Parc Municipal de Beniferri

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Parc de Beniferri

El jardí de Beniferri, es troba situat en el barri de Beniferri, en les proximitats de l'antic poble del mateix nom, trobant-se delimitat pels carrers Beniferri, Camp del Túria, Còrdova i el camí vell de Llíria. Existix un atre chicotet jardí, relacionat en este, situat en el carrer Còrdova.

Construït longitudinalment junt al carrer Beniferri, està format per varis espais que configuren un recorregut vert, paralel a la totalitat del mateix. Es troba travessat en la seua zona central per un camí principal de traçat sinuós, en camins travessers que ho creuen. Conté praderies d'herba i arborat, en alguns arbusts. Les praderies estan un poquet elevades sobre el nivell d'aceres per a conseguir major volum vegetal.

Es va inaugurar en l'any 2000, en una superfície de 14.200 metros quadrats.

Equipaments[editar | editar còdic]

Es tracta d'un jardí obert situat entre edificis moderns de diferents époques. En les rodalies es troba el chicotet núcleu d'edificis antics de Beniferri.

En este jardí i les seues proximitats hi ha vàries àrees destinades a jocs infantils, un àrea d'aparats biosaludables i vàries taules de ping-pong, pista de petanca, escacs i parchís. Ademés, existixen 2 fonts.


Parcs i Jardins de la Ciutat de Valéncia · Escut Valencia Ciutat.png
Alamedetes de Serrans · Albereda · Bioparc · El Parterre · Jardins de la Glorieta · Jardins de Monforte · Jardí Botànic de Valéncia · Jardí d'Albalat dels Tarongers · Jardí d'Ayora · Jardí de l'avinguda de Blasco Ibáñez · Jardí de la Ciutat de les Arts i les Ciències · Jardí de les Hespèrides · Jardí de Polifilo · Jardí de Veges-tu · Jardí del Camí de Moncada · Jardí del Palau de Forcalló · Jardí del Parc de Benicalap · Parc Municipal de Beniferri · Jardí del Parc de Capçalera · Jardí del Parc de l'Oest · Jardí del Parc Gulliver · Parc Central · Jardí del Parc de l'Hospital · Jardí del Túria · L'Umbracul · Parc de Marchalenes · Parc Municipal d'Orriols · Parc de la Rambleta · Parc Municipal de Tendetes · Vivers