents, com borre la pàgina que vaig fer yo? ya he afegit l'informació en la que ya estava creada. I respecte a la ficha intentara vore com crear una.

Creació de Plantilles[editar còdic]

Hola, Jose. Ya m'he posat en contacte directament en l'usuari. Espere servir d'ajuda, encara que no soc expert en estes coses. Salutacions. --Posmo (discussió) 07:23 18 dec 2018 (CET)

Problema en la plantilla de biografia[editar còdic]

Hola de nou, Jose. Pots ajudar-me? He intentat modificar la plantilla de biografia, pero no puc, cada volta que li done a gravar m'ix que la pàgina que volia guardar ha segut bloquejada pel filtre de spam. Salutacions.--Posmo (discussió) 09:27 18 dec 2018 (CET)

Sí que seria un lio, pero estes coses es deurien solucionar en les proteccions d'artículs, aixina els usuaris consolidats no tindrien problemes per a editar. De totes formes l'usuari Sempreval sembla que ho ha solucionat. Salutacions. --Posmo (discussió) 13:14 21 dec 2018 (CET)

Articuls FC Wacker Innsbruck i Innsbruck[editar còdic]

Hola José, bon dia.T'escric per a vore si pots posar correctament els enunciats de les fotos d'estos dos artículs que he publicat estos últims dies. Gràcies i una salutació.

--Víctor Eclipsado (discussió) 08:47 8 gin 2019 (CET)

Perfecte ¡Moltes gràcies! --Víctor Eclipsado (discussió) 08:34 9 gin 2019 (CET)

Duplicats[editar còdic]

Hola, Jose. He trobat dos artículs duplicats, són els següents: Organisació de Paisos Exportadors de Petròleu y OPEP. Salutacions. --Posmo (discussió) 18:25 23 feb 2019 (CET)

Canvi del nom del municipi d´Ona[editar còdic]

Hola, bona nit, estava editant unes cosetes del municipi d´Onda i he vist que en la pàgina de "Idioma valencià", en el apartat de denominació apareix el nom del poble traduït (Onda=Ona) i com no em deixa modificar-ho, t´escric este mensage per si veeu be el canviar-ho. Ho dic perque he mirat el topònim en la pàgina de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana en la secció de Topònims valencians i posa Onda en en els dos idiomes. Gràcies Rubencbr (discussió) 21:53 1 abr 2019 (CEST)

Comuna[editar còdic]

https://diccionari.llenguavalenciana.com/entries/search?t=Comú

La forma femenina de "comú" és "comuna", no m'ho invente, ho diu la RACV ;) Teniente (discussió) 08:36 2 abr 2019 (CEST)

Artículs no enciclopèdics[editar còdic]

Hola, Jose. Estos artículs recentment creats per Rubencbr (Preàmbul, Títul Preliminar, 10 Títuls, 169 artículs, Títul I i Títuls II a X) em sembla que no són de contingut enciclopèdic, sino res més que traduccions de parts de la Constitució. ¿Deurien borrar-se? --Posmo (discussió) 13:02 3 abr 2019 (CEST) ........................................................

Yo també tenia els meus dubtes i estava esperant a vore quan els acabara com quedaven, perque no se, no em queda clar. Per això no le he ficat enllaços, ni categories, ni he fet correccions, perque no tinc molt clar si deuen estar o no. --Jose2 (discussió) 13:06 3 abr 2019 (CEST)


Si foren artículs descrivint la Constitució o els seus diferents artículs no hi hauria problema, pero posar-se a traduir directament... No crec que tinga cabuda en una enciclopèdia, és com si nos posàrem a traduir directament la Declaració dels Drets de l'Home i del Ciutadà, per eixemple. --Posmo (discussió) 16:03 3 abr 2019 (CEST)


Yo tampoc veig que tinga molt de trellat, potser és millor posar tots eixos artículs com a apartats dins de l'artícul de la Constitució o, millor, en Uiquillibres. Teniente (discussió) 17:19 3 abr 2019 (CEST)


Yo pense que se tindrien que borrar, si L'enciclopèdia tinguera que tindre totes les lleis traduides, no seria una enciclopèdia. --Sempreval (discussió) 04:12 8 abr 2019 (CEST)

Estic afegint informació perque no semblen simplement una traducció Rubencbr (discussió) 18:22 13 abr 2019 (CEST)

Fussionar pàgina[editar còdic]

Hola, bona vesprada, m´agradar fussionar la meu pàgina "Constitució Espanyola de 1978" en la de "Constitució espanyola de 1978" i no sé com fer-ho. Gràcies per davant.

