Usuari discussió:Valencian

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Valencian!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Benvingut. Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.

Archius[editar còdic]

Si vols consultar algun mensage antic de la meua pagina de discussio consulta aci:


Uiquilliteratura[editar còdic]

Hola, al entrar en el portal de Uiquilliteratura apareix un text que diu llig! Sobre la Ilíada. Este text té arcaïsmes pero no se com canviar-ho. Podries fer-ho per favor? Llana (discussió) 22:23, 27 maig 2015 (CEST) Gràcies.

Logo RACV[editar còdic]

Hola, Valencian. He vist que fa temps vares pujar l'archiu del logo de la RACV i volia comentar-te que, si no hi ha cap impediment, seria interessant que també fora pujat a Commons. D'esta forma, el logo podria aparéixer en totes les Wikipedies. Salutacions, --Posmo (discussió) 15:24, 1 jun 2015 (CEST)

Hola, Valencian. Ya m'he posat en contacte en l'usuari Maso, encara que sembla que últimament està inactiu, serà qüestió de tindre paciència. Moltes gràcies per la teua ajuda, --Posmo (discussió) 22:11, 4 jun 2015 (CEST)

Història[editar còdic]

Per favor, podries llevar per complet totes les edicions meues en Història de la Comunitat Valenciana? Llana (discussió) 10:57, 23 jun 2015 (CEST)

Perdon por meterme en una caonversacion ajena pero, por que quieres eliminar tus aportaciones al articulo? Creo qu esta muy bien hecho y habria que seguir ampliandolo. En cuanto tenga un rato te echo una mano. --Katxis (discussió) 15:00, 23 jun 2015 (CEST)

He contestat en la meua dicussió gràcies. Llana (discussió) 16:05, 23 jun 2015 (CEST)

Gràcies, continuaré en ell. Llana (discussió) 22:24, 24 jun 2015 (CEST)

Castelló de la Plana[editar còdic]

Hola, Valencian, pareix que hi ha algun problema en l'artícul de Castelló de la Plana. Casi tot es veu en negreta, inclús parts que no formen part de l'artícul. ¿Podries arreglar-ho? Moltes gràcies i una salutació. --Posmo (discussió) 17:33, 31 jul 2015 (CEST)

Fallera Major de Valéncia[editar còdic]

Hui Katxis ha fet la plantilla de Fallera Major de Valéncia, pero no conseguim que ixca la Comissió a la que pertayn, no se perque no ix. ¿ Pots pegar-li una ullaeta a vore ? També costa molt que lo de "Vore Tambe" aparega al final ya que a vegades ix en el lateral al costat de la fotografia. Un saludet. --Jose2 (discussió) 21:07, 29 set 2015 (CEST)


Ya he fet un arregle i queda be reduint la foto i apareix complet lo de "Vore també" a la esquerra de la foto. L'únic que no he conseguit és que aparega el nom de la comissió no se per que, pero no hi ha manera. Un saludet. --Jose2 (discussió) 18:29, 30 set 2015 (CEST)

Anex:Entitats pancatalanistas en la Comunitat Valenciana[editar còdic]

Hola, Valencian. Yo crec que l'expressió "Entitats pancatalanistes" és incorrecta, ya que laparaula "Entitat" és femenina i, per contra, "pancatalaniste" és masculina, per això, per concordància de gènero, em pareix que lo correcte és que utilisem "Entitats pancatalanistas", aixina en femení. Salutacions, --Posmo (discussió) 20:07, 10 dec 2015 (CET)

No sé com no m'he donat conte abans, pero és evident que "pancatalanistes" és totalment correcte, simplement és el plural de "pancatalanista". Aixina que el meu mensage anterior no tenia molt sentit. Gràcies, Valencian. --Posmo (discussió) 00:18, 13 dec 2015 (CET)

Cartell de película[editar còdic]

