Usuari discussió:Katxis

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Katxis!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Benvingut. Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.

¡ Benvingut a la Uiquipèdia! --jose2 (discussió) 02:12, 13 nov 2010 (PST)

Administrador[editar còdic]

Hola Chabi, t'he fet admin en este conte, no se quin problema tens per a accedir al teu antic usuari, si vols escriu un correu i mirem a vore com solucinar-ho. --Admin (discussió) 18:51, 2 maig 2015 (CEST)


O.K. Chabi. tome nota. Un saludet--Jose2 (discussió) 22:20, 2 maig 2015 (CEST)

http://www.lenciclopedia.org/Hist%C3%B2ria_contempor%C3%A0nea_del_valenci%C3%A0[editar còdic]

Hola, he vist que has afegit l'artícul http://www.lenciclopedia.org/Hist%C3%B2ria_contempor%C3%A0nea_del_valenci%C3%A0 pero l'has ficat en castellà, no se si és que encara no l'has acabat o és que no te has donat conter i has ficat una versió erronea. Un saludet. --Jose2 (discussió) 13:30, 9 jun 2015 (CEST)


Hola, Sobre lo de les plantilles de persones, no he usat mai les plantilles ni en persones ni en biologia ni res. ¿ Hi ha que ferles ? o ¿ es un model ? no tinc ni idea de les plantilles....... he vist de biografies, animals....... pero no se com es fan.


Val, ya he vist el model de plantilla que has ficat, pero m'imagine que eixa serà para polítics i que hi haurà una per a futbolistes, atra per a escritors, atra per a actors...etc.....ya miraré a vore lo que puc fer pero personalment preferisc corregir l'ortografia dels artículs ya fets ya que me defenc millor en aixó i ahí també hi ha molta faena per fer. Un saludet --Jose2 (discussió) 21:37, 30 jun 2015 (CEST)


Ya he ficat una ficha la de jaume Gasull, m'ha costat pero al final he pogut. Ya me diras si està be aixina. Poquet a poquet aniré ficant alguna més. Salutacions --Jose2 (discussió) 12:22, 1 jul 2015 (CEST)


O.K. Ya he ficat alguna més. No pareix complicat. Poquet a poquet. --Jose2 (discussió) 13:01, 1 jul 2015 (CEST)


Chabi, que te pareixeria fer una plantilla (tu que domines el tema i saps fer-la) de Fallera Major de Valéncia, a on ficara l'any en que va ser Fallera Major de Valéncia, la comissió fallera a la que pertanya, nom complet...etc.... ho dic per que tenim la pàgina a soles en la fotografia de totes desde 1929 i estaria molt be ficar la ficha i lo mateix per a les infantils. Un saludet. --Jose2 (discussió) 12:24, 29 set 2015 (CEST)


O.k. perfecte, si pots fes una per a Fallera Major de Valéncia i un atra per a Fallera Major Infantil de Valéncia. --Jose2 (discussió) 12:39, 29 set 2015 (CEST)


Ya le pegat una ullaeta a lo que has fet....molt be, l'unic crec que hi habria que ficar l'any de Fallera Major de Valéncia en la plantilla. --Jose2 (discussió) 12:41, 29 set 2015 (CEST)


Com podriem fer per a que la fotografia que és lo més important estiga en gran al oubrir la pàgina ? I per eixemple l'informació baix de la foto. --Jose2 (discussió) 12:47, 29 set 2015 (CEST)


O a un costat de la foto, pero la foto en gran --Jose2 (discussió) 12:48, 29 set 2015 (CEST)


Mira com queda aixina la de Estefania. A mi m'agradaria algo aixina independentment del tamany de la foto que quedara aixina, primer la foto, baix la ficha i mes abaix lo de Vore també, categories...etc... com en la de Estefania.


A vore, no acaba........ yo lo que voldria es ficar la foto damunt de tot n gran i o be baix a o al costat la ficha. La gent lo que vol vore és la foto en gran i de quina falla i any era, lo demés es pot ficar més avant pero la foto en gran és lo més important, vaig a fer proves a vore. --Jose2 (discussió) 13:08, 29 set 2015 (CEST)


Mira a vore que te pareix com queda la de Estefania, l'unic és que lo de Vore també no puc fer que queda baix, esta tapat per la fotografia........i no puc fer que aparega el nom de la comissió a la que pertayn. Lo demés a mi aixina m'agrada, en dos tables diferents. ¿ Que te pareix ?