Definició de valencià segons la RAE.[editar còdic]

Hola, bona vesprada, tinc un dubte, ya sabia que la RAE considera en la seua definició de valencià que este es una variant del català i encara que no estiga d'acort, no creus que hauria de ficar-se dins de la pàgina principal de valencià? Rubencbr (discussió) 20:42 16 abr 2019 (CEST)

Normes de Castelló. Enllaç eliminat???[editar còdic]

Bona nit, el pose un ennlaç que no funciona Catedra Fullana, a vore si podem fer alguna coseta. Havia un atre trencat que ya ho he arreglat.


No m'havia fixat en la definició de llapis, i respecte a lo de l'enllaç trencat, ho tinc complicat perqué no sabia que posava abans, pero no passa res, continue afegint informació i modificant errors chicotets que vaig trobant Rubencbr (discussió) 19:03 21 abr 2019 (CEST)

Redirigir Computador a Ordenador.[editar còdic]

Bona vesprada Jose, a vore si podem redirigir la pàgina de Computador a Ordenadors i aixina ya tenim un atra categoria dins de la de Informàtica - Ordenadors Rubencbr (discussió) 19:38 21 abr 2019 (CEST)

Fins i tot[editar còdic]

Durant un temps he estat corregint totes les voltes que vea escrit "inclús" per "fins i tot", creent que eixa era la forma valenciana genuïna. Puix be, ahuí he investigat a fons esta preposició i he arribat a unes conclusions molt interessants. Primerament, estava errat, "fins i tot" no és cap expressió valenciana, és una invenció moderna del catalanisme, per lo que demane disculpes i cada camí que veja eixa expressió en l'Enciclopèdia la corregiré, que és lo que cal. D'una atra banda, "inclús" és un castellanisme molt antic, data del sigle XVI, pero no deixa de ser castellanisme, i la forma genuïna és, simplement "fins", tal i com ho indica la RACV en la sea gramàtica, per lo que cada volta que veja escrit "fins i tot", ho corregiré per "fins". També és important notar que "fins" no du mai coma despuix, a diferència del castellanisme "inclús" i de l'artificial "fins i tot". Un atre camí demane disculpes per la meua error. --Teniente (discussió) 17:44 13 jun 2019 (CEST)

També, ara acabe de descobrir que l'AVL i l'IEC també accepten "fins" com a sinònim de "fins i tot", en lo que queda definitivament demostrat que és una forma purament genuïna, no només en valencià, sino també en català (que possiblement l'ha acceptat per influència valenciana) --Teniente (discussió) 17:49 13 jun 2019 (CEST)

Fins i inclús[editar còdic]

Sí, "fins i tot" és un catalanisme, pero no ho és "fins", que és la forma genuïna valenciana: "conj. Introduïx un terme que no era d’esperar en l’enumeració de coses, com una cosa extraordinària o rellevant, equival a inclús: Fins mon pare, que no pot caminar, també vingué" (del diccionari de la RACV). "Inclús" és normatiu, sí, pero considere que és millor usar "fins", per ser la primera forma un castellanisme antic, mentres que la segona és la forma valenciana autèntica i genuïna, i que és diferent del "incluso" castellà i del "fins i tot" català i, per a mantindre la personalitat plena de la nostra llengua, tenim d'usar eixes expressions, perque si no, l'estarem convertint, a poc a poc, en un dialecte del castellà o del català, i justament no és lo que volem --Teniente (discussió) 22:46 13 jun 2019 (CEST)

Tengut/tingut i vengut/vingut[editar còdic]

Per a mantindre la coherència en l'Enciclopèdia, tindríem de triar, be siguen les tradicionals tengut i vengut o les modernes tingut i vingut. Açò ho dic perquè hi ha molta variació, no s'ha arribat a cap consens i això fa que els artículs no seguixquen un mateix model, que en principi és lo que tindrien de fer

La RACV és clara en este quefer: si busques "tingut" en lo seu diccionari, te diu: "tengut i derivats"; igual que si busques "vingut". Despuix, si busques "tengut", te diu esta observació: "Si be hui l’infinitiu general és tindre, el participi es construïx sobre l’antic infinitiu, hui dialectal, tenir; per això la forma general en valencià és tengut i derivats." I, una atra volta, passa igual en "vengut".

