Usuari discussió:Admin

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Archius[editar còdic]

Si vols consultar algun mensage antic de la meua pàgina de discussió consulta ací:


Reeemplaç de text[editar còdic]

Si, gracies, ya ho se. Ara ho solucione. Volia llevar el català-castellà "literatura" per "lliteratura" pero no m'ha eixit be. Ara ho arreglare substituit "lll" (3 eles) per "ll" (2 eles)". Sempre que canvie alguna cosa ho revise i intente anar a espai per a no tocar coses que no correspon tocar. Per cert, moltes gracies per estes ferramentes. Servix i molt per a netejar Uiquipedia de catalanismes i castellanismes i atres erros. Un abraç: --Valencian (discussió) 16:28, 10 juny 2013 (CEST)

Moltes gracies per revertir lo de "lliteratura". M'ha tornat a passar en 2 pagines en atra paraula, pero tranquil en este sentit perque despres ho revise i ho corregixc. Tens rao, fa temps que hi ha problema en els enllaços interns en negreta. Apareixen unes cometes al final. No se dir-te exactament perque ocorrix. Imagine que igual té que haver una o dos plantilles que afecten als enllaços o que s'han desconfigurat i algu de nosatros les ha canviat sense voler i han afectat a este tema. Lo que pareix haver es un conflicte entre signes de "cometes". El major conflicte de maquetacio es quan n'hi han negretes i dins d'eixe text un enllaç intern. Ahi ya es destarifa tot i apareix un paragraf sancer en negreta, quan no toca. Si vols, en temps, podem revisar totes les possibles plantilles que poden afectar a aço. --Valencian (discussió) 19:35, 10 juny 2013 (CEST)
Si ya està solucionat, de maravella, perfecte. Si mes en avant veig alguna plantilla que afectara a aço, ho revise i t'avise. L'aplicacio de reemplaçar text que has ficat nos va a ajudar molt a revisar i corregir els articuls i a banda tambe servix per a conservar un estil unitari en tota la Uiquipedia. Per eixample, l'atre dia vaig canviar lo de "Veja's també" per "Vore també" que d'alguna manera es l'estil nostre. Lo de "Veja's", encara que tambe es correcte en valencià es mes inusual i ve de basar-se en articuls de la Wiki catalana. Estic pensant en passar tambe tots els "aixi" a "aixina". Igual cas que l'anterior de veja's, pero "aixina" es exclusiu del valencià, mes nostre i molt mes usual. Es una forma de tindre un mateix estil propi per a tota la Uiquipedia. --Valencian (discussió) 20:03, 10 juny 2013 (CEST)
Lo que comentes de l'extensio o bot per a agarrat articuls, trauiduir-los i passar-los aci, estaria molt be. Seria una forma de creixer facilment i en "Reemplaçar text" es podrien corregir les traduccions automatiques en certa facilitat. Per cert, lo de les imàgens directes de MediaWiki tambe esta de categoria. Facilita molt i fa mes rapida l'edicio. Gracies. --Valencian (discussió) 20:16, 10 juny 2013 (CEST)

Nominació com administrador[editar còdic]

Gràcies per deixar-me ser administrador en la Uiquipedia. D'esta forma, podré ajudar més a la llengua.

Test centrat[editar còdic]

O.K. Aixina millor ya no fara falta corregir-lo artícul a artícul. Un saludet --Jose2 (discussió) 13:49, 14 juny 2013 (CEST)

Redacció artícul PLATAFORMA VALENCIANISTA PLV[editar còdic]

Estimats amics de Uiquipèdia, nos fiquem en contacte en vosatros per a demanar-vos autorisació per a fer aparéixer l´artícul o tema informatiu respecte a la PLATAFORMA VALENCIANISTA PLV. Si és aixina, digau-nos el procediment i preparem la redacció. Moltes gràcies i salutacions.

