Usuari discussió:Posmo/2014-2015

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Posmo!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Benvingut. Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. --Jose2 (discussió) 19:44, 28 maig 2014 (CEST)

Correccions demanades[editar còdic]

Ya està arreglat i moltes gràcies per la teua colaboració, a vore si la gent es va animant poquet a poquet a colaborar en la Uiqui. --Jose2 (discussió) 11:52, 13 juny 2014 (CEST)

O.k. Ya està canviat lo de Guerra de Troya --Jose2 (discussió) 19:42, 14 juny 2014 (CEST)


Mitilidae: He vist que ya ho ha canviat Chabi. Un saludet --Jose2 (discussió) 19:28, 22 juny 2014 (CEST)

Busca/Busqueda[editar còdic]

Tens raó, "busca" és correcte, ya he marcat l'artícul com a supervisat. Un saludet --Jose2 (discussió) 12:30, 28 juny 2014 (CEST)

Enhorabona i Normes Administradors[editar còdic]

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de Uiquipèdia!. Ara podràs editar en Uiquipèdia en valencià molt mes facilment. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de Uiquipèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de Uiquipèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

--Valencian (discussió) 15:58, 1 jul 2014 (CEST)


¡ Enhorabona ! --Jose2 (discussió) 19:13, 2 jul 2014 (CEST)

Supervisio d'articuls[editar còdic]

No te preocupes pel tema de les revisions dels teus articuls. Com ya eres administrador, a partir d'ara tots els articuls que faces nous apareixeran ya com a supervisats per a la resta d'administradors de Uiquipèdia. Els anteriors articuls que has creat tu, es supervisaran automaticament en quan els edites tu o qualsevol atre dels administradors. Moltes gracies pel teu treball en la Uiquipèdia. Un abraç: --Valencian (discussió) 17:35, 3 jul 2014 (CEST)

Commons i 9.000[editar còdic]

Hola Posmo: Fas molt be en introduir un enllaç a "commons" en els articuls si ho trobes adequat, pero lo del logotip yo ho deixaria estar, perque com be dius està protegit en drets d'autor i no val la pena clavar-se en un possible embolic nomes per mostrar el logotip. No val la pena i es millor que respectem sempre la llegalitat en Uiquipèdia. Moltes gracies per la teua fanea en Uiquipedia en valencià. En el teu articul Teatre Principal (Alacant) arribarem als 9.000 articuls, ara toca anar poc a poc a pels 10.000. Bon estiu. Un abraç: --Valencian (discussió) 15:49, 6 ag 2014 (CEST)

Métoco Cientific[editar còdic]

Hola, he intentat canviar el títul de la categoria pero tampoc m'ha deixat, pasa- li nota a Admin a vorer si es pot d'alguna manera. Un saludet --Jose2 (discussió) 13:58, 29 set 2014 (CEST)

Categoria[editar còdic]

Hola, ya està fet. Basicament lo que se te que fer es canviar tot lo que estiga dins d'eixa antiga categoria en el nou nom de la categoria i borrarli la categoria a la que perteneix. --Admin (discussió) 17:04, 29 set 2014 (CEST)

Image i articuls destacats[editar còdic]

Sobre lo que comentaves, te he contestat en el Portal Comunitari. Gracies. Un abraç: --Valencian (discussió) 15:22, 13 oct 2014 (CEST)


Els artículs i les imàgens destacades en la Portada de Uiquipedia no tenen un periodo determinat. Normalment els articuls destacats en la Portada son a la mateixa volta "articuls destacats o favorits", pero no es en absolut imprescindible. Si n'hi ha algun tema rellevant o d'actualitat, es pot destacar un articul en la Portada encara que este no siga un articul destacat o favorit, sense cap problema. Per eixemple, fa poc es fica l'articul sobre RTVV en Portada o en son dia el de Garcia Berlanga com a homenage quan faltà, etc. S'ha fet moltes voltes. No es necessària cap votacio per a destacar una image, aixo si, ha de ser bona o tindre rellevancia dins de Uiquipedia. Tampoc fa falta cap votacio per a destacar un articul o image en la Portada. Fes lliurement lo que cregues mes oportu. Me pareix molt be el determinique comentes per a destacar una image o articul en la Portada. Sobre programacio de descatar articuls en la Portada te pot servir d'eixemple com funciona la Wikipedia en castellà: Wikipedia: articuls destacats en portada 2014. Programen en temps els articuls que van a descacar en la portada fixant un temps per a cada articul, tal i com comentaves tu, fixant un temps maxim per a cada articul i image.

Els Proyecte:Artículs destacats ya els ha passat Chabi a Proyecte:Artículs destacats/Antigues propostes. De totes formes, encara que no veges una resolucio final de cada votacio, tots els articuls estaven ya aprovats i en l'estrela de destacats en el canto superior esquerre de l'articul. Normalment, quan n'hi han 3-4 vots a favor, es coloca la plantilla de destacat directament i ya està. Pot colocar-la u mateixa si veus que el teu articul te 3-4 vots a favor. Aixo si, es deixa la votacio el el llistat un temps per a que tot lo mon puga vore-ho. Es per aço que et donava l'impressio de que els articuls no estaven aprovats o les votacions no estaven finalisades. Simplement es coloca la plantilla de "Destacat" i es deixa en el llistat. Has fet molt be en comentar-ho aço. Acabe de colocar la llegenda "Articul aprovat" despres de cada votacio. Lo correcte seria ficar este text despres de cada votacio. Fins ara no ho feem pero deuriem de fer-ho, la veritat. Espere en aço haver aclarit un poc el tema. Moltes gracies pel teu gran treball aci. --Valencian (discussió) 15:09, 15 oct 2014 (CEST)

Debat[editar còdic]

Per favor, participa en el debat conjunt. --Chabi (discussió) 17:05, 28 oct 2014 (CET)

Pekin[editar còdic]

Tens raó gràcies, yo ho escriguí aixina perque ho posava en la llista d'artículs imprescindibles. Canvia-ho per favor. Un salut Llana (discussió) 14:36, 31 oct 2014 (CET) Ya ho he canviat en la llista falta que ho cannvieu en el títul de l'artícul.