Totes són genuïnes i la RACV les accepta, pero diu que les formes generals són "tengut" i "vengut", ademés de ser les tradicionals i les que nos diferencien més del català, aixina que yo diria que seria millor usar-les en l'Enciclopèdia.

Pense que seria important debatre-ho i arribar a un acort entre tots. Un salut--Teniente (discussió) 13:16 2 ago 2019 (CEST)

..............................

LLibre: Els verps en llengua valenciana i la seua flexió (Juli Amadeu Àrias i Burdeos. Real Acadèmia de Cultura Valenciana. Secció de llengua i lliteratura valencianes. 2ª edició. Pàgina 303. Tindre:

 • Participi: TINGUT, TINGUTS, TINGUDA, TINGUDES

Anex 246: Les variants TENGUT/TS, TENGUDA/DES són antigues i hui dialectals....... --Jose2 (discussió) 21:59 2 ago 2019 (CEST)

Si busques "tengut" o "vengut" en el diccionari de la RACV t'ix que són les formes recomanades, generals i tradicionals. Qualsevol paraula derivada d'eixos verps apareix en la seua entrada principal en -e-: avenguda, contengut... Si busques "avinguda" o "contingut" te diu que són variants de les recomanades "avenguda" i "contengut". --Teniente (discussió) 15:46 30 set 2019 (CEST)

Tabarnia[editar còdic]

Gràcies. No apareixen ni la bandera ni l'escut. ¿Crees que se li pot demanar al creador que ho puge a la Wikipedia? --Katxis (discussió) 12:21 29 oct 2019 (CET)

Tot lo que hi ha en Commons es pot pujar sense problemes a l'enciclopèdia i sense demanar permis al creador. Si alguna image d'ahí te servix la pots pujar tu mateix sense problemes. --Jose2 (discussió) 12:23 29 oct 2019 (CET)

Si te referixes al creador de l'artícul en l'encicloèdia, fa molt que no colabora pero le pots enviar un mensaje per si acas. --Jose2 (discussió) 12:25 29 oct 2019 (CET)

Me referixc al creador de la bandera i de l'escut. --Katxis (discussió) 12:48 29 oct 2019 (CET)

Idioma Valencià[editar còdic]

Hola, bona nit, estaba llegint la pàgina principal i concretament en esta llínea: La gran majoria dels valencians (el 64,40%) considera al valencià una llengua diferent i diferenciada del català segons diversos estudis del CIS, l'últim de l'any 2004.[2][3][4], els enllaços s'han caigut o no funcionen, excepte l'últim. Com no puc editar la pàgina, te deixe ací els enllaços corresponents del CIS respecte de lo nomenat. Valéncia Castelló Alacant Per atra banda afig l'informació de l'any 2005 que és l'última i el resultat és el següent: És una llengua diferenciada i diferent de la catalana, baix l'enllaç, est enllaç no redirigix al gràfic aixina que ho intente d'atra manera empotran-te l'image: Resultat

Resultat

--Rubencbr (discussió) 22:26 10 abr 2020 (CEST)

Ya he modificat els enllaços. En el sext enllaç hi ha un problema i és que que no carrega la pàgina, no l'he tocat perque no tinc clar si és bo o que, t'ho deixe a tu per a que ho repasses. I l'image que he empotrat, si vols retocar-la per a que quede millor en la pàgina, és tota teua. Un salut i gràcies.--Rubencbr (discussió) 20:39 11 abr 2020 (CEST)

Imàgens[editar còdic]

L'image del Grup Cultural Alcoya Regne de Valencia ya està pujada. No se que ha passat en moltes de les imàgens. O s'han borrat o n'hi han problemes tècnics en elles. Crec que l'usuari Admin podrà aclarir-nos que ha passat exactament i si es poden reparar totes les imàgens de colp o n'hi ha que restaurar una a una. Gràcies pel teu treball. Salutacions: --Valencian (discussió) 21:01 21 maig 2021 (UTC)


