Proyecte:Portal/Archiu 2010

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Archiu del Portal de la Comunitat - Any 2010 -

Esta pàgina servix per a archivar les intervencions de l'any 2010 dels enciclopedistes en el Portal de la Comunitat de L'Enciclopèdia.

Giner 2010

El repte dels 10.000 artículs

He de dir que crec que mos podem posar com objectiu per ad enguany arribar als 10.000 artículs. Si continuem en el ritme de l'any passat, on vàrem escomençar en manco de 1.000 artículs i acabàrem l'any en 6.000, crec que arribarem als 10.000 artículs. Sigam aixina. Penseu-vos-ho, mos queda tot un any per davant i podem conseguir-ho. --Jorge14 21:46, 5 gin 2010 (UTC)


El gran increment de l'any 2009 es per l'edicio dels artículs dels anys, sigles, etc. Els 10.000 artículs estarien de categoria, pero tal volta en arribar als 8.000 artículs en este any 2010 seria una sifra mes a l'alcanç de la ma i tal volta mes factible. Per a arribar als 10.000 artículs faria falta editar 1.000 artículs cada 3 mesos. De moment, en els colaboradors que estem, pareix massa ambicios, pero mai se sap. --Valencian 01:35, 6 gin 2010 (UTC)


Tranquil, no te preocupes, ara cride yo a uns amiguets que tinc i, com son valencianistes tambe, els comente que hi ha una enciclopedia en valencià i es registraran i es posaran a fer artículs com uns autentics bojos. --Jorge14 22:29, 6 gin 2010 (UTC)


Erros ortografics i Plantilla per als que utilisen correctors a l'editar

Per favor, tots els que utilisen correctors i diccionaris on-line a l'hora editar artículs en Uiquipèdia, que es fiquen esta nova plantilla d'usuari en el seu perfil. Usuari:Userbox/corrector. Es una manera de saber qui utilisa correctors i diccionaris i cuida la seua ortografia i el seu valencià i qui no.

Arriba un moment en que tenim que promoure que tot lo mon utilise els correctors de valencià SEMPRE I SENSE CAP EXCEPCIO. No podem tindre un llenguage ple de erros que desprestigia a Uiquipèdia o clavar paraules que no existixen en valencià (per ad eixos dubtes estan els diccionaris on-line) o dedicar-se a corregir sempre els erros dels demes, que es perdre temps que es podria amprar en fer artículs nous. Prengam-se tots este tema molt en serio, per favor. Està clar que tots cometem erros, tots, pero ha de ser dins d'una llogica. Hem de prendre's aço completament en serio. Moltes gracies. --Valencian 15:42, 14 gin 2010 (UTC)

Rànking de Uiquipedia

Hui 20 de giner de 2010 Uiquipèdia en llengua valenciana ha alcançat el seu puesto més alt de la seua historia en el Ranking de Wikipèdies. Uiquipèdia se situa aixina en el puesto nº 105 en 6.110 artículs en el Ranking de Wikipedies per davant del Nāhuatl i per darrere del Bân-lâm-gú. Enhorabona i anem tots a pel top 100 que segur que ho conseguirém. --Jorge14 14:51, 20 gin 2010 (UTC)


¡Enhorabona a tots!. A vore si conseguim arribar al puesto nº 100 pronte. He actualisat el Ranking en la Seccio d'Actualitat. Gracies Jorge. --Valencian 15:09, 20 gin 2010 (UTC)


Proposta per a Uiquipedia d'enciclopedia d'humor

Hola, volia fer una proposta. Crec que nosatros podriem crear una enciclopedia d'humor a banda de la seria, que és esta. Ho dic perque actualment totes les wikipedies del món tenen una versio d'humor. Aixina la wikipedia d'espanyol té l'Inciclopedia, la d'angles té l'Unciclopedia, la catalana té la Valenciclopedia. Aixina crec que nosatros podriem crear una d'humor i si la de l'enciclopedia catalana es diu Valenciclopedia yo crec que ad esta li podriem posar Catalanopedia. ¿Qué vos pareix l'idea?--Jorge14 18:23, 26 gin 2010 (UTC)


