Usuari discussió:Xavier

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Xavier!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. Llana (discussió) 19:25, 10 jul 2015 (CEST)

Nominacio com a Administrador de Uiquipedia i Normes

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de Uiquipèdia!. Ara podràs editar en Uiquipèdia en valencià molt mes facilment. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de Uiquipèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de Uiquipèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

--Valencian (discussió) 15:55, 5 gin 2016 (CET)

Pagina d'usuari Xavier

He creat la teua pagina d'usuari Xavier que encara no estava creada. Per a ser administrador en Uiquipèdia es imprescindible tindre la teua pagina d'usuari creada. Ya la canviaras al teu gust com cregues oportu. ¡Moltes gracies pel teu treball aci!. Salutacions: --Valencian (discussió) 16:05, 5 gin 2016 (CET)


Enhorabona pel teu nomenament com a Administrador de la Uiqui. Un saludet. --Jose2 (discussió) 19:01, 5 gin 2016 (CET)


¡ Hola ! Ya hi ha una pàgina en la Uiqui com Allioli tot junt, per favor revisa-la per si hi ha que juntar-les les dos la teua de All i oli i la ya existent de All i oli. Un saludet. --Jose2 (discussió) 12:23, 16 abr 2016 (CEST)


No m´havia donat conter. Puc mirar-lo per a juntar-los pero veig que son molt diferents. Xavier.


He vist que lo correcte es "Allioli", se poden juntar les pàgines utilisant la primera com la base. Xavier


Artícul Política i Llengua Valenciana

Hola, he vist que has copiat un artícul d'una pàgina web i això pot supondre una violació de copyright. Ademés l'artícul no està redactat de forma enciclopèdica. Podem utilisar la discussió d'eixe artícul per a millorar-lo. Gràcies. --Sempreval (discussió) 22:09, 31 maig 2016 (CEST)


Estic treballant en ell, tinc el permís de CCV. Voldria començar per 1932 pero estic buscant documentació. Xavier

Sobre est artícul la redacció continua sense ser enciclopèdica. mai pots parlar en primera persona de "nostra llengua" "Els valencians sempre hem tingut". Les afirmacions categoriques deurien ser reescrites tambe, estem parlant de política i d'estudis. L'artícul no té cap referència. En Ajuda n'hi ha molta més informació sobre plantilles, polítiques i un manual d'estil. Quan tinga un ratet me fique a ajudar-te. Gràcies! --Sempreval (discussió) 19:00, 7 jun 2016 (CEST)

Moltes gràcies, estic arreplegant informació. Intentaré revisar-lo i mantindre l´estil enciclopèdic. No estic molt ficat en el tema.

Articul destacat

Hola, he afegit un articul nou a la votacio per a destacat. ¿Te podries passar i votar, per favor? Moltes gracies. --Chabi (discussió) 09:25, 15 set 2016 (CEST)


Vaig a vore, gràcies. Ho he vist pero no se com votar pero allò que destaqueu me pareix correcte.


Plantilles de països

¿Me podries ajudar afegint plantilles als països que encara no en tenen? Ya he fet totes els països europeus pero encara queden més. Crec que és una bona forma de millorar la qualitat de la Uiquipèdia. --Chabi (discussió) 01:01, 18 set 2016 (CEST)


Tindré que agarrar una relació de paíssos del món per orde alfabètic i mirar la plantilla teua per a copiar-la en els nous. Poc a poc se pot anar fent. Xavier --Xavier (discussió) 11:47, 18 set 2016 (CEST)


Tan sols mos falten els d'Oceania i els d'Àsia. Aparixen en la plantilla en eixos artículs. --Chabi (discussió) 11:54, 18 set 2016 (CEST)


Lo que passe és que no tinc molta idea de plantilles pero ho miraré a vore. --Xavier (discussió) 12:27, 18 set 2016 (CEST)

Bibliografia

Sabes cual es la editorial, la fecha y el lugar de publicacion de GASCÓ, Antonio. Bernardo Mundina, un veí oblidat? --Chabi (discussió) 12:30, 29 set 2016 (CEST)


Sí, lo voy a poner. Antonio Gascó es el actual Cronista de Castellón. (discussió) 14:27, 29 set 2016 (CEST)

Articul destacat

Hola, he afegit un articul nou a la votacio per a destacat. ¿Te podries passar i votar, per favor? Moltes gracies. --Chabi (discussió) 19:16, 8 oct 2016 (CEST)

No tinc ni idea com votar pero me pareix be tot allò que destaqueu. --Xavier (discussió) 21:16, 8 oct 2016 (CEST)

Tan sol tens que posar la teua firma baix de la meua si estàs d'acort en que siga destacat. --Chabi (discussió) 21:27, 8 oct 2016 (CEST)