Perfecte, moltes gràcies per l'aclaració sobre les imàgens, anirem restaurant-les. En les imàgens de l'artícul Real Senyera és una faena, n'hi havia molt de treball, poc a poc. L'estrela de l'artícul destacat ya està carregada i funcionant, aixina com algunes atres bàsiques. Vore en temps lo de la plantilla “Valéncia”. (discussió) 21:01 21 maig 2021 (UTC)

Plantilla para municipios[editar còdic]

¿Sabes si hay alguna forma de crear una plantilla que actualice automáticamente los datos de las localidades a partir de Wikidatos? Del estilo usado aquí? --Caro de Segeda (discussió) 12:45 26 maig 2021 (UTC)

Plantilles, imàgens i números[editar còdic]

Bona vesprada Jose: Ya veig estàs donant-li de valent a les imàgens i que estàs copiant els títuls de les imàgens de wikipedia, és més pràctic i ràpit que pujar-les ací. L'únic problema es que si ells canvien el títul d'una image, no es vorà ací en L'Enciclopèdia. Te de positiu, que si torna a haver un problema com el que hem tingut mosatros, puix no passaria absolutament res, no perdríem imàgens. Respecte a les plantilles, estan ya funcionant totes be en les imàgens. Si veus alguna plantilla que no va be, m'avises. He restaurat també les capçaleres dels artículs de les principals poblacions valencianes (els escuts i banderes) i imàgens d'artículs interns sobre L'Enciclopèdia. Respecte als números, estic escomençant des del principi i la meua idea és arribar fins al 499, imagine que la teua idea és arribar fins al 1.000. Si et pareix be, es repartim esta faena aixina. Si vols que s'ho repartim d'atra manera, no tens més que dir-me-ho. Ya anem comentant. Moltes gràcies de tot. Salutacions: --Valencian (discussió) 16:43 26 maig 2021 (UTC)

Dialectes del valencià[editar còdic]

Dialectes valencià.jpg

Hola José: ¡Perfecte tot lo que em comentes, gràcies!. Anem fent marcheta. Comentar-te que he pujat el mapa dels dialectes del valencià del llibre que cites de Manuel Gimeno. Crec que a pesar de que de moment no el tinc en més resolució, seria igual convenient que fora l'image que ilustre els 3-4 artículs sobre els dialectes del valencià. Els gràfics de l'image de wikipedia estan molt be pero si et dones conte, en el cantó superior dret, en chicotet, nomena al valencià com a "català occidental" i molt segurament eixe mapa està fet per filòlecs no valencians. Crec que deuríem de fiar-nos més de Manuel Gimeno. Si et pareix be, canvia tu mateixa l'image. Intentaré conseguir el mapa a major resolució. Gràcies de tot. Saludets: --Valencian (discussió) 11:59 27 maig 2021 (UTC)

Valenciafreedom[editar còdic]

Hola, ¿qué tal? ¿Sabes qué le ha pasado al foro de Valenciafreedom? --Chabi (discussió) 14:38 3 jun 2021 (UTC)

Plantillas[editar còdic]

No funcionan las plantillas para personas:

 • Plantilla:Infotaula persona
 • Plantilla:Infobox persona

¿Sabes qué es lo que podría ocurrir? --Caro de Segeda (discussió) 09:55 17 jun 2021 (UTC)

Lliteratura valencia[editar còdic]

¿Uep, com va tot? ¿Saps si existex alguna antologia de texts de la lliteratura valenciana? --Caro de Segeda (discussió) 10:29 11 nov 2021 (UTC)

Hola, ¿por casualidad podrías decirme cuales son los poemas en valenciano más conocidos? --Caro de Segeda (discussió) 10:09 26 nov 2021 (UTC)

Gràcies[editar còdic]

Hola, Jose. Moltíssimes gràcies per la teua benvinguda. Salutacions. Coca antoñina (discussió) 17:12 24 gin 2022 (UTC)

Literatura valenciana moderna y contemporánea[editar còdic]