Hola, l'artícul que menciones ya existix: Plataforma Valencianista, afegir informació és molt fàcil, lo millor seria que te registres i aixina poder guiar-te en les teues edicions. Ací tens els manuals més importats que te guiaran en l'estil i utilisació de Proyecte:

Logo de la Plataforma Valencianista PLV[editar còdic]

Amics, m´agradaria saber com es pot pujar per a que aparega el logo de la Plataforma Valencianista en el mateix artícul. Espere contestació. Un fort abraç¡¡

Vandalisme[editar còdic]

¡ Hola !

En la categoria de Quimica, ya fa temps que hi ha un artícul que és: "Vd está consultando un sitio bavero de mierda+++" i a pesar de haber borrat l'artícul continua eixint el títul dins de la categoria de Quimica i no se com puc llevar-ho.

Un saludet --Jose2 (discussió) 12:11, 24 juny 2013 (CEST)

Filtre Spam[editar còdic]

Pegalí una miraeta al filtre de spam que bloqueja al modificar alguns artículs (com el de: http://www.lenciclopedia.org/Tony_Hawk) i fica:


La pàgina que volies guardar ha segut bloquejada pel filtre de spam. Provablement per un enllaç a un lloc extern. El següent text es el que va disparar el nostre filtre de spam: Ahí fica la lletra a i un corchete

Gràcies --Jose2 (discussió) 19:44, 5 jul 2013 (CEST)

pujar imàgens[editar còdic]

Hola Necessite que ixquen en la meua pàgina dos imàgens de dos llibres meus...he entrat i les he pujat des del meu disc dur en jpg , apareixen en color roig els noms o tituls pero no estàn les imàgens, no sé si ho het be o es que tinc que esperar-me a que les aproveu.

att Rico Sogorb

Llengua de les Balears[editar còdic]

          Com ja sabem el viquipedia és una enciclopèdia de lliure configuració. 
Per això mateix vull indicar amb tot el meu respecte que aquesta llengua que apareix aquí, El Balear, no la reconeix l'Estatut d'Autonomia.
A l'article 4 de l'EA diu que la llengua de la Comunitat de les Illes Balears és la llengua catalana.

Tothom reconeix el diccionari d'Alcover Moll on contempla curiosament totes les variants de la nostra llengua. No hem d'oblidar la gran feina de Pompeu Fabra (unificant criteris)

Darrerament apareixen grups que intenten arraconar la identitat històrico cultural de les nostres illes La constitució oficial per a tot el que es refereix a la llengua catalana és la Universitat de les Illes balears.

   S'intenta confondre a la població. 

És important afegir que tenim moltes paraules semblants, d'altres de diferenst entre les illes. Per exemple: Mentre a mallorca deim al·lot, diuen boix a Eivissa i fillet a Menorca. A Eivissa i a Sóller no diuen com a Mallorca noltros ni voltros, diuen naltrus com a Figueres i Tarragona i un llarg etc que vé molt ben explicat a l'article "a Andalusia en bon andalús" de Jordi Caldentey

Canviar títul[editar còdic]

Hola, Admin. He intentat canviar el títul de "Categoria:Mètodo científic" pel correcte, "Categoria:Método científic", ya que "mètodo" es un catalanisme, pero no he pogut. Se ho he comentat a Jose2 pero a ell tampoc li ha deixat. ¿Podries arreglar este "problema"? Salutacions, --Posmo (discussió) 15:40, 29 set 2014 (CEST)

OK, moltes gràcies. --Posmo (discussió) 18:27, 29 set 2014 (CEST)

Debat[editar còdic]

Per favor, participa en el debat conjunt. --Chabi (discussió) 17:05, 28 oct 2014 (CET)

Error 500[editar còdic]

Hola, no puc editar en el portal comunitari ni en les pàgines de discursió, m'ix error 500. Un salut. Llana (discussió) 18:50, 29 dec 2014 (CET)

Debat[editar còdic]

Per favor continua en el debat. Un salut. Llana (discussió) 23:45, 30 dec 2014 (CET)