Islàndia[editar còdic]

Per favor, li podries posar una image a l'artícul Islàndia? Aixina quedarà millor. Un salut.Llana (discussió) 10:12, 22 nov 2014 (CET) Gràcies per dir-me-ho no ho sabia. Un salut.Llana (discussió) 14:34, 22 nov 2014 (CET) Per a copiar una image tinc que registrar-me? Llana (discussió) 14:43, 22 nov 2014 (CET) Moltes gràcies, ara ya podré posar imàgens. Un salut. Llana (discussió) 00:49, 23 nov 2014 (CET) Gràcies per tot lo que m'has ensenyat. Llana (discussió) 15:00, 23 nov 2014 (CET)

Lagos[editar còdic]

Hola, en la Proyecte:Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia diu Llacs, se referix a la ciutat de Lagos o a atra ciutat? Yo pense que és el Lagos africà que és més gran encara que també hi ha un Lagos en Portugal, que creus? Un salut Llana (discussió) 16:18, 24 nov 2014 (CET)

Fideuà[editar còdic]

Hola, igual deuríem dixar la pàgina en fideuà en conte que fideuada, passa lo mateix que en mascletà i mascletada, que encara que la de no es pronuncie veig més valenciana la primera forma, mascletà o fideuà. Un salut Llana (discussió) 15:08, 30 nov 2014 (CET)

Commons[editar còdic]

¡Hola Posmo!: A partir d'ara pots utilisar mes facilment la plantilla de "Commons". Ya he vist que l'has retocada. Gracies. Acabe de millorar-la en lo que es pot. Mes, de moment, impossible. He llevat l'image de Commons per prevencio en els Drets d'autor, encara que queda mes bonica en l'image. Aci tens un eixemple de com funciona. Plantilla+barra de separacio+nom original de la categoria de commons. Pense que te resultara mes facil usar la plantilla. Eixemple: Commons

Debat[editar còdic]

Per favor continua en el debat. Un salut. Llana (discussió) 23:45, 30 dec 2014 (CET)

Redireccions[editar còdic]

Al crear una pàgina com puc fer-la una redirecció sense borrar la pàgina a la qual la vullc traslladar? Com has fet en Sissi a Isabel de Bavera. Una salut. Llana (discussió) 16:13, 7 març 2015 (CET)Moltes gràcies.Llana (discussió) 21:49, 7 març 2015 (CET)

Logo RACV[editar còdic]

¡Hola Posmo!. Vaig pujar el logo de la RACV aci, en Uiquipedia, perque entre nosatros no pense que n'hi haxca problema. Pero en Commons, de la Wikipedia oficial, si te fixes n'hi han molt poquets logotipos, practicament no n'hi han. Per a poder fer aixo la RACV tindria que acceptar que el seu logo es una image lliure i fer un escrit autorisant-lo. Seria questio de parlar en ells, es l'unica manera de fer lo que comentes. Possiblement l'usuari Maso et puga ajudar mes que yo, ya que ell colabora en algun proyecte en la RACV actualment. Comenta-li-ho a vore si ell pot fer la gestio. Gracies a tu. Salutacions: --Valencian (discussió) 17:43, 4 jun 2015 (CEST)

Moltes gràcies[editar còdic]

Moltíssimes gràcies pel regal de la teua estrela d'or. Ànim i a continuar en açò que és de les poquetes coses que nos queden per ara i és una tasca molt important. Un saludet --Jose2 (discussió) 21:23, 30 jul 2015 (CEST)

Articul Castello de la Plana[editar còdic]

Val, gracies, intentare revisar l'articul Castello de la Plana i arreglar-ho, a vore que ha passat. Gracies per avisar. Salutacions: --Valencian (discussió) 14:41, 3 ago 2015 (CEST)

Urbs[editar còdic]

Tens raó, creia que urbs era plural i no lo he consultat. Gràcies. --Jose2 (discussió) 13:19, 14 set 2015 (CEST)

Antàrtic[editar còdic]

Segons el Diccionari de la RACV seria: Antàrtica (Antàrtic, Antàrtics, Antàrtiques) (Del llatí Antarcticus)....Relatiu o pròxim al Polo Sur. Un saludet. --Jose2 (discussió) 21:30, 8 nov 2015 (CET)

Ficha d'actor[editar còdic]

Mira a vore si ya esta resolt. :) --Katxis (discussió) 15:04, 14 dec 2015 (CET)

Anex:Entitats pancatalanistes en la Comunitat Valenciana[editar còdic]

No passa res, les terminacions en -iste -ista en valencià a voltes son algo confuses, per culpa del castellà i del català, pero estas en lo cert, el plural femeni de "pancatalanista" seria "pancatalanistes". Gracies a tu pel teu treball. Un abraç: --Valencian (discussió) 15:26, 16 dec 2015 (CET)