Hola, ¿qué tal todo? Perdona que te moleste pero te quería preguntar si sabes dónde puedo encontrar información sobre obras literarias publicadas en valenciano (pero no aquellas publicadas por quienes pensaban que el valenciano era lo mismo que el catalán) después de la Renaixença. El artículo Història contemporànea de la llengua valenciana habla de acontecimientos históricos pero no de literatura o publicaciones literarias, por eso te quería preguntar. --Caro de Segeda (discussió) 15:06 19 maig 2022 (UTC)

Ok, gracias. Acabo de terminar un artículo en interlingue sobre el valenciano. Es de los pocos que habla del valenciano como lengua y no como un dialecto del catalán. --Caro de Segeda (discussió) 06:56 20 maig 2022 (UTC)

Gràcies[editar còdic]

Hola. Moltes gràcies per tot. Coca antoñina (discussió) 18:57 26 maig 2022 (UTC)

Guia de l'editor visual[editar còdic]

S'ha creat una Guia de l'editor visual per a que siga més fàcil per a tots els usuaris utilisar esta nova forma d'edició. L'editor visual està especialment recomanat per a usuaris novells, ya que no requerix que coneguen o utilisen el còdic font del llenguage wiki (l'editor clàssic). Per atra part, l'editor visual encara no permet editar totes les seccions de L'Enciclopèdia, pero si la gran majoria.

Esta guia estarà sempre disponible dins del botó d'ajuda de l'editor visual i en la secció d'Ajuda de L'Enciclopèdia. ¡Gràcies! --Valencian (discussió) 14:47 7 jun 2022 (UTC)

Plantilles i apostrofació[editar còdic]

Gràcies pel llistat de plantilles. No soc un expert, pero intentaré en paciència vore-ho tot i arreglar tot lo que puga. A voltes és més senzill, atres voltes, es fa impossible per la quantitat de subplantilles i coses tècniques que demana o requerix una plantilla.

No sabia lo de NO apostrofar davant de sigles (ONU, INE). Perfecte, em queda clar i ho he corregit. En realitat deuríem de posar totes estes qüestions i dubtes de redacció reflexades en el Manual d'estil. Em referixc a paraules recomanades en conte d'expressions no recomanades (inclús/fins i tot), apostrofació (conte/conté, te/té), etc. Seria pràctic per a tots els usuaris. En fi, poc a poc. Gràcies per tot. Un abraç: --Valencian (discussió) 13:06 16 jun 2022 (UTC)


Sobre les plantilles: He solucionat lo més greu, que son els problemes que tenien les 2 plantilles "Plantilla:Infotaula persona" i "Plantilla:Infobox persona" passant les 40 biografies aproximadament que utilisaven estes 2 plantilles a la {{Plantilla:Biografia}}. La plantilla "Biografia" és la que hi ha que utilisar sempre per a totes les biografies i persones i era ya la majoritària. Les atres 2 plantilles han quedat sense us i millor oblidar-se d'elles. La plantilla "Biografia" servix exactament igual per a tots eixos artículs.

Respecte a les plantilles de deportistes (Pilot carreres, deportiste, àrbit, etc), hi han erros i no funcionen be, les revisaré i aniré donant-li una solució per a cadascuna, dependent del seu us. També és molt cert que per eixemple en el cas d'una nadadora Mercedes Peris, crec que és l'unic nadador que tenim o dels pocs. No val la pena crear una plantilla nova només per a 1-2 persones o artículs. S'utilisa la plantilla "Biografia" que servix per a tots en general i prou. Tenim que ser un poc pràctics. El problema és que hi ha usuaris copien una plantilla d'atres wikis i si no la tenim ben desenrollada o no existix en la nostra wiki, ya tenim els erros de visualisació i les queixes. Les plantilles estan molt be i milloren molt la presentació i visualisació d'un artícul pero valen la pena per a que s'usen massivament. Per a uns pocs artículs no val la pena enredrar-se perque normalment és prou de faena i no sempre es visualisen be.

Respecte a la plantilla "Otros usos" està sense us ya i redirigida a la plantilla "Atres usos", la qual funciona be, no veig que funcione mal. Yo no trobe l'erro. Atra cosa és que l'artícul al que faça referencia el "desdoblament" o redundància en el nom, estiga creat o no. Eixe es atre cantar, perque a voltes es copia d'atra wiki, i l'artícul al que fa referencia la plantilla "atres usos" no està creat encara ací.

