Usuari discussió:Sempreval

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Sempreval!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.


Veig que no t'agrada això de "web"! A mi, tampoc :) La Uiquipèdia necessita gent com tu, en ganes de fer les coses ben fetes. Ànim, que entre tots podem fer una enciclopèdia en valencià interessant! --Cavaller de la Ploma 01:20, 16 jul 2008 (UTC)

Resulta que la paraula web, no existix segons el diccionari de la RACV. Llavors s'ha de dir web. munove 11:31, 3 set 2008 (UTC)

¡Hola! Veig que estàs treballant també en la uiquipedia en valencià ;)

Això està molt be, m'agradaria que me digueses com has fet per a ficar la llista de senyes d'Alcàsser, esque encara no se com es. ¡Gracies!

Percert, t'he firmat yo --Valencia es llengua

Explicacio perfavor[editar còdic]

Resulta queu veig que tu m'has borràt el articul de valenciaesllengua.esp.st, en eixe cas, proponc tambe que se borre el de la web de Valenciafreedom :) O sino, tornar a pujar l'articul de valenciaesllengua.esp.st --85.57.153.79 22:23, 15 gin 2009 (UTC)

Perdona[editar còdic]

Lo que tenía pensado era hacer los esbozos de cada comarca de soria y luego ponerles las tablas. ¿Mejor lo voy haciendo uno a uno? Es que de esta forma voy más rápido pero vamos, a mi me da igual. --Chabi 22:14, 19 març 2009 (UTC)

Article Països Catalans[editar còdic]

Passa't per la discussió del article Països Catalans que t'he respòs, la veritat estic molt descontent amb aquesta enciclopèdia...

Salutacions.

Alpuente/Alpont[editar còdic]

Bona nit. Té fique lo que li he escrit a atre usuari sobre la discussio del nom i ya me dius que fem en el nom d'este poble i el de molts atres.

Bona nit antes de res.

Yo he sigut el que ha canviat el nom de l'articul en qüestio, igual que en el seu dia quant el vaig publicar el vaig nomenar "Alpont". Me pareix molt be tot lo que dius en la discussio de l'articul, pero yo en el seu dia me vaig bassar en uns vocabularis que tinc en casa editats per la RACV, on ixen els noms en castellà i en valencià de tots el pobles y ciutats del Regne (dit vocabulari venia en Las Provincias ya fa un grapat d'anys). Vaig pensar que ixa era la forma correcta, pero aixo la vaig ficar. Pero, un dia vaig vore que algu havia creat una plantilla que es diu "Pobles de Valéncia" en la qual figurava "Apluente". Vist aixo i que a mi aixo de "Alpont" no m'acabava el vaig renomenar. Si filem tan fi, molts dels noms del pobles que figuren en la plantilla que te dit, no se corresponen en el vocabulari este que tinc de la RACV, llavors a qui fem cas?? Saluts!!

Silla Blava 23:14, 7 juny 2009 (UTC)

Val, d'acort, llavors en lloc de ficar Alpuente s'ha dir Alpont?? Es que si fem com tu m'has dit, per eixemple el poble Tuejar, segons el vocabulari de la RACV que tinc seria Toixa i molts usuaris de Valencia Freedom no fa molt de temps (quant Alfara D'algimia passa a ser Alfara de la Baronia), que varen dir que dir Toixa a Tuejar es catalanisar el nom. Que conste que me basse en el vocabulari de la RACV. Que fem al respecte?? —Silla Blava 23:28, 7 juny 2009 (UTC)


¡A pels 5.000 articuls![editar còdic]

L'edicio dels articuls de dates (anys, decades, sigles, mesos, etc) està practicament ya finalisada. Anem a pels 5.000 articuls. Es celebrara igual que l'atra volta, en el numero 5.000 damunt del logo de Uiquipèdia i en un Comunicat de prensa. ¡Anem a pels 5.000 entre tots!. --Valencian 00:33, 12 juny 2009 (UTC)


Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia[editar còdic]

Hola, estem treballant en completar la Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia. ¿Nos ajudes?. --Valencian 21:08, 29 set 2009 (UTC)

Articul Balear[editar còdic]

