Jardí del Camí de Moncada

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Jardí del Cami de Moncada

El Jardí del Cami de Moncada, es tracta d'un jardí urbà construït sobre terrenys d'horta que varen quedar entre els nous edificis del barri de Torrefiel. Inclou dos construccions agrícoles tradicionals que formaven la Alqueria de Solache, en un marcat caràcter que rememora el seu passat com a espai agrícola tradicional de l´Horta Nort.

En este parc permaneixen alguns arbres frutals originaris d'estes antigues hortes. Entre la vegetació cal destacar la presència de vàries chicotetes rosaledes.

Dispon d'una zona de jocs infantils, i de fonts.


Parcs i Jardins de la Ciutat de Valéncia · Escut Valencia Ciutat.png
Alamedetes de Serrans · Albereda · Bioparc · El Parterre · Jardins de la Glorieta · Jardins de Monforte · Jardí Botànic de Valéncia · Jardí d'Albalat dels Tarongers · Jardí d'Ayora · Jardí de l'avinguda de Blasco Ibáñez · Jardí de la Ciutat de les Arts i les Ciències · Jardí de les Hespèrides · Jardí de Polifilo · Jardí de Veges-tu · Jardí del Camí de Moncada · Jardí del Palau de Forcalló · Jardí del Parc de Benicalap · Parc Municipal de Beniferri · Jardí del Parc de Capçalera · Jardí del Parc de l'Oest · Jardí del Parc Gulliver · Parc Central · Jardí del Parc de l'Hospital · Jardí del Túria · L'Umbracul · Parc de Marchalenes · Parc Municipal d'Orriols · Parc de la Rambleta · Parc Municipal de Tendetes · Vivers