Mira aixina és com més m'agradaria pero llevant les 4 llínees de l'esquerra, pero si les lleve s'apucha damunt lo de "Vore també" i queda darrere de la fotografia, prova i voras. I lo de la comissiío no puc conseguir que aparega, pero per lo demés aixina crec que quedaria molt be. --Jose2 (discussió) 13:32, 29 set 2015 (CEST)


No, mira la modifique per a que la pugues vore i aixina és com més m'agradaria que és combinant 2 plantilles, pero llevant les 4 llínees de l'esquerra, pero si les lleve s'apucha damunt lo de "Vore també" i queda darrere de la fotografia, prova i voras. I lo de la comissío no puc conseguir que aparega, pero per lo demés aixina crec que quedaria molt be. --Jose2 (discussió) 13:39, 29 set 2015 (CEST)


¡ Ya estaaaaaà ! Mira que be que ha quedat a soles falta lo de que ixca el nom de la Comissió en la tabla de debaix. --Jose2 (discussió) 13:50, 29 set 2015 (CEST)


Ya he fet un atre arregle i queda be reduint un poquet la foto i apareix complet lo de "Vore també" a la esquerra de la foto. L'únic que no he conseguit és que aparega el nom de la comissió no se per que, pero no hi ha manera. Un saludet. --Jose2 (discussió) 18:33, 30 set 2015 (CEST)


Ya he vist lo de Comissió fallera. Ha quedat genial. Moltes gràcies. --Jose2 (discussió) 09:54, 1 oct 2015 (CEST)

Nacionalisme valencià[editar còdic]

Hola. Sobre lo que me dius, hi ha un artícul en la Uiqui sobre Pancatalanisme (http://www.lenciclopedia.org/Pancatalanisme) i un atre diferent sobre Nacionalisme Valencià (http://www.lenciclopedia.org/Valencianisme). Es podem millorar els dos, pero mai juntar-los ya que son coses diferents. El Pancatalanisme mai pot ser considerat una forma de valencianisme i te que estar en un artícul a banda, precisament lo de considerar que són lo mateix o paregut és lo que nos porta a confusió i fa que algunes persones consideren als pancatalanistes com a valencianistes sense que ho siguen. Fes les modificacions que consideres oportunes pero sempre deixant lo més alluntat possible el pancatalanisme del valencianisme per a evitar confusions. Un saludet. --Jose2 (discussió) 09:25, 13 oct 2015 (CEST)


Correcte, pense que si, que dins del valencianisme es poden integrar tant el nacionalisme con el regionalisme. Un saludet --Jose2 (discussió) 12:13, 19 oct 2015 (CEST)


No, no els conec a ningú d'ells. --Jose2 (discussió) 13:35, 17 nov 2015 (CET) ..............................................................

¡ Hola ! En l'artícul de Chipre has ficat "reocnegut" i yo la havia canviat a "reconegut" pero l'has tornat a canviar i has ficat de nou "reocnegut" Pense que la correcta serà reconegut i que és un erro ¿ no ? Un saludet --Jose2 (discussió) 18:06, 8 dec 2015 (CET)

Ficha d'actor[editar còdic]

Hola, Chabi.

Hi ha un chicotet problema en les fiches d'actors. El cas és que no apareix la data de defunció, com pots vore, per eixemple en Douglas Fairbanks. Yo vaig intentar arreglar-ho fa temps pero no ho vaig conseguir. T'ho comente perque veig que eres casi un expert en fiches.

Gràcies, --Posmo (discussió) 13:20, 14 dec 2015 (CET)


Sí, ara està perfecte. Moltes gràcies per la teua ajuda i per tot el teu treball ací. Salutacions, --Posmo (discussió) 17:30, 14 dec 2015 (CET)

Plantilles[editar còdic]

Estos dies imposible, fins que no passen festes casi no tinc temps més que per a entrar algun ratet, pero poc, per això encara no he acabat les pàgines de les Falleres Majors de Valéncia, per que no tinc casi temps. Un saludet --Jose2 (discussió) 13:41, 16 dec 2015 (CET)

Fusio d'articuls[editar còdic]

El teu nou articul Vicent Savall Vidal ya tenia un articul previ Vicent Savall. Per favor, fusiona els articuls conservant l'antic articul per a mantindre l'historial. Moltes gracies pel teu treball aci. Un abraç: --Valencian (discussió) 18:19, 21 dec 2015 (CET)

Hola[editar còdic]

Hola Katxis,(no hablo valenciano, mis colaboraciones son traducciones,imagino que necesitarán alguna correción, pero me gusta colaborar) creo que he hecho alguna cosilla mal, pues he intentado traducir la plantilla referente a cómo escribir "teoremas" desde el castellano, y algo he debido de hacer muy mal porque al intentar escribir un teorema me ha salido toda la plantilla dentro de la pagina que intento editar, y esto no debería de ser así, solo tendría que salir el teorema, y claro al salir toda la página de la plantilla se queda una página grande y fea, por favor, ¿podría alguien ayudarme a solucionar esto? Yo no sé cómo hacerlo. Aquí esta el link de la plantilla mal hecha: http://www.lenciclopedia.org/Plantilla:Teorema

