Parc de la Rambleta

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Estany del Parc de la Rambleta

El Parc de la Rambleta és un parc municipal de Valéncia situat al sur de la ciutat, a l'oest del barri de Sant Marcelí. De forma aproximadament rectangular, es troba entre este barri i el Cementeri General.

El rodegen el carrer de Pio IX a l'est, el camí vell de Picassent a l'oest i l'avinguda de Tomàs Sala (part de la Ronda Sur) al nort.


Parcs i Jardins de la Ciutat de Valéncia · Escut Valencia Ciutat.png
Alamedetes de Serrans · Albereda · Bioparc · El Parterre · Jardins de la Glorieta · Jardins de Monforte · Jardí Botànic de Valéncia · Jardí d'Albalat dels Tarongers · Jardí d'Ayora · Jardí de l'avinguda de Blasco Ibáñez · Jardí de la Ciutat de les Arts i les Ciències · Jardí de les Hespèrides · Jardí de Polifilo · Jardí de Veges-tu · Jardí del Camí de Moncada · Jardí del Palau de Forcalló · Jardí del Parc de Benicalap · Parc Municipal de Beniferri · Jardí del Parc de Capçalera · Jardí del Parc de l'Oest · Jardí del Parc Gulliver · Parc Central · Jardí del Parc de l'Hospital · Jardí del Túria · L'Umbracul · Parc de Marchalenes · Parc Municipal d'Orriols · Parc de la Rambleta · Parc Municipal de Tendetes · Vivers