Hola. He recuperat el parenostre en l'articul en Idioma Balear, deixant el teu enllaç a la Coordinadora d'Entitats Balearistes i llevant l'atre enllaç, que efectivament no funcionava. Gracies pels canvis i per actualisar l'articul. Lo del Parenostre, com de moment no n'hi ha molta informacio en eixe articul, pense que seria millor deixar-ho. Gracies. --Valencian 20:00, 25 dec 2009 (UTC)

Yo no vaig ficar lo del Parenostre en el Balear, simplement ho vaig remaquetar en son dia per a que quedara millor. Pero imagine que qui ho fica ho va fer per a que es veeren les diferencies entre una llengua i un atra en el text del Parenostre. Yo pense que quan n'hi haxca mes informacio se pot llevar. Crec que pense igual que tu, que no toca del tot ahi el Parenostre, pero vaja, l'intencio de la persona que ho va ficar crec que seria el de comparar diferencies entre les dos llengües. Tal volta, per respecte a l'usuari que ho va ficar, de moment, mentres no es tinga mes continguts l'articul, seria millor deixar-ho, ¿no creus?. Els teus canvis en els enllaços externs estan exactament com tu els has ficat. Ya me dius la teua opinio i lo que te pareix aço. Salutacions i gracies. --Valencian 20:29, 25 dec 2009 (UTC)
Home, en tota la bona informacio sobre el Balear i els seus dialectes que acabes de ficar, puix si, clar que se pot llevar. Val, ho lleve yo ara mateixa. Podria molt be servir per a un articul sobre el Conflicte llingüistic balear, tens rao. De totes formes, sabem que el Parenostre en balear està "guardat" en l'historial de l'articul i podem recuperar-ho per a un atre articul en el qual quede mes adequat eixe contingut. Per cert, de categoria l'articul sobre el Nadal. Tenia l'idea de clavar-ho, perque estem en Nadal i no ho teniem. M'has furtat l'idea, jeje. Gracies pel teu treball aci. Un abraç --Valencian 20:49, 25 dec 2009 (UTC)

Hola, he segut yo el que he posat el Pare nostre en balear, també ho he posat en Francés i en aragonés per a que se veja una comparació entre el valencià i l'atra llengua, siga el balear, francés o aragonés. És només per a posar un eixemple d'una llengua, yo en un artícul sobre una llengua sempre busque un eixemple per a saber com és més o manco l'idioma. He decidit posar el pare nostre perque és un text més internacional i conegut i que damunt tenia a mà una foto del Pare nostre en mallorquí en Jerusalem. Yo l'hauria deixat el pare nostre, pero bueno. Salutacions als dos. --Vixca Valencia 01:10, 26 dec 2009 (UTC)

Ara eres administrador[editar còdic]

En l'objectiu de facilitar les teues edicions, has segut nomenat Administrador de L'Enciclopèdia. A partir d'ara, no tornaràs a vore el captcha mentres estigues loguejat. Este privilegi pots perdre-lo si deixes de participar en el proyecte.--Admin 22:36, 25 gin 2010 (UTC)

Enhorabona i Normes Administradors[editar còdic]

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de L'Enciclopèdia!. ¡T'ho mereixies!. ¡Benvingut al club!, jeje. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de L'Enciclopèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de L'Enciclopèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

¡Enhorabona i avant!. Un abraç: --Valencian 23:15, 27 gin 2010 (UTC)

Articul Antoni Atienza[editar còdic]

¡Hola!: Segons veig en esta noticia d'AELLVA la que desgraciadament ha faltat ha segut la dona d'Antoni Atienza, pero no ell. A no ser que n'hi haxquen mes males noticies. Espere que no siga aixina. Gracies. --Valencian (discussió) 05:32, 26 jul 2010 (PDT)

Vandalisme[editar còdic]

¡ Hola !

Estos dies estan entrant molts vandalos a la uiqui, per lo que tindrem que estar pendents.

Volia preguntar-te com puc enviar-te a tu i a atres administradors un mensage privat, perque encara no se con fer-ho.

