Museus de la ciutat de Valéncia

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Ciutat de les Arts i de les Ciències de Valéncia

La més àmplia gamma d'aspectes culturals estan arreplegats en els museus de la ciutat, els quals fruïxen d'un reconegut prestigi dins i fora de les nostres fronteres. La capital del Túria és una ciutat en una vibrant història i un present que es proyecta en el futur, i açò es reflectix en el considerable número de museus i centres culturals de que podem fruir.

Valéncia i la cultura romanes unides a través de museus com el de Belles Arts Sant Pio V, un centre en obres clàssiques que contrasta en la modernitat de l'IVAM. Hem de destacar també el Museu de les ciències Príncip Felipe, concebut com a centre per a l'educació i la divulgació de la ciència i la tecnologia. El Museu d'Història de Valéncia i el Museu de la ciutat nos permeten conéixer par de l'arqueologia i l'història.

Ademés contem con museus temàtics com la Casa museu Blasco Ibànyez, el Museu de l'Ilustració i la Modernitat o el Museu faller entre molts atres.

Vore el llistat dels principals museus de Valéncia en:Museus de Valéncia.

Enllaços externs[editar | editar còdic]

Commons


Museus de la Ciutat de Valéncia · Escut Valencia Ciutat.png
Archiu del Regne de Valéncia · Archiu Municipal de Valéncia · Banys de l'Almirant · Casa de les Roques · Casa de Sant Vicent Ferrer · Casa museu Benlliure · Casa museu Blasco Ibáñez · Casa museu Concha Piquer · Casa Museu Semana Santa Marinera · Centre Cultural La Beneficència · Centre d'Art Contemporàneu · Centre d'Art Hortensia Herrero · Ciutat de les Arts i de les Ciències · Colege de l'Art Major de la Seda · Galeria del Tossal · Institut Valencià d'Art Modern · Jardí Botànic de Valéncia · L'Àgora · L'Almodí · L'Almoina · Museu d'Història de la Medicina · Museu d'Història de Valéncia · Museu Històric Municipal de Valéncia · Museu d'Informatica · Museu de Belles Arts de Valéncia · Museu de Ciències Naturals · Museu de l'arròs · Museu de la Policia Local de Valéncia · Museu de les Ciències Príncip Felipe · Museu de Prehistòria de Valéncia · Museu del Carme · Museu del Gremi d'Artistes Fallers · Museu del Patriarca · Museu dels Soldadets de Plom · Museu Faller · Museu Iluziona · Museu Militar de Valéncia · Museu Municipal del Trenet · Museu Taurí de Valéncia · Museu Valencià d'Etnologia · MuVIM · Palau de Cervelló · Palau de Cerveró · Palau del Marqués de Campo · Palau Marqués de Dosaigües · Reals Drassanes del Grau de Valéncia ·