Hola, Valencian. L'artícul Els Miserables té una image, el cartell publicitari de la película, que crec que té drets d'autor, aixina que de moment l'he llevat. ¿Deuríem borrar-la? Salutacions, --Posmo (discussió) 20:14, 15 gin 2016 (CET)

Moltes gràcies a tu per la teua ajuda. Salutacions, --Posmo (discussió) 01:00, 19 gin 2016 (CET)

Plantilla[editar còdic]

M'han enviat açò pero yo no se fer plantilles:

Hola Jose2,(no hablo valenciano, mis colaboraciones son traducciones,imagino que necesitarán alguna correción, pero me gusta colaborar) creo que he hecho alguna cosilla mal, pues he intentado traducir la plantilla referente a cómo escribir "teoremas" desde el castellano, y algo he debido de hacer muy mal porque al intentar escribir un teorema me ha salido toda la plantilla dentro de la pagina que intento editar, y esto no debería de ser así, solo tendría que salir el teorema, y claro al salir toda la página de la plantilla se queda una página grande y fea, por favor, ¿podría alguien ayudarme a solucionar esto? Yo no sé cómo hacerlo. Aquí esta el link de la plantilla mal hecha: http://www.lenciclopedia.org/Plantilla:Teorema Saludos. Y gracias por tu atención. EirVal (discussió) 18:13, 27 ago 2016 (CEST)

Un saludet --Jose2 (discussió) 01:04, 29 ago 2016 (CEST)

Historia de la Uiquipedia[editar còdic]

Perdona, te queria preguntar si sabes quienes crearon la Uiquipedia. En su articulo dice que Ssurfer y Mixalberto fueron los primeros usuarios pero me gustaria saber quien fue el que establecio la pagina web y se encargo de la programacion o codificacion. --Chabi (discussió) 13:22, 20 oct 2016 (CEST)

Gracies[editar còdic]

I demane disculpes és que ací el meu ordenador diu això, és que costa un montó escriure i clar.... em molesta, perque cal seguir defenent la llengua valenciana. Salutacions.

Gracies per la benvinguda[editar còdic]

Gracies per la benvinguda, espere poc a poc ferme en la Uiquipèdia i anar mes solt.


Canvis recients[editar còdic]

¡ Hola !

Volia comentar-te que des de que has fet els últims canvis fa 2 dies, la Uiquipèdia va molt lenta i moltes vegades no deixa obrir pàgines i es queda bloquejada, sobre tot la de canvis recents. He provat en 3 ordenadors diferents en casa i en el treball i passa igual en tots e inclús apareixen mensages d'error ficant "esta pàgina no oferix les garanties de seguritat i no devia obrir-se" i coses aixina, per si vols repassar a vore que es pot fer. Un saludet. --Jose2 (discussió) 18:47, 14 març 2017 (CET)

Plantilles mal fetes[editar còdic]

Hola, volía saber si és possible arreglar esta taula que he intentat fer en esta pàgina [[1]] [[2]]

per als estats històrics d'els que hi ha moltes senyes disponibles, puix és un tema en el que m'agradaria contribuir àmpliament. Una volta estiguen ben fetes, ya se traduirán al valencià, pero crec que es importante que funcionen no? Gràcies. EirVal (discussió) 06:52 20 abr 2017 (CEST)

Almirant / Almirall[editar còdic]

Moltes gràcies. Tens raó. Un saludet. Jose2

............................

Nou usuari[editar còdic]

Per favor podeu mirar açò:

Hola Jose2,

M'he donat d'alta per contribuir al creiximent de Uiquipèdia pero alguna cosa ha passat perque no puc confirmar el meu conte de correu.

La majoria de les meues contribucions poden ser per a detectar i corregir els erros que puga trobar ya que no disponc de massa temps pero sí de la capacitat necessària per a fer-ho.

¿Podries revisar el meu conte i comprovar que tot està be?

Gràcies de bestreta.

--Amparginer (discussió) 12:25 8 ago 2017 (CEST)

Un saludet --Jose2 (discussió) 21:19 8 ago 2017 (CEST)

Erro en identificació[editar còdic]

¡ Hola !