Moltes gràcies. Deixa-ho com està, no vullc causar molèsties. En que se sàpia que soc yo, suficient. Gràcies de nou i a vore si puc ajudar una mica, que en el treball, no tinc temps per a res xd. --Katxis (discussió) 18:54, 2 maig 2015 (CEST)

Plantilla[editar còdic]

M'han enviat açò pero yo no se fer plantilles:

Hola Jose2,(no hablo valenciano, mis colaboraciones son traducciones,imagino que necesitarán alguna correción, pero me gusta colaborar) creo que he hecho alguna cosilla mal, pues he intentado traducir la plantilla referente a cómo escribir "teoremas" desde el castellano, y algo he debido de hacer muy mal porque al intentar escribir un teorema me ha salido toda la plantilla dentro de la pagina que intento editar, y esto no debería de ser así, solo tendría que salir el teorema, y claro al salir toda la página de la plantilla se queda una página grande y fea, por favor, ¿podría alguien ayudarme a solucionar esto? Yo no sé cómo hacerlo. Aquí esta el link de la plantilla mal hecha: http://www.lenciclopedia.org/Plantilla:Teorema Saludos. Y gracias por tu atención. EirVal (discussió) 18:13, 27 ago 2016 (CEST) Un saludet. --Jose2 (discussió) 01:05, 29 ago 2016 (CEST)

Enciclopedia en balear[editar còdic]

Bon día

Crec que seria bona idea que ya que tenim una wikipedia en valencià s'ajudara també a crear una wikipedia en balear, aixina ajudem a que es puguen difondre idiomes distints al català i ajudem als territoris de l'antiga Corona d'Aragó que el pancatalanisme vol colonisar a conservar el seu idioma.

Escric açò perque crec que seria una gran idea. Salutacions.

Ya creé la Wikipedia en balear hace tiempo. Me puse en contacto con Toni Ballester, del GAB y con un miembro de S'Academi de Sa Lllengo Baléà --Chabi (discussió) 17:35, 15 oct 2016 (CEST)

MENSAGES D'ERROR[editar còdic]

Hola Jose, Pots dir-me quin navegador utilises? el problema del conexió no segura te pasa sempre al entrar per "https"?

¡ Hola !

Gaste en el treball Explorer i ahi el problema és al entrar com https me dona el mensage d'error fa 3 dias no sempre pero casi sempre. En casa gaste Chrome i ahi va més lenta la página i a voltes no conecta.

Un saludet. --Jose2 (discussió) 16:58 16 març 2017 (CET)

Un dubte[editar còdic]

¡ Hola ! Un dubte, estos dies estic afegint a la Uiqui, Palaus de Valéncia i m'he donat conte de que si entre a la categoria de Palaus de la Comunitat Valenciana sense identificar-me a soles es veuen el 7 que ya hi havien, pero si primer m'identifique i en acabant entre si que es veuen els 22 que hi ha en total i clar no se si això és normal o que passa, per que si els visitants no poden vore tota l'informació en les categories sino estan identificats es perden molta informació. Un saludet. --Jose2 (discussió) 12:34 17 abr 2017 (CEST)

Una atra cosa[editar còdic]

Com des dels últims canvis que vares fer de plantilles, la uiqui a mi em va més lenta i me desconecta a sovint i me diu que la contrasenya és molt curta pero al intentar canviar-la em dona error:

S'ha produït un error en la base de senyes Ocorregué un erro de consulta en la base de senyes. Açò pot indicar un fallo en el software.[WPSa1z8sJAfhQeKeJFjjSgAAAAc] 2017-04-17 10:37:12: Excepció greu de tipo "DBQueryError"

--Jose2 (discussió) 12:40 17 abr 2017 (CEST)

Plantilles mal fetes[editar còdic]

Hola, volía saber si és possible arreglar esta taula que he intentat fer en esta pàgina [[1]] [[2]]

per als estats històrics d'els que hi ha moltes senyes disponibles, puix és un tema en el que m'agradaria contribuir àmpliament. Una volta estiguen ben fetes, ya se traduirán al valencià, pero crec que es importante que funcionen no? Gràcies.


