Proyecte:Portal/Archiu 2015

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Archiu del Portal de la Comunitat - Any 2015 -

Esta pàgina servix per a archivar les intervencions de l'any 2015 dels enciclopedistes en el Portal de la Comunitat de L'Enciclopèdia.

Giner 2015

Image

¿Algú pot traduir al valencià esta image, per favor? --Chabi (discussió) 15:43, 11 gin 2015 (CET)

Yo te puc dir les paraules que estan en català pero modificar la foto no. Valéncia, Comarques del Sur i Comarques del Nort. Encara aixina són del país valencià si vols les valencianes en l'artícul Comarques de la Comunitat Valenciana les tens. Llana (discussió) 17:00, 11 gin 2015 (CET)

No ho sabia, gràcies. --Chabi (discussió) 18:01, 11 gin 2015 (CET)

Ajuda

¿Qui fon el creador d'esta Uiquipèdia? --Chabi (discussió) 17:10, 25 gin 2015 (CET)

Pots escriure a lenciclopedia.org@gmail.com --Sempreval (discussió) 21:14, 25 gin 2015 (CET)

Febrer 2015

Uiquipèdia ha segut actualisada a la versió 1.24. Una de les principals novetats és la versió mòvil de l'enciclopèdia. Podeu reportar els problemes que detecteu, actualment el problemes detectats son:

  • Cadenes de text per traduïr.
  • Versió de la portada en la versió mòvil.

--Admin (discussió) 15:36, 7 feb 2015 (CET)


Uiquipèdia ya te traduida al valencià el 100% la seua versio per a dispositius movils. Pots utilisar la versio per a movils directament des d'este enllaç: Uiquipèdia Versió per a mòvils. Si detecteu algun problema, notifiqueu-ho. ¡Gracies!. --Valencian (discussió) 20:42, 10 feb 2015 (CET)

Març 2015

Duplicitat de plantilles

He vist que n'hi ha dos plantilles per als països (la que apareix en l'artícul sobre China i la de Croàcia). Crec que, per facilitar-ho tot una mica, seria millor tindre tant sols una. ¿Qué en penseu? Chabi

Juny 2015

Creacion de Uiquillibres

Hola a todos. Queria preguntar que le pareceria a la comunidad de Uiquipedia la creacion de Uiquillibres. Se trata de un proyecto diferente de Uiquilliteratura, que ya comence en esta misma enciclopedia. Mientras que en Uiquilliteratura se guardan textos originales sin copyright, en Uiquillibres se crean libros de texto a partir de artículos de la Uiquipedia (se podrian tan solo juntar varios artículos, como ocurre con Wikipedia books o se podrian editar y darles una mejor forma como en el caso de Wikilibros (Wikibooks en la version en ingles). Es una mezcla del proyecto Wikilibros y de Wikipedia books. Creo que es una buena idea de expandir la oferta de textos educativos en valenciano y asi intentar ofrecer una alternativa a los libros de texto catalanizados. Mi idea es organizarlos segun los cursos academicos (desde Primaria hasta la Universidad). Que os parece? --Katxis (discussió) 13:00, 1 jun 2015 (CEST)


És una bona idea pero estem en el mateix problema de sempre, la poqueta gent que colabora en la Uiqui, faria falta molta més gent per a poder fer una tasca aixina de gran. Un saludet. --Jose2 (discussió) 13:07, 1 jun 2015 (CEST)


No te preocupes que ya he pensado en ello. Para mi el problema es que alguien corrija los textos. El resto lo puedo hacer yo. --Katxis (discussió) 13:10, 1 jun 2015 (CEST)


Soc de la mateixa opinió que Jose2, molt bona idea, pero som pocs usuaris. Personalment, disponc de molt poc temps per a dedicar a la Uiqui, aixina que solament puc dedicar-me a crear chicotets artículs i a chicotetes correccions. Salutacions, --Posmo (discussió) 14:54, 1 jun 2015 (CEST)


Yo també t'ajude a corregir Katxis a vore si algú s'anima. Llana (discussió) 16:34, 3 jun 2015 (CEST)


Yo també puc ajudar a corregir, encara que el problema és la falta de temps i que és una tasca important, pero algo es podra fer. --Jose2 (discussió) 19:15, 3 jun 2015 (CEST)


Gracies a tots per la vostra ajuda. Ara mateix estic fent la portada i en uns dies si tot va be començare afegint artículs. --Katxis (discussió) 21:08, 3 jun 2015 (CEST)