Hi ha algun problema en la Uiqui perque desde ahir al intentar identificar-me des de 2 ordenadors diferents em diu:

Error: Tu reloj esta adelantado

NET:ERR_CERT_DATE_INVALID

He probat en atres navegadors i solament em deixa identificar-me en el Opera. En la tablet em passa igual. Un saludet. --Jose2 (discussió) 21:15 21 ago 2017 (CEST)

M'acaba de dir Xavier en un foro que li passa lo mateix des de fa 2 dies e inclús que no pot ni entrar. --Jose2 (discussió) 21:23 21 ago 2017 (CEST)

Erro al editar artículs[editar còdic]

¡ Hola !

Des de fa 2-3 dies l'enciclopedia no deixa editar els artículs la mjoria de voltes i dona este error: La página www.lenciclopedia.org no funciona

www.lenciclopedia.org ha cerrado la conexión de forma inesperada. ERR_INCOMPLETE_CHUNKED_ENCODING

Crec que a Xavier també l'ocurrix lo mateix. A voltes deixa editar pero la majoria de voltes dona error. Un saludet. --Jose2 (discussió) 11:37 31 oct 2017 (CET)

O.K. Gràcies --Jose2 (discussió) 18:49 31 oct 2017 (CET)

Gracias[editar còdic]

Muchas gracias por los enlaces. Ahora estoy un poco liado pero en cuanto vuelva a tener tiempo me pongo con el artículo. Un saludo. —Chabi (discussió) 12:25 3 dec 2017 (CET)

Referent al comentari en la meua discussió[editar còdic]

Substituïxc la moderna forma "utilisar" per "usar"/"amprar"/"gastar" perque aixina ho recomana la RACV i L'Observatori de la Llengua Valenciana, de totes formes reconec que tampoc té res de roïna la forma "utilisar", si és un problema, deixaré de substituir-la. En quant a les formes invertides dels pronoms febles (em/et/es/en), en valencià estàndart només s'usen despuix de paraules acabades en vocal diferent de la vocal final dels diftoncs decreixents, tal i com ho feya la llengua clàssica, això és lo que recomana la RACV, en el restant de casos s'usen les formes plenes. Usar les formes invertides o plenes en llocs a on no correspon és correcte, pero dialectal, per tant no és apte per a l'Enciclopedia excepte en artículs referents a llocs a on se parla aixina. Despuix, si alguna vegada he substituït "fon" per "va ser", és un erro meu, ahí m'haig equivocat. --Teniente (discussió) 16:42 25 jul 2018 (CEST)

Image de Grup Cultural Alcoya Regne de Valencia[editar còdic]

¡ Hola !

Estic tractan de recuper les imàgens perdudes en l'incendi pero esta no la trobe per ningun lloc i com he vist que vares crear tu l'artícul, per si la tens o saps com recuperar-la. És la de l'artícul: Grup Cultural Alcoya Regne de Valencia

--Jose2 (discussió) 18:13 20 maig 2021 (UTC)

Imàgens[editar còdic]

En l'incendi d'Estrasburc, s'han perdut totes les imàgens que estaven alojades en el servidor i ademés tots els canvis desde jun-2020 (vora 2.000 artículs, a soles es conserven les imàgens enllaçades (Wikimedia Commons), per això yo estic tornant a pujar moltíssimes imàgens, unes que tenia yo guardades i atres noves per a sustituir les perdudes. Porte més de 1.500 imàgens carregades o enllaçades. Ya he passat totes les de Arquitectura valenciana (Palaus, Iglesies,Mercats...) i totes les de flora, fauna, minerals i metals.

Ara estic pujant símbols valencians (9 octubre, 25, d'abril, Senyera....) i ficant de nou els numerals que s'havien perduts tots (he escomençat del 500 cap a amunt) i els municipis per provincies i comarques que també s'han perdut tots els que havia fet en l'estiu.