Un saludet --jose2 (discussió) 12:28, 29 ag 2010 (PDT)


Els 7.000 artículs[editar còdic]

A vore si, en l'esforç de tots, es possible arribar als 7.000 artículs a final d'any o per lo mínim a principis de l'any que ve. Queden 400 artículs per a conseguir-ho. Des del mes de març d'enguany la nostra Uiquipèdia en valencià es troba un poc parada i necessitem donar-li un nou impuls. Gràcies. --Valencian (discussió) 12:50, 21 oct 2010 (PDT)

7.000 articuls i pagina en facebook de Uiquipèdia[editar còdic]

Nomes comentar-vos 2 coses:

  • A finals de Juliol s'arribà als 7.000 articuls gracies a la gran tasca que està fent Jose2.
  • He creat una pàgina en facebook de Uiquipèdia. www.facebook.com/uiquipedia, ya que el grup que tenia casi 400 membres pareix que ha desaparegut. La pagina sempre queda es mes professional que un grup. Per favor, si voleu que vos faça administradors de la paginà de Uiquipedia en facebook, envieu-me un correu electronic en el perfil que teniu en facebook i vos afegire com a administradors. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 19:47, 30 set 2011 (PDT)

Facebook i Twitter de Uiquipedia[editar còdic]

IMPORTANT: Volia dir-vos lo mateix que li he comentat a Jose2. Si vos faig Administradors de la Pagina en facebook de Uiquipèdia i Perfil en Twitter de Uiquipèdia NO ixen les vostres senyes personals mai ni el vostre perfil, ya que si vos faig Administradors de la pagina nomes podran vore el vostre perfil el restant d'Administradors, o siga yo i algu mes de total confiança. Pero els usuaris i tot lo mon en general en cap moment poden vore el vostre perfil o que sou administradors ni res de res. I quan publiqueu eixira com a "Uiquipedia en valencià", no ix mai per a res les vostres senyes. Es la ventaja que tenen les pagines en facebook. No son igual que els Grups, a on tot lo mon pot vore tot.

Lo mateix vos dic de Twitter Perfil en Twitter de Uiquipèdia. Si vos passe les claus de twitter, ningu pot vore qui esta darrere. Animeu-vos. A vore si s'animeu, encara que siga per seguritat, es recomanable que varis administrador de Uiquipedia tinguen acces a la pagina de facebook i twitter de Uiquipedia. Si vos pareix be lo de facebook i twitter, envieu-me un correu electronic per mig del sistema intern i ho arreglem en un moment. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 14:53, 4 oct 2011 (PDT)


Hercules cf[editar còdic]

me gustaria saber porque has desecho mi edición del Hércules cf que estuve mas de 5 horas haciendo dame una respuesta convencible porque me parece de tener muy poca verguenza y muy poco respeto por el trabajo de los demas


Joan Carles I[editar còdic]

Per si no ho saps València s'escriu amb l'acent obert

Hèrcules cf[editar còdic]

Et pediria per favor que si no saps coses d'un club no poses les teues coses que estan mal gracies deixa a la gent que si que sap de l'equip que pose les coses moltes gracies

Reunió uiquipedistes[editar còdic]

Hola,

Volem fer una reunió de uiquipedistes per a organisar-mos, intercanviar idees, propostes, ajudes... i fer d'este proyecte un proyecte més gran encara si cap. Lo primer que teniu que fer és dir si estarieu disposts a vindre. Dia i lloc encara estan per confirmar. El dia lo decidirem entre els que hagen dit que vindrien (presumiblement serà un dissabte de mati o de vesprada) i el lloc serà el que mos cedixca alguna associació. Per ara vos demanem que contesteu ad este correu confirmant si vindrieu o no per a començar a organisar-lo.

Moltes gràcies i un abraç.

(T'ho fique ací perque en tu no m'ix l'opció de manar un correu electrònic) ;) --Llunablava (discussió) 12:30, 21 set 2012 (CEST)

Moltes gracies[editar còdic]

Moltes gracies per la col.laboració amb el meu primer article. La propera vegada el faré millor! --Corretjablava (discussió) 16:38, 20 nov 2012 (CET)

Moltes Gracies[editar còdic]

Moltes gràcies per el article d`el Grup d´acció balear, quan puguis podras (perdon por las faltas, pero en el instituto solo nos enseñan el catalan) Fer-lo mas llarg

Municipis d'Alacant[editar còdic]

Com veig que estas treballant en aço, he refet i remaquetat tot l'Anex de Municipis d'Alacant. Estas fent una faena molt bona. He contat i nomes queden 25 pobles d'Alacant. Aixo si, es molt important que tots es fixem sempre en esta llista de la RACV en tots els noms de tots els pobles valencians RACV-Toponimia valenciana. Es molt important que repassem que el nom del poble està be. He corregit tots els pobles que he vist que no es corresponien en la toponimia de la RACV. Si trobes algu mes, canvia-ho.