Respecte a la plantilla "Afegir referencies" no se si et referixes a la plantilla "Referencies", que si existix i funciona be. No m'apareix exactament en eixe nom. ¿Tal volta et referixes a {{Plantilla:Cita web}}? No estic segur.

Respecte a les plantilles "Medalcountry, Medalgold i Medalbotton" només s'utilisen en 1 artícul, el d'Almudena Muñoz. Vore si la solució és fàcil i si no en la plantilla "Biografia", li servirà. Moltes gràcies de tot. --Valencian (discussió) 16:29 16 jun 2022 (UTC)

Noms en castellà[editar còdic]

Al contrari, estic posant els noms en castellà en les poblacions valencianes que no ho tenien en l'artícul i en les que hi han variacions. Fixa't en els canvis i voràs que els estic afegint i no llevant. Estic totalment d'acort en tu. És útil per moltes raons, es útil com molt be dius, per als castellà-parlants, és útil per a buscar informació en atres wikis quan la població no és molt coneguda i el nom en castellà diferix molt del valencià i és útil per a proporcionar fotos d'una població, ya que facilita el conectar en les imàgens de Wimimedia Commons, ya que a voltes el nom en Wikimedia està en castellà. Gràcies pel teu mensage. --Valencian (discussió) 15:59 15 jul 2022 (UTC)

Categories[editar còdic]

¡Hola José!: El tema de les categories és un poquet complicat arribar a un criteri clar. Intentaré explicar-me. Tens raó en lo que dius i yo també pensava aixina i he passat anys posant categories generosament als artículs, tal i com tu dius, si les categories ya estaven creades. Pero ara que he posat un poc en orde els artículs dels municipis valencians i atres temes, crec que per a facilitar la tasca de revisar artículs de manera sistemàtica o massiva (continguts, imàgens, maquetació, etc) quan més exacta siga la categoria i que no estiga duplicada en el seu propi arbre de categories (subcategories), és realment molt millor per als editors.

Yo per eixemple, a voltes utilise les categories per a revisar artículs en grup, de manera sistemàtica. Eixemples que m'he trobat últimament: Pedanies valencianes que estan en la categoria pedanies de la Comunitat Valenciana i no en la categoria de pedanies de la seua província o al revés, plantes, aus i animals que es troben en categories redundants, del seu mateix arbre de categories. Això complica molt a l'hora de revisar artículs, per la senzilla raó de que si hi han categories redundants en els que els artículs es troben majoritàriament repetits o duplicats, no saps si eixos artículs els has revisat ya o encara no, o si realment estan tots duplicats o en realitat no estan duplicats, o només una part estan duplicats. Una volta tanques la sessió, les cookies ya no t'indiquen si has visitat eixe artícul o no. És impossible saber al sendemà si ya ho has revisat o no, si es troben duplicats en distintes categories.

Per eixemple, en el cas més clar de les pedanies, he tingut que revisar quines pedanies estaven en el llistat de Comunitat Valenciana pero no en les de la seua província, lo mateix en monuments, animals, etc. Pedanies de la ciutat de Valéncia que estaven dins de les pedanies de la província de Valéncia o en la categoria de les pedanies de la Comunitat Valenciana, pero no dins de les pedanies de la ciutat de Valéncia, etc, etc. Al final no ajuda gens a l'hora de revisar els artículs i tampoc ajuda per a que estiguen ben classificats els artículs. Quan més categories, més fàcil de que es creen destarifos. No poques voltes fa molt més difícil treballar en revisar artículs, es pert temps.

Veig que en l'apartat número 13 de la teua pàgina de discussió, que ya parlarem d'este tema de les categories en l'any 2010. Et copie açò d'eixa conversació, Wiki en castellà Categorisacio. Te fique l'apartat que parla d'açò concretament.

Categorización redundante: "En general, se considera una mala práctica categorizar un artículo en dos categorías X e Y, cuando X es una subcategoría de Y. Dado el caso, es mejor buscar la categorización más específica (la de X, en este caso), salvo casos excepcionales, como cuando la categoría Y aporta información adicional al artículo, que no se incluye en X".