Hi ha faena per a fer, pero poquet a poquet que anem a fer.......

Un saludet --Jose2 (discussió) 19:12 21 maig 2021 (UTC)

.................................................. Em va dir "Admin" que les imàgens hi ha que pujar-les una a una.

També fallen algunes plantilles com la d'articul destacat que no ix l'image (l'estrela) i també falla la plantilla “Valéncia” que ténia que eixir en l'artícul per eixemple de “Vivers” i també falla la plantilla que ix en Micalet, Banys de l’Almirant…etc… al final en:

 “Monuments, edificis i museus de la Ciutat de Valéncia · 
 Erro en crear miniatura: Falta archiu”

Això s'ho he comentat ya a Jorge per a que quan puga li pegue una ulladeta perque yo de plantilles no tinc ni idea.

--Jose2 (discussió) 19:16 21 maig 2021 (UTC)

Plantilles i demés[editar còdic]

¡ Hola ! Si, perfecte, yo continue en els numerals del 500 fins al 1000 i aixina guanyen un montó de pàgines. Tenien 17.198 quan l'incendi i es varem quedar en 15.231, ara ya anem per més de 16250 o siga que anem molt be.

Lo de les imàgens, si que estic fent això, les que trobe en Wikimedia Commons les fique perque és molt més ràpit i s'assegurem que no torna a passar igual i a lo millor alguna camvia de nom pero sempre seran poquetes.

Yo tenia guardades unes 400 imàgens que ya les vaig ficar i ara ya les que vaig trobant pero falten en moltíssimes pàgines, hi ha faena per a rato. Yo ahir vaig ficar les de les banderes i escuts en la página de cada país.

He vist que en la meua pàgina d'usuari si que falla la plantilla perque ix:

"Erro al crear miniatura: "Falta archiu Est usuari està en contra dels Països Catalans", i si trobe alguna atra que falla, t'ho dic.

Gràcies a tu també, tenim faena per a rato, pero al final quedarà millor i tot perque al repassar artículs sempre els milloren també i en algú en lloc d'una foto li clave 2-3.

Un saludet --Jose2 (discussió) 17:18 26 maig 2021 (UTC)

Dialectes del valencià[editar còdic]

Hola. Ya esta canviat. Ni havia vist lo del atre. L'he modificat con el PhotoScape i no quedava molt mal, (Archiu:Subdialectes del valencià.svg.png ), pero per si acàs he ficat la que tu has pujat i aixiuna millor, per lo que dius que és més de fiar. --Jose2 (discussió) 12:32 27 maig 2021 (UTC)

Plantilles[editar còdic]

¡ Hola ! Com em vares dir: " ...Si veus alguna plantilla que no va be, m'avises..., Te passe un llistat de les que ya he vist que no funcionen correctament:

 • Plantilla: Afegir referencies
 • Plantilla: Otros usos
 • Plantilla:Piloto carreras
 • Ficha d'arbit
 • Ficha de deportiste
 • Plantilla: Medalcountry
 • Plantilla: Medalgold
 • Plantilla: Medalbotton
 • En l'articul "Beatriz García Vidagany, fica bucle plantilla
 • En l'articul "Arantxa Parra, fica bucle plantilla
 • En l'articul "Mercedes Peris, fallen 7 o 8 plantilles

Sent donar-te tanta faena, pero yo mai he fet ni modificat plantilles i al repassar artículs he vist açò. Yo continue afegint les imàgens que puc que vaig veent que fallen i pujant artículs nous, sino em dius lo contrari t'aniré passant els erros de plantilles que veja que fallen. Un saludet. --Jose2 (discussió) 19:26 2 jun 2021 (UTC) ................ Me comunica un atre usuari de l'enciclopèdia lo seguent: No funcionan las plantillas para personas:

Plantilla:Infotaula persona Plantilla:Infobox persona ¿Sabes qué es lo que podría ocurrir? --Caro de Segeda (discussió) 09:55 17 jun 2021 (UTC)

I yo he vist que també fallen les plantilles de "calendari1dia1dum, calendaridia1dill.....i les plantilles dels mesos de l'any.

