Usuari discussió:Posmo

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Archius[editar còdic]

Cartell película[editar còdic]

¡Hola Posmo!: Segons he llegit en Wikipedia, en concret en l'articul en angles de la película, el cartell de la película nomes te llicencia lliure per a estar estajat en els servidors de Wikipedia en Estats Units i en la versio en angles de Wikipedia i advertix al final que de no ser aixina, pot estar infringint els drets d'autor. Per lo tant, com molt be dius, l'archiu es millor borrar-ho de Uiquipedia en Valencià. L'articul en espanyol utilisa un Logo de la película que si te llicencia completament lliure i està utilisant-se en varios idiomes de Wikipedia. Utilisa eixe logo, que no te problemes de llicencia. ¡Gracies pel teu treball aci!. Un abraç: --Valencian (discussió) 15:36, 18 gin 2016 (CET)

In Tempo[editar còdic]

Gracies per l'aclaracio. Tinc mées temps estos dies i per aço volia fer alguna coseta per aci. --Chabi (discussió) 10:10, 15 jul 2016 (CEST)

Plantilla[editar còdic]

M'han enviat açò pero yo no se fer plantilles:

Hola Jose2,(no hablo valenciano, mis colaboraciones son traducciones,imagino que necesitarán alguna correción, pero me gusta colaborar) creo que he hecho alguna cosilla mal, pues he intentado traducir la plantilla referente a cómo escribir "teoremas" desde el castellano, y algo he debido de hacer muy mal porque al intentar escribir un teorema me ha salido toda la plantilla dentro de la pagina que intento editar, y esto no debería de ser así, solo tendría que salir el teorema, y claro al salir toda la página de la plantilla se queda una página grande y fea, por favor, ¿podría alguien ayudarme a solucionar esto? Yo no sé cómo hacerlo. Aquí esta el link de la plantilla mal hecha: http://www.lenciclopedia.org/Plantilla:Teorema Saludos. Y gracias por tu atención. EirVal (discussió) 18:13, 27 ago 2016 (CEST)

Un saludet. --Jose2 (discussió) 01:10, 29 ago 2016 (CEST)

O.K. Gràcies --Jose2 (discussió) 13:49, 3 set 2016 (CEST)

Articul destacat[editar còdic]

Hola, he afegit un articul nou a la votacio per a destacat. ¿Te podries passar i votar, per favor? Moltes gracies. --Chabi (discussió) 09:25, 15 set 2016 (CEST)

Plantilles de països[editar còdic]

¿Me podries ajudar afegint plantilles als països que encara no en tenen? Ya he fet totes els països europeus pero encara queden més. Crec que és una bona forma de millorar la qualitat de la Uiquipèdia. --Chabi (discussió) 01:06, 18 set 2016 (CEST)

Russafa[editar còdic]

He canviat la teua edició en Russafa perque he afegit la taula en lloc de l'image que vares posar. --Chabi (discussió) 00:28, 22 set 2016 (CEST)

Hola...[editar còdic]

...i moltes gràcies per la benvinguda.--Sempere (discussió) 15:14 17 abr 2017 (CEST)

Creació de Plantilles[editar còdic]

¡ Hola !

Carruan, un usuari nou, vol crear una plantilla per als militars i em va preguntar pero yo no tinc ni idea. També l'ha ficat açò a Xavier:

" Hola bon dia, m'agradaria saber com es creen les fiches en la wiki, vullc crear i actualisar algunes pàgines pero no es com colocar les fiches i si intente modificar la ficha d'actors no em deixa. "

Per si tu saps com es fa per poder-li contestar. Un saludet. --Jose2 (discussió) 12:44 16 dec 2018 (CET)

Fiches[editar còdic]

Hola bon dia, gràcies per contestar. He intentat modificar la plantilla d'actors pero quan ho faig desapareix de la ficha, m'explique, canvi on posa "nom real" per "anys en servici" i quan mire la ficha no apareix res i en copiar-ho de l'espanyola m'ix per a crear la pagina i res mes. ¿Cóm vares fer tu per a modificar i crear les que vares fer? Gracies. --Carruan (discussió) 15:52 18 dec 2018 (CET)

Plantilles[editar còdic]

Sobre lo que em dius de la plantilla, yo és que mai he fet ni modificat ninguna plantilla, no tinc n'idea, per això le vaig comentar a Carruan que parlara en tu per que yo de plantilles no tinc ni idea. Sino ya seria qüestió de parlar en Admin o Valencian, que crec que si que han fet plantilles, pero yo no tinc n'idea. Sino la de Biografia servix per a tot. --Jose2 (discussió) 16:22 18 dec 2018 (CET) ........................................................................

Més de Plantilles[editar còdic]

Estava yo pensant que igual una plantilla ya feta no es pot modificar perque sino les modificacions afectarian a totes les demés pàgines a on esta ficada eixa plantilla i clar seria un lio. Imaginat que modifiques la d'actors, puix clar totes les pàgines anteriors a on està la plantilla d'actors es verien modificades. --Jose2 (discussió) 16:25 18 dec 2018 (CET)

Solucionat --Sempreval (discussió) 03:28 19 dec 2018 (CET)

OPEP[editar còdic]

Fusionats els dos. Un saludet.--Jose2 (discussió) 23:52 24 feb 2019 (CET)

Artículs no enciclopèdics[editar còdic]

Hola, Jose. Estos artículs recentment creats per Rubencbr (Preàmbul, Títul Preliminar, 10 Títuls, 169 artículs, Títul I i Títuls II a X) em sembla que no són de contingut enciclopèdic, sino res més que traduccions de parts de la Constitució. ¿Deurien borrar-se? --Posmo (discussió) 13:02 3 abr 2019 (CEST) ........................................................

Yo també tenia els meus dubtes i estaba esperant a vore quan els acabara com quedaven, perque no se, no em queda clar. Per això no le he ficat enllaços, ni categories, ni he fet correccions, perque no tinc molt clar si deuen estar o no. --Jose2 (discussió) 13:06 3 abr 2019 (CEST)

Si foren artículs descrivint la Constitució o els seus diferents artículs no hi hauria problema, pero posar-se a traduir directament... No crec que tinga cabuda en una enciclopèdia, és com si nos posàrem a traduir directament la Declaració dels Drets de l'Home i del Ciutadà, per eixemple. --Posmo (discussió) 16:03 3 abr 2019 (CEST)

L'he enviat còpia de açò a Valencian a vore lo que diu com a Burocrata de l'enciclopèdia. --Jose2 (discussió) 16:13 3 abr 2019 (CEST)