Imàgens d'animals en les plantilles

He vist que no van moltes de les imàgens d'animals en les plantilles, sabeu com arreglar-ho? Llana (discussió) 23:29, 15 jun 2015 (CEST) He mirado pero no se como arreglarlo. Se me ocurre subir las imagenes a la Uiquipedia aunque se supone que las comparte con el proyecto de Wikimedia. --Katxis (discussió) 23:34, 15 jun 2015 (CEST)


No sé perque ocorre, pero no és solament en les fiches. Fa uns dies vaig tindre un problema semblat en varis artículs que acabava de crear, pero unes hores despuix sembla que estava solucionat. Potser siga algun fallo informàtic o alguna atra cosa per l'estil. --Posmo (discussió) 01:19, 16 jun 2015 (CEST)

Juliol 2015

Pla d'actuació

Hola a tots. Com podeu vore, ya mos falten tres artículs per a acabar de crear tots els artículs imprescindibles i també la correcció dels que he creat en estos dies. Una vegada que ya acabem en estes dos tasques, tinc pensat varies accions per a millorar l'enciclopèdia. Vos las presente ací:

  • Expandir els artículs imprescindibles: afegir taules a totes les persones i informació en tots els artículs chicotets.
  • Començar a fer els artículs que L'Enciclopèdia en valencià deuria tindre que mos falten i completar els que encara tenim (podeu vore la plantilla:Regne de Valéncia).
  • Afegir plantilles a les persones que encara no tenen i crear plantilles noves si és necessari.
  • Millorar la qualitat i la quantitat d'informació que n'hi ha sobre lo Regne (totes les categories: història, geografia -incloent tots els municipis-, tradicions, etc.).
  • Millorar l'informació sobre els països del món i sobre ciència.
  • Avançar en el proyecte del Uiquillibres i de Uiquilliteratura (ya parlaré més en profunditat sobre estos proyectes).

¿Que vos pareix esta llista? Si creeu que n'hi ha atres prioritats, per favor, escriureu-las ací. --Katxis (discussió) 13:24, 12 jul 2015 (CEST) ..............................................................

De moment està molt be, yo per la meua part també continue revisant l'ortogràfia dels demés artículs. --Jose2 (discussió) 21:03, 12 jul 2015 (CEST)

A mi també em sembla tot molt be. Per la meua part aniré ampliant els artículs recentment creats i afegint les plantilles necessàries. Sobre Uiquilliteratura i Uquillibres, encara que són proyectes molt interessants, preferixc centrar-me en l'enciclopèdia, pero açò no vol dir que no vaja a participar, a lo manco puntualment.--Posmo (discussió) 23:37, 12 jul 2015 (CEST)

Agost 2015

Plantilla

He creat una noa plantilla sobre l'història de la Comunitat Valenciana, vos deixe l'enlaç ací. --Katxis (discussió) 13:19, 31 ago 2015 (CEST)

Novembre 2015

Antàrtida o Antàrtica

He trobat un artícul duplicat, Antàrtida i Antàrtica. Abdós deurien ser fusionats, pero desconec el títul correcte en la nostra llengua. ¿Algú sap quin és el correcte? --Posmo (discussió) 21:10, 8 nov 2015 (CET)


Segons el Diccionari de la RACV seria: Antàrtica (Antàrtic, Antàrtics, Antàrtiques) (Del llatí Antarcticus)....Relatiu o pròxim al Polo Sur. Un saludet --Jose2 (discussió) 21:28, 8 nov 2015 (CET)


Sí, pero ahí és on està el problema, ya que la RACV parla del pol Sur, pero no diu res del continent que hi ha en eixe pol. A mi em sembla que esta defició és prou ambigua i no ho deixa del tot clar. De totes formes, potser lo millor siga procedir al fusionat d'artículs conservant el títul d´"Antàrtica". Aixina, si més tart fora necessari, es pot tornar a moure el títul. ¿Qué vos sembla? --Posmo (discussió) 23:26, 8 nov 2015 (CET)


Si, crec que tens raó i es podríen fusionar a "Antàrtica, deixant una redirecció des de "Antàrtida". --Jose2 (discussió) 10:53, 9 nov 2015 (CET)


D'acort, procedixc a fusionar l'informació conservant el títul de "Antàrtica". Per a saber realment el títul més correcte, lo millor haguera segut consultar-ho directament en la RACV, pero no he vist en la seua pàgina web cap opció per a poder fer-ho. --Posmo (discussió) 15:56, 9 nov 2015 (CET)


He fet una nova plantilla sobre l'història de la Comunitat Valenciana. --Katxis (discussió) 19:17, 19 nov 2015 (CET)

Categoria

Que vos pareix crear dos categories una d'escritors en valencia que utilisen les NdP i atres que utilisen les NdC? --Katxis (discussió) 10:46, 30 nov 2015 (CET)