La majoria de la gent no busca els artículs en L'Enciclopèdia per les categories, per tant, crec que hem de posar-les de la manera que nos siga mes útil als editors per a revisar tots els artículs. Gràcies pel teu treball ací i bon estiu. Salutacions: --Valencian (discussió) 22:41 16 ago 2022 (UTC)

Correu electrònic[editar còdic]

Per cert, t'he enviat un correu electrònic intern, per ací, si no t'arriba, m'ho dius i t'ho torne a enviar. Gràcies. --Valencian (discussió) 00:01 17 ago 2022 (UTC)

Borrat d'archius i artículs en problemes d'imàgens[editar còdic]

¡Hola!: Ya està finalisat el borrat d'imàgens. Totes les imàgens de L'Enciclopèdia funcionen ya sense cap problema. La categoria a on estan llistats els artículs en problemes d'imàgens és esta: Pàgines en enllaços a archius trencats. Llevant algunes plantilles i userbox o caselles d'usuari en poc d'us, no arriben a 200 artículs, és assequible solucionar-ho, i ara si, estan tots localisats. ¡Gràcies!. --Valencian (discussió) 19:08 16 set 2022 (UTC)

Guatemala i artículs en problemes d'imàgens[editar còdic]

¡Hola Jose!: Gràcies pel teu mensage. El problema de la plantilla "Etimologia" en l'artícul Guatemala està solucionat, gràcies per avisar. De totes formes, eixe artícul no ix de la llista de Pàgines en enllaços a archius trencats per que hi ha un icon o image de bandera chicoteta en la plantilla de capçalera de senyes del país. De fet,la majoria d'artículs que queden en esta llista ya son només per problemes en els icons de banderetes i de les 2 plantilles: "Bandera" i "flagicon". En agost arreglí tot lo que vaig poder este tema de les banderes, pero hi han més de 200 països en el món, 17 comunitats autònomes, ciutats d'Espanya, clubs de fútbol, etc, molts icons chicotets de banderes i no se quin embolic es forma entre les 2 plantilles que afecten a banderes i a voltes si ho arregles per a uns països, ho fastidies en atres.

Es cert, que els archius que demanen les plantilles van canviant a voltes de nom en la central de Commons i si no es soluciona, et dona erro en eixos artículs en els que el nom de l'image ha canviat. Resumint, només queden en esta llista uns 15 artículs que si els falten algunes imàgens dins de l'artícul. Tots els demés artículs de la llista, son fallos chicotets d'icons de banderes que no afecten a la visualisació de l'artícul, excepte en algun cas molt concret. En liquidar eixos 15 artículs, haurem conseguint que ya no queden en tota L'Enciclopèdia artículs en problemes d'imàgens. Lo de les banderetes intentaré solucionar-ho en quan puga, en paciència, és prou embolicat. --Valencian (discussió) 17:21 21 set 2022 (UTC)

Artículs i imàgens a eliminar[editar còdic]

He marcat uns artículs en esta Llista d'Artículs per a Borrar. Per favor, pega-li una ulladeta a estos 5 artículs i em dius. Les 2 plantilles que apareixen en la llista NO conten, estan ahí per redirecció, es inevitable. Els 3 artículs de micronacions inventades no son enciclopèdics i no queden seris en una enciclopèdia, tampoc en la nostra. Per a micronacions ya estan els artículs Micronació i Sealand, que son més seris i estan presents en moltes wikipedies. Els atres 2 artículs son de la parella que fa el canal de youtube El Món de Juan i Patri. No crec que un canal de youtube done dret a ningú a posar-se un artícul al seu nom si no és molt famós, es auto-publicitari i no és seri. Ho han fet en bona intenció pero yo crec que en l'artícul sobre el seu canal de youtube, és suficient. Ya em dius lo que opines, si estem els dos d'acort, els eliminem. Si no estem d'acort, ya demanem opinió al admin Xavier o als demés per a que siga consensuat.