Ossos de sant

Esta pàgina ya existix com a Ossos de Tots Sants Un saludet --Jose2 (discussió) 13:40, 31 oct 2016 (CET)


Puix no l´havia trobat i l´he creat este matí. --Xavier (discussió) 17:08, 31 oct 2016 (CET)


Val, puix la borre perque són casi iguals. --Jose2 (discussió) 17:43, 31 oct 2016 (CET)


He arreglat un poc l´artícul per a que quede més vistós i he afegit la referència. --Xavier (discussió) 18:23, 31 oct 2016 (CET)

Vullc ajudar

Hola Xavier,

Vullc ajudar en Uiquipèdia. He vist l'artícul https://www.lenciclopedia.org/Pacte_de_Reus i he trobat algunes coses per a corregir pero no he pogut fer-ho perque em diu que no tinc els permissos necessaris. No disponc de massa temps pero aixina i tot m'agradaria poder contribuir. El meu nivell de valencià és prou alt i una de les coses que podria fer és revisar els artículs que hi han ya escrits i tractar de millorar-los tant ortogràficament com gramaticalment. També m'agradaria saber si es dispon d'un manual d'estil en el qual se recomanen coses com per eixemple l'us de determinades formes verbals (yo m'estime més l'us del pretèrit perfecte que el del perifràstic perque aporta una major riquea).

També voldria canviar el nom del meu conte i que fora AmparGiner (en lloc d'Amparginer)

Salutacions i espere la teua resposta.

Ampar.

Hola Ampar

Gràcies pel teu interés, tota ajuda és bona. Yo porte un temps colaborant en la Uiquipèdia. Més tart, me nomenaren administrador. Pero no tinc ni idea com donar-te els permisos. Quan vaig començar a colaborar editava el text i despuix responia a una pregunta molt simple que te preguntava la pàgina. Pense, que deuras de dirigir-te a Jose2 o a Chabi, per eixemple, i que se posen en contacte en tu. Tampoc tinc molt clar si la meua resposta t´arribarà. Un abraç.Xavier Afegixc ad atres usuaris en este tema per si podeu llegir el comentari d´Ampar. Jose2 Chabi

O.K. Crec que ya està solucionat. Un saludet --Jose2 (discussió) 19:34 15 maig 2017 (CEST)

Preposició "En"

Hola Xavier, la preposició “en” que indica situació, lloc o temps, segons la RACV és convenient ficar-la davant del nom propi i de les expressions que indiquen lloc o temps com per eixemple “ En l'any 1245” i no ficar a soles “L'any 1245” que encara que es pot considerar correcte, recomanen ficar davant “En”, aixina puix en el teu permís, ho fique aixina en l'artícul de José Luis Torro d'ahir. Un saludet. --Jose2 (discussió) 17:32 2 jul 2018 (CEST)

Conforme

Completament d'acort. Xavier (discussió) 22:37 2 jul 2018 (CEST)

Fiches

Hola bon dia, m'agradaria saber com es creen les fiches en la wiki, vullc crear i actualisar algunes pàgines pero no es com colocar les fiches i si intente modificar la ficha d'actors no em deixa. (https://www.lenciclopedia.org/Plantilla:Ficha_d%27actors) Moltes gràcies. --Carruan (discussió) 12:13 16 dec 2018 (CET)

Bon dia

Bon dia. He vist que est administrador, i voldria saber cóm puc ser-ho yo també, ¿qué és lo que he de fer per a ser-ho? També, ¿cóm puc conseguir eixes notes que apareixen en la pàgina d'usuari d'alguns usuaris? Me referixc a les que diuen "el valencià és la llengua materna d'est usuari" o coses aixina. Un salut. --Nabet (discussió) 11:34 14 jun 2019 (CEST)

Hola

Hola, Nabet. Soc administrador pero no és la meua competència, i tampoc sé com va el tema, donar d'alta a nous administradors. Te tindras que dirigir, per eixemple, a Jose2. Salutacions. Xavier 20:35 15 jun 2019 (CEST)

Lluís Dubón

Hola, aplegue ara del treball i he vist que has fet una página que ya existix com a Lluís Dubón. Un saludet. --Jose2 (discussió) 20:56 30 jun 2019 (CEST)

Val, puix elimina-la. No m'havia donat conter. --Xavier (discussió) 23:01 30 jun 2019 (CEST)

Raül Albiol

Hola. Hi ha una página creada com a Raúl Albiol molt completa, lo que crec que es deuria de fer és afegir l'informació de la teua a la pàgina ya existent i posteriorment ficar-li be el nom. Un saludet. --Jose2 (discussió) 19:59 22 març 2020 (CET)

Perfecte --Xavier (discussió) 13:20 23 març 2020 (CET)