--Jose2 (discussió) 16:11 17 jun 2021 (UTC)

Moltes gràcies[editar còdic]

Hola. Moltes gràcies per la nominació i per la confiança. Ho faré lo millor que puga. Salutacions. Coca antoñina (discussió) 18:54 26 maig 2022 (UTC)

Guia de l'editor visual[editar còdic]

S'ha creat una Guia de l'editor visual per a que siga més fàcil per a tots els usuaris.........

Moltes gràcies. Poquet a poquet cada dia l'enciclopèdia està més completa i és més coneguda per tots. --Jose2 (discussió) 19:46 7 jun 2022 (UTC)

Gràcies[editar còdic]

Gràcies. Tindré en conte els teus consells. Procuraré poc a poc fer-ho cada volta millor. Coca antoñina (discussió) 17:01 8 jun 2022 (UTC)

Plantilles[editar còdic]

¡ Hola ! Com em vares dir: " ...Si veus alguna plantilla que no va be, m'avises..., Te passe un llistat de les que ya he vist que no funcionen correctament:

 • Plantilla: Afegir referencies
 • Plantilla: Otros usos
 • Plantilla:Piloto carreras
 • Ficha d'arbit
 • Ficha de deportiste
 • Plantilla: Medalcountry
 • Plantilla: Medalgold
 • Plantilla: Medalbotton
 • En l'articul "Beatriz García Vidagany, fica bucle plantilla
 • En l'articul "Arantxa Parra, fica bucle plantilla
 • En l'articul "Mercedes Peris, fallen 7 o 8 plantilles

Sent donar-te tanta faena, pero yo mai he fet ni modificat plantilles i al repassar artículs he vist açò. Yo continue afegint les imàgens que puc que vaig veent que fallen i pujant artículs nous, sino em dius lo contrari t'aniré passant els erros de plantilles que veja que fallen. Un saludet. --Jose2 (discussió) 19:26 2 jun 2021 (UTC) ................ Me comunica un atre usuari de l'enciclopèdia lo seguent: No funcionan las plantillas para personas:

Plantilla:Infotaula persona Plantilla:Infobox persona ¿Sabes qué es lo que podría ocurrir? --Caro de Segeda (discussió) 09:55 17 jun 2021 (UTC)

I yo he vist que també fallen les plantilles de "calendari1dia1dum, calendaridia1dill.....i les plantilles dels mesos de l'any. ...................................................................... Per si vols pegar-li un repàs per que yo de plantilles se lo justet. Un saludet.--Jose2 (discussió) 11:55 14 jun 2022 (UTC)

Apostrofació[editar còdic]

He tornat a corregir l'artícul "Faido" perque segons m'han dit en Lo Rat Penat, que ho vaig preguntat fa uns dies, s'aconsella no apostrofar davant de sigles (ONU, INE, ...). --Jose2 (discussió) 19:15 15 jun 2022 (UTC)

Plantilles[editar còdic]

Moltes gràcies també per la teua faena. Aixina les plantilles que no valga la pena, les oblidem i treballem en les atres. Esten entre 3 o 4 pengant-li un bon repàs a l'enciclopèdia i fent mollt de treball. Poquet a poquet. --Jose2 (discussió) 19:24 16 jun 2022 (UTC)

Noms en castellà[editar còdic]

¡ Hola ! Crec que no deurien de llevar el nom de les poblacions en castellà, perque és informació que pot ser útil als demés sobre tot si no son del tot valenciaparlants, i el nom no és molt similar en els dos idiomes, com per eixemple en "Carcaixent" que si deixem entre parentesis (Carcagente en castellà), no passa res i és més informació. ¿ No et pareix ? Un saludet. --Jose2 (discussió) 11:48 15 jul 2022 (UTC) ........................... Ah, puix perfecte aixina, m'havia paregut al contrari, aixina molt bé. O.K. --Jose2 (discussió) 16:18 15 jul 2022 (UTC)

Categories[editar còdic]

¡ Hola !