L'idea es bona, faria falta temps i gent. Moltes voltes la nostra Uiquipèdia ya nos dona treball de sobra a tots, pero es una idea molt bona. Es questio d'implicar-se tots. A vore que opinen els demes. --Valencian 23:05, 1 febr 2010 (UTC)


Yo pense que si creus que és necessària tindries que dur-la avant, yo particularment preferixc utilisar els meus esforços en generar contingut que ajude a crear el major lloc de referència enciclopèdica en valencià.--Sempreval 22:53, 2 febr 2010 (UTC)

Yo, que he segut el que ho ha propost, crec que deuriem reunir-mos un dia d'estos tots els administradors de Uiquipèdia i propondre-ho per ad una votacio en la que votem tots els usuaris de Uiquipèdia, ¿no ho cregueu aixina? --Jorge14 20:38, 3 febr 2010 (UTC)


Artículs sobre el balearisme

Proponc fer artículs relacionats en la llengua balear. Ací vos deixe una llista:

--Chabi 09:11, 30 gin 2010 (UTC)


Estic d'acort, falten molt artículs encara, se fa lo que se pot, pero volia matisar que al igual que blave risme és un insult als valencianistes, gonellisme ho és als balearistes.--Sempreval 22:55, 2 febr 2010 (UTC)

Maig 2010

Comunicat de PuntVal.org

Pel seu interés general per als valencians, es reproduïx este comunicat de PuntVal.


PuntVAL demana unitat en la reclamació del domini .VAL front a alternatives com .cva, .pva o .vlc

Davant les diverses actuacions per part de grups polítics que tenen representació parlamentaria sobre la creació d'un domini d'internet valencià, puntVAL demana que se deixe de confondre als valencians fent propostes alternatives com .cva, .pva o .vlc i que no se faça del .VAL un instrument polític.

PuntVAL informa que cap diputat o senador dels que actualment representen als valencians ha contactat als promotors d'esta campanya. Reclamar el domini .val és una necessitat per a fomentar l'economia, la llengua i la cultura valenciana que ha d'estar recolzada per tots els valencians, siguen del color que siguen.

La creació d'un domini valencià no només se presenta com una necessitat identitària, sino que també aporta beneficis econòmics directes i indirectes per a tots els sectors econòmics valencians.

La campanya promoguda per www.puntval.org supera les 20 adhesions d'entitats i agrupacions i els 1000 adherits en el Grup oficial de Facebook. Actualment la campanya pretén arribar als usuaris de Tuenti.

24 de maig de 2010

Vore també


Juny 2010

L'Enciclopèdia s'ha actualisat a l'última versió 1.16 de MediaWiki i s'ha renovat la seua image. --Admin 01:36, 12 juny 2010 (PDT)


Gràcies Admin, ha quedat molt be el nou aspecte i totes les noves funcions. Ara queda molt mes modern. Per atra banda, tambe s'han traduït molts mensages de mediawiki, sobretot els que han canviat en la nova versio. S'estima que entre el 85%-90% dels mensages del sistema estan traduïts al valencià. --Valencian (discussió) 06:10, 7 jul 2010 (PDT)

Juliol 2010

S'ha escomençat la Galeria de la Real Senyera. La seua finalitat es convertir-se en una recopilació exhaustiva sobre imàgens, fotos, mapes i portolans històrics sobre la Real Senyera Valenciana. Per a que les imàgens que n'hi han circulant per internet no es "perguen" i el material puga estar recopilat en una sola direcció. Per favor colaboreu pujant imàgens sobre la Senyera. Moltes gracies. --Valencian (discussió) 16:35, 7 jul 2010 (PDT)