Diferència entre les revisions de "República Dominicana"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
m
Llínea 1: Llínea 1:
La '''República Dominicana''' és un estat de la [[Regió del Carib]] que ocupa les dos terceres parts de l'illa de la [[Hispaniola]], sent la segona illa més gran del archipèlec de les Antilles. Llimita a l'oest en [[Haití]] i està separat, a l'est, de l'illa de [[Puerto Rico]] pel [[pas de la Mona]]. Té una superfície territorial de 48.442 km² i una població de més de 9 millons d'habitants. La seu del govern i capital del país és Santo Domingo de Guzmán.
+
La '''República Dominicana''' és un estat de la [[Regió del Carib]] que ocupa les dos terceres parts de l'illa de la [[Hispaniola]], sent la segona illa més gran del archipèlec de les [[Antilles]]. Llimita a l'oest en [[Haití]] i està separat, a l'est, de l'illa de [[Puerto Rico]] pel [[pas de la Mona]]. Té una superfície territorial de 48.442 km² i una població de més de 9 millons d'habitants. La sèu del govern i capital del país és Santo Domingo de Guzmán.
  
 
{{Amèrica}}
 
{{Amèrica}}

Revisió de 16:21 13 feb 2014

La República Dominicana és un estat de la Regió del Carib que ocupa les dos terceres parts de l'illa de la Hispaniola, sent la segona illa més gran del archipèlec de les Antilles. Llimita a l'oest en Haití i està separat, a l'est, de l'illa de Puerto Rico pel pas de la Mona. Té una superfície territorial de 48.442 km² i una població de més de 9 millons d'habitants. La sèu del govern i capital del país és Santo Domingo de Guzmán.


 
Països d'Amèrica
Americas (orthographic projection).svg
Amèrica del Nort: Canadà    Estats Units    Mèxic

Amèrica Central: Belize    Costa Rica    El Salvador    Guatemala    Hondures    Nicaragua    Panamà
Carip: Antigua i Barbuda    Bahames    Barbados    Cuba    Dominica    República Dominicana    Granada    Haití    Jamaica   Sant Cristòfol i Nevis    Sant Vicent i les Granadines    Santa Llúcia    Trinitat i Tobago
Amèrica del Sur: Argentina    Bolívia   Brasil    Chile    Colòmbia    Equador    Guyana    Paraguai    Perú    Surinam    Uruguai    Veneçuela