Nou usuari[editar còdic]

Per favor podeu mirar açò:

Hola Jose2,

M'he donat d'alta per contribuir al creiximent de Uiquipèdia pero alguna cosa ha passat perque no puc confirmar el meu conte de correu.

La majoria de les meues contribucions poden ser per a detectar i corregir els erros que puga trobar ya que no disponc de massa temps pero sí de la capacitat necessària per a fer-ho.

¿Podries revisar el meu conte i comprovar que tot està be?

Gràcies de bestreta.

--Amparginer (discussió) 12:25 8 ago 2017 (CEST)

Un saludet --Jose2 (discussió) 21:20 8 ago 2017 (CEST)

Erro en identificació[editar còdic]

¡ Hola !

Hi ha algun problema en la Uiqui perque desde ahir al intentar identificar-me des de 2 ordenadors diferents em diu:

Error: Tu reloj esta adelantado

NET:ERR_CERT_DATE_INVALID

He probat en atres navegadors i solament em deixa identificar-me en el Opera. En la tablet em passa igual. Un saludet. --Jose2 (discussió) 21:12 21 ago 2017 (CEST)

M'acaba de dir Xavier en un foro que li passa lo mateix des de fa 2 dies e inclús que no pot ni entrar. --Jose2 (discussió) 21:23 21 ago 2017 (CEST) ....................................................

O.k. Solucionat. Moltes gràcies. Jose2

El teu E-mail.....[editar còdic]

Em torna el correu i dona error, t'he contestat al teu E-mail que m'has enviat pero me l'ha tornat.

- These recipients of your message have been processed by the mail server: Failed; 5.4.0 (other or undefined network or routing status)

--Jose2 (discussió) 14:49 12 oct 2017 (CEST)

Erro al editar artículs[editar còdic]

¡ Hola !

Des de fa 2-3 dies l'enciclopedia no deixa editar els artículs la majoria de voltes i dona este error: La página www.lenciclopedia.org no funciona

www.lenciclopedia.org ha cerrado la conexión de forma inesperada. ERR_INCOMPLETE_CHUNKED_ENCODING

Crec que a Xavier també l'ocurrix lo mateix. A voltes deixa editar pero la majoria de voltes dona error. Un saludet. --Jose2 (discussió) 11:48 31 oct 2017 (CET)

O.K. Crec que si, que ya ho has solucionat perque ya em deixa editar. Moltes gràcies. --Jose2 (discussió) 21:46 31 oct 2017 (CET)

Guia de l'editor visual[editar còdic]

S'ha creat una Guia de l'editor visual per a que siga més fàcil per a tots els usuaris utilisar esta nova forma d'edició. L'editor visual està especialment recomanat per a usuaris novells, ya que no requerix que coneguen o utilisen el còdic font del llenguage wiki (l'editor clàssic). Per atra part, l'editor visual encara no permet editar totes les seccions de L'Enciclopèdia, pero si la gran majoria.

Esta guia estarà sempre disponible dins del botó d'ajuda de l'editor visual i en la secció d'Ajuda de L'Enciclopèdia. ¡Gràcies! --Valencian (discussió) --Valencian (discussió) 16:09 7 jun 2022 (UTC)

Pujar imàgens i plantilles[editar còdic]

Estic interessat en poder pujar imàgens a alguns artículs que tinc en ment, pero pareix que no ne tinc prou de permissos per a fer-ho.

Per atra banda, no trobe una plantilla pareguda a la plantilla ficha de libro de la wikipedia, es dir, una plantilla per a documentar un llibre o obra lliterària. ¿Seria possible colaborar en l'elaboració de plantillas que actualment no estan disponibles?

Gràcies.

--Vicent Tomàs (discussió) 20:04 26 abr 2023 (UTC)