He vist que en algun artícul has eliminat categories com per eixemple en Andreu Sempere que has deixat: Categories:

 • Biografies
 • Alcoyans
 • Valencians
 • Meges valencians
 • Humanistes
 • Filòlecs valencians
 • Escritors valencians

No creus que seria més convenient i més complet deixar les atres categories que estaven ya que a lo millor algú que el busque sino sap que es "mege valencià" pero si sap que es "mege", en la categoria de mege ya no el pot trobar e igual passa en la de "escritor". Yo seria partidari de deixar totes les categories que estiguen fetes, total, sempre és més informació. Un saludet --Jose2 (discussió) 20:07 16 ago 2022 (UTC)

Hola![editar còdic]

Moltes gràcies per la teua benvinguda. J.M. (discussió) 11:47 18 ago 2022 (UTC)

Guatemala[editar còdic]

¡ Hola ! En l'artícul destacat "Guatemala" he ficat totes les imàgens que fallaven, pero continua en "Enllaços trencats", perque dona erro en la plantilla "Etimologia" i no se com s'arregla, per si le vols pegar un repàs. Un saludet. --Jose2 (discussió) 10:30 21 set 2022 (UTC)


O.K. Perfecte, molt bona faena. --Jose2 (discussió) 17:22 21 set 2022 (UTC)

Artículs e imàgens[editar còdic]

Hola, si anem a vore yo no soc molt partidari de borrar artículs a menys que siga molt necessari, yo els 3 de les micronacions no els borraria perque encara que no són molt rellevants és informació que no nos molesta, se li pot afegir alguna etiqueta dalt de poc irrellevant o alguna cosa aixina pero borrar-los yo no ho faria.

Sobre el de Juan i Patri yo crec que dins del valencianisme i entre la gent jove estan tenint prou èxit, cert que tenen molt poca informació i poc rellevant també pero a lo millor en lloc de borrar-los hauria que wiquipedificar-los i tampoc està mal tindre-los com a informació.

Sobre les imàgens és perque quan l'incendi conseguí trobar en el meu PC vàries carpetes en imàgenes d'abans i les pugí totes (en total 1038, per això moltes tenen la mateixa data de pujada o pareguda) per a intentar anar recuperant imàgens, pero clar algunes havien canviat o com la de Rosa Bartual, simplement l'artícul havia desaparegut i clar per això algunes imàgens d'eixes que pugí no tenen ya us perque no hi ha artícul o ya havíem, substituït l'image per una atra similar en un atre nom, con la de la falla de Vicent Lluna. Com yo les tinc totes en una carpeta, se poden borrar i si fera falta alguna al crear l'artícul yo la tinc. --Jose2 (discussió) 10:19 22 set 2022 (UTC)


Tu també estas fent una gran faena en les plantilles e imàgens i arreglant molts artículs, la llàstima és que no sigam molta més gent en ilusió i ganes de fer més coses, pero anem molt bé, poquet a poquet. Yo continue també afegint nous artículs de municipis que estan en atres wikipèdies i nosatros no els teniem encara i aixina continuem millorant i engrandint l'enciclopèdia. Un saludet. --Jose2 (discussió) 15:26 22 set 2022 (UTC)

Nominació com a Administrador[editar còdic]

Moltes gràcies per la nominació com a administrador de L'Enciclopèdia, espere estar a l'altura i poder seguir molt de temps colaborant en l'Enciclopèdia. --Lluísm (discussió) 10:08 17 oct 2022 (UTC)

Comunicacions[editar còdic]

Hola. Existix alguna forma de comunicar-se per mensage privat?

Gràcies de bestreta. --Sarier (discussió) 12:18 2 set 2023 (UTC)