Respecte a les imàgens que veus en esta llista, estan ahi perque el sistema no deixa borrar-les i d'algunes ya he pujat atres copies en millor resolució. Per cert, m'ha donat problemes de visualisació al carregar imàgens noves en el mateix nom en la que ya existix eixa image, es dir, carregant versions noves del mateix archiu o foto. Si et passa això, hi ha que posar-li un títul nou distint a l'archiu i enviar a la plantilla borrar l'archiu en el nom antic. --Valencian (discussió) 17:47 21 set 2022 (UTC)

Imàgens Real Senyera i imàgens sense us[editar còdic]

Per últim, disculpa la tabarra de hui, comentar-te que en l'artícul Real Senyera he arreglat, en la secció d'enllaços externs, els enllaços trencats que hi havien a portolans antics i més fotos de Senyera, per a que es puga seguir pujant imàgens des d'ahi a la galeria. Segons puga, aniré pujant més imàgens de la Senyera.

En esta Llista d'Imàgens sense us, tens tots els archius que no s'estan utilisant en este moment en cap d'artícul de L'Enciclopèdia. Una bona part els has pujat tu, si veus que no vas o no anem a utilisar-los, podriem borrar els que clarament no anem a utilisar. En les imàgens, quan menys embolics millor. De fet, excepte per a temes valencians que en Commons no puga estar, lo millor es enllaçar als archius de Commons ¡Gràcies de tot!. --Valencian (discussió) 18:02 21 set 2022 (UTC)

Imàgens i artículs[editar còdic]

¡Hola!: D'acort, respecte a les imàgens sense us, he borrat hui només les que no se sap d'a on son i no es poden identificar, he borrat només unes 30-40. Les atres 50, les he deixat ya que son de llibres en valencià, algun escritor i persones fàcilment identificables que poden ser molt útils per a ilustrar artículs. Feres un esforç molt gran en el tema de les imàgens ací, no només per pujar eixes 1.000 imàgens que és tot una faenaça, sino per anar canviant tots els artículs que tenien problemes en les fotos. Yo ara només estic arrematant la faena, ya que vaig trobar la solució pegant voltes i provant varies possibles solucions i al final va eixir be, al crear eixa categoria nova, si borraves les imàgens que tenien problemes (incendi), eixien en el llistat els artículs en problemes, pero s'havia de borrar tots els archius que no funcionaven, u per u. Si no els borraves, els artículs en archius en mala visualisació no els detecta, com has vist només ixen en el llistat si els falta l'archiu (enllaç trencat). Ara estem molt millor, abans hi havien 5.400 imàgens de les quals no funcionaven unes 3.500 i només s'usaven 1.800. Ara utilisem el 99% de les que tenim i no tenim ya imàgens en problemes i en breu ya sense artículs en problemes d'imàgens.

Atra qüestió és que eixa llista d'artículs en problemes d'imàgens haurem de revisar-la per lo menys unes voltes a l'any. És cert que la majoria d'erros eren per lo de l'incendi, pero també hi han molts erros per canvis fets directament des de Commoms en els títuls dels archius, per canvis nostres al substituir text en la ferramenta de "Reemplaçar text" (tindrem que anar a espai en esta ferramenta per tal de no tocar text que siga de títuls d'archius), imàgens en títuls originalment en castellà que estaven canviats al valencià o el nom originalment en anglés de llocs i països traduïts al valencià. Tindrem que revisar-la de tant en tant ya que estos erros son inevitables tant per canvis fets des de Commons com per canvis involuntaris nostres, pero per lo menys ara tenim localisats tots els artículs en erros, que ho facilita molt.

D'acort, respecte als artículs de micronacions i els de Juan i Patri, vaig a vore si trobe una plantilla "d'irrellevant" i si no ho deixem com està, en la de borrar. Més en avant, si això ya consultem als demés que fer en este tipo de casos, no és una cosa que correga presa. Gràcies de tot. --Valencian (discussió) 14:51 22 set 2022 (UTC)

Domingo de Petrés/Eliminar[editar còdic]

Hola Jose2.

Si pots eliminar l'artícul actual, millor. Estic refent la traducció i quan la tinga completa (i sense erros) la publicaré ací de nou.

Gràcies de bestreta. --Sarier (discussió) 12:50 19 feb 2023 (UTC)

Pujar fotos[editar còdic]

Hola. Estic interessat en pujar fotos als meus artículs, ¿és possible que no puga degut a la falta de permissos? Gràcies. --Vicent Tomàs (discussió) 15:06 20 maig 2023 (UTC)