Saludos. Y gracias por tu atención. EirVal (discussió) 18:13, 27 ago 2016 (CEST)


Hola[editar còdic]

Segons el Diccionari de la RACV seria Jacobo. Un saludet --Jose2 (discussió) 11:41, 13 set 2016 (CEST)

Regne de Valéncia[editar còdic]

Hola Chabi, yo todavía no domino totalmente el valenciano, estoy en ello, este articulo sobre el Reino de Valencia recomendaría protegerlo de alguna forma del vandalismo pancatalanista. Gracias. Te digo esto porque aquí en mi tierra (Aragón) también sufrimos su chulería y prepotencia y también sabemos la verdad. Saludos. ¡¡¡¡ViXca la genuina llengua valenciana diferent i diferenciada de la catalana!!!! EirVal (discussió) 18:26, 18 set 2016 (CEST)

Wiki en Balear[editar còdic]

Hola: En su defecto, no sabes de algún instrumento fiable para escribir en balear, me gustaría colaborar con la enciclopedia en balear. Saludos EirVal (discussió) 19:47, 21 oct 2016 (CEST)

Bona Vesprà![editar còdic]

Hola Chabi, volía presentarme em diuen Manu, sóc nou, empero, em farè vell per açí si tot va bè.

Sòc Advocat i pensava demandar en gener a Wikipedia per no admetre una viquipedia en valencia, pero vaig recordar-me del proyecte vostre i ara me planteje deixar la demanda i escriure per este canal...

O si puc les dues coses!!!

Per últim donarte les gracies per que he comprobat que eres un membre molt actiu, gracies pel teu treball per als valencians i la nostra llengua.

Salut!

Hola[editar còdic]

Hola, volía saber si és possible arreglar esta taula que he intentat fer en esta pàgina [[1]] [[2]]

per als estats històrics d'els que hi ha moltes senyes disponibles, puix és un tema en el que m'agradaria contribuir àmpliament. Gràcies. EirVal (discussió) 18:01 19 abr 2017 (CEST)

Canvi del nom del municipi d´Ona[editar còdic]

Hola, bona nit, estava editant unes cosetes del municipi d´Onda i he vist que en la pàgina de "Idioma valencià", en el apartat de denominació apareix el nom del poble traduït (Onda=Ona) i com no em deixa modificar-ho, t´escric este mensage per si veeu be el canviar-ho. Ho dic perque he mirat el topònim en la pàgina de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana en la secció de Topònims valencians i posa Onda en en els dos idiomes. Gràcies Rubencbr (discussió) 00:51 26 març 2019 (CET)

Tabarnia[editar còdic]

Per si te servix de ajuda, ací hi ha alguna coseta en llicencia: https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Tabarnia --Jose2 (discussió) 12:20 29 oct 2019 (CET)

Tot lo que hi ha en Commons es pot pujar sense problemes a l'enciclopèdia i sense demanar permis al creador. Si alguna image d'ahí te servix la pots pujar tu mateix sense problemes. --Jose2 (discussió) 12:23 29 oct 2019 (CET)

Si te referixes al creador de l'artícul en l'encicloèdia, fa molt que no colabora pero le pots enviar un mensaje per si acas. --Jose2 (discussió) 12:29 29 oct 2019 (CET)

Me referixc al creador de la bandera i de l'escut. --Katxis (discussió) 12:48 29 oct 2019 (CET) Ya puix això si que ya no tinc ni idea. --Jose2 (discussió) 12:52 29 oct 2019 (CET)

Guia de l'editor visual[editar còdic]

S'ha creat una Guia de l'editor visual per a que siga més fàcil per a tots els usuaris utilisar esta nova forma d'edició. L'editor visual està especialment recomanat per a usuaris novells, ya que no requerix que coneguen o utilisen el còdic font del llenguage wiki (l'editor clàssic). Per atra part, l'editor visual encara no permet editar totes les seccions de L'Enciclopèdia, pero si la gran majoria.

Esta guia estarà sempre disponible dins del botó d'ajuda de l'editor visual i en la secció d'Ajuda de L'Enciclopèdia. ¡Gràcies! --Valencian (discussió) --Valencian (discussió) 16:10 7 jun 2022 (UTC)

Grup whatsapp L'Enciclopèdia[editar còdic]

¡Bon dia Katxis!: S'ha creat un grup de whatsapp per als administradors de L'Enciclopèdia. Nos alegraría molt que participares i seria molt interessant per a una millor coordinació de L'Enciclopèdia. Ademés estem preparant un encontre d'Enciclopèdistes i varies activitats i nos agradaria informar-te.

Pots enviar el teu mòvil per "correu intern" a Valencian, entrant en la meua pàgina d'usuari, des del botó "Enviar un correu a este usuari" que voràs al final del menú principal de l'esquerra. ¡Gràcies!. Valencian (discussió) 09:28 17 ago 2022 (UTC)