Usuari discussió:EirVal

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, EirVal!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. --Posmo (discussió) 19:25, 23 ago 2016 (CEST) ..........................................................

Hola. Sobre el tema de la plantilla que me has comentado, le pasaré aviso a la gente que suele hacer las plantillas a ver si pillan el error, porque yo de plantillas no se mucho. Yo habitualmente me dedico a corregir la ortografia de los articulos, pero les pasaré tu mensaje a ver si pueden solucionarlo. Muchas gracias por tu colaboracion. Un saludo. --Jose2 (discussió) 00:58, 29 ago 2016 (CEST)

Nominacio com a Administrador de Uiquipedia i Normes[editar còdic]

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de Uiquipèdia!. Ara podràs editar en Uiquipèdia en valencià molt mes facilment. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de Uiquipèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de Uiquipèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

Pagina d'usuari Xavier[editar còdic]

He creat la teua pagina d'usuari Xavier que encara no estava creada. Per a ser administrador en Uiquipèdia es imprescindible tindre la teua pagina d'usuari creada. Ya la canviaras al teu gust com cregues oportu. ¡Moltes gracies pel teu treball aci!. Salutacions: --Valencian (discussió) 16:21, 13 oct 2016 (CEST)


Baléà[editar còdic]

He visto que escribiste a otro uiquipedista sobre la Wiki en Baléà, te copia la respuesta que di en esa conversación.

Ya creé la Wikipedia en balear hace tiempo, el problema es que no hay gente que trabaje ahí. Me puse en contacto con Toni Ballester, del GAB y con un miembro de S'Academi de Sa Llengo Baléà pero hace tiempo que no me responde. --Chabi (discussió) 17:37, 15 oct 2016 (CEST)
Si tienes Facebook, busca a Toni Ballester, él me ayudó a traducir algunos artículos. También puedes escribir a informacio@sacademi.com, que es el correo de S'Acadèmi de Sa Llengo Baléà. --Chabi (discussió) 18:19, 15 oct 2016 (CEST)

Borrat de l'artícul[editar còdic]

Ya he vist que ha contestat Valencian sobre el tema, perque yo no sabia res, pero repassant pareix que tu mateixa sense donarte conter el vares borrar, pero ya està arreglat. Un saludet. --Jose2 (discussió) 10:21, 25 oct 2016 (CEST) ........................................

Sistema digestiu[editar còdic]

Hi ha una pàgina ya de http://www.lenciclopedia.org/Sistema_digestiu Un saludet --Jose2 (discussió) 14:09, 4 gin 2017 (CET)

Wikipedia en balear[editar còdic]

Hace tiempo que dejé el proyecto puesto que me ayudaba uno de la Acadèmi de Baléà y dejó de responder a mis mensajes. También contacté con el presidente del Grup d'Acció Baléà y tampoco me ha ayudado mucho. Creo que los valencianos tendrían que hacer una campaña por Baleares para que se den cuenta de que la lengua es esencial en la lucha contra el catalanismo, pero yo he llegado a un punto en el que no tengo tanto tiempo. Mucho ánimo y no dudes en contactar conmigo cuando necesites ayuda. --Katxis (discussió) 20:28 1 abr 2017 (CEST)

Tabla[editar còdic]

¡ Hola !

En tema de plantilles i taules, no te puc ajudar perque se lo justetet, yo habitualment em dedique a afegir nous artículs i corregir ortogràficament els que fan els demés, pero de plantilles es millor que parles en Sempreval o Valencian o con Admin que entenen més d'això. Un saludet. --Jose2 (discussió) 21:16 19 abr 2017 (CEST)