Respecte a l'Anex dels municipis d'Alacant, ara pots fiar-te totalment dels noms per que els he repassats tots, poble per poble. Crec que ya no n'hi han erros. Si vols, mentres tu continues en els d'Alacant, en quan tinga atre rato, fare lo mateix en l'Anex de Municipis de Castelló per a facilitar-nos la faena a tots i que es puga editar sense tindre que comprovar el nom de cada poble i que l'anex funcione be. Enhorabona i moltes gracies pel teu treball i avant. Un abraç: --Valencian (discussió) 01:03, 21 maig 2013 (CEST)

Municipis de Castelló[editar còdic]

Nomes comentar-te que l'Anex:Municipis de la província de Castelló ya està acabat i repassat. He corregit els noms dels articuls de les poblacions que no coincidien en les denominacions de la llista RACV-Toponímia valenciana completa. Despres de les poblacions d'Alacant, sempre podem continuar en les de Castello. Gracies per tot. Un abraç: --Valencian (discussió) 16:25, 21 maig 2013 (CEST)

¡De res, gracies a tu!. Tens rao, n'hi havia molt de cacau en tots els Anexos de les llistes de Municipis. Pero vaja, ara tant el d'Alacant com el de Castello estan repassats al 100% i ya podem treballar directament en els anexos sense tindre que consultar la RACV o atres wikis. Si, yo tambe vullc quan puga anar editant pobles. Com molt be dius, es important que estiguen tots els pobles valencians. Un abraç --Valencian (discussió) 18:46, 21 maig 2013 (CEST)


Moltes gràcies[editar còdic]

Yo en açò de les plantilles no tinc idea :) --Chabi (discussió) 08:50, 12 nov 2013 (CET)

Debat[editar còdic]

Per favor continua en el debat. Un salut. Llana (discussió) 23:45, 30 dec 2014 (CET)

Contengut/Contingut[editar còdic]

Hola. He vist que has revertit els canvis que vaig fer ahir de contengut per contingut. Les dos formes són correctes, pero en classe en Lo Rat Penat nos varen dir fa uns dies que la RACV està potenciant l'us de determinades paraules per atres, con tingut, obtingut, retengut per tengut, obtengut, retengut i atres més, encara que en el corrector no està fet el canvi i per això vaig fer el canvi, pero com varen dir que les dos són correctes ho deixe aixina com ho has ficat, si ho preferixes. Un saludet. --Jose2 (discussió) 12:26 23 feb 2018 (CET)


Val, de totes maneres m'esperaré al dijous que vaig a Lo Rat Penat i tornaré a consultar-ho per si acàs.

Un saludet --Jose2 (discussió) 16:37 27 feb 2018 (CET)

Plantilles[editar còdic]

Hola. Moltes gràcies per la teua ajuda. Salutacions. --Posmo (discussió) 13:17 21 dec 2018 (CET)

Guia de l'editor visual[editar còdic]

S'ha creat una Guia de l'editor visual per a que siga més fàcil per a tots els usuaris utilisar esta nova forma d'edició. L'editor visual està especialment recomanat per a usuaris novells, ya que no requerix que coneguen o utilisen el còdic font del llenguage wiki (l'editor clàssic). Per atra part, l'editor visual encara no permet editar totes les seccions de L'Enciclopèdia, pero si la gran majoria.

Esta guia estarà sempre disponible dins del botó d'ajuda de l'editor visual i en la secció d'Ajuda de L'Enciclopèdia. ¡Gràcies! --Valencian (discussió) 14:47 7 jun 2022 (UTC)

Grup whatsapp L'Enciclopèdia[editar còdic]

¡Bon dia Sempreval!: S'ha creat un grup de whatsapp per als administradors de L'Enciclopèdia. Nos alegraría molt que participares i seria molt interessant per a una millor coordinació de L'Enciclopèdia. Ademés estem preparant un encontre d'Enciclopèdistes i varies activitats i nos agradaria informar-te.

Pots enviar el teu mòvil per "correu intern" a Valencian, entrant en la meua pàgina d'usuari, des del botó "Enviar un correu a este usuari" que voràs al final del menú principal de l'esquerra. ¡Gràcies!. Valencian (discussió) 09:28 17 ago 2022 (UTC)