Usuari discussió:Muçol

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Muçol!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.--Admin 19:31, 17 març 2009 (UTC)

Benvinguda

Hola Muçol, ajuda-mos en els artículs que tota wikipedia ha de tindre, en este link tens tots els artículs que son necesaris, en roig els que es tenen que fer, en blau els que ya estàn fets i en morat els que ya has vist, ¡Gràcies!

http://www.lenciclopedia.org/Proyecte:Llista_d%27art%C3%ADculs_imprescindibles_en_tota_enciclop%C3%A8dia

       --Vixca Valencia 17:42, 17 març 2009 (UTC)

Imàgens

El prefix per a mostrar imàgens en Uiquipèdia és "Image", pero lo tant tens que canviar "Archiu o Archivo" per "Image". Respecte a les plantilles que no ixen o no ixen be, el motiu pot ser perque no existixen en Uiquipèdia, si no saps com fer les plantilles, de moment lo millor que pots fer és simplement llevar-les.--Admin 10:47, 28 març 2009 (UTC)

Plantilla Països

he fet yo la plantilla dels països, en Espanya pots vore un eixemple de la plantilla en funcionament. La plantilla de les coordenades no he conseguit que funcione, aixina que ho deixes en blanc ho copies les coordenades sense la plantilla. RoX 13:32, 28 març 2009 (UTC)

Afig-los tots en [[Categoria:Països d'Àfrica]] ;) RoX 19:41, 28 març 2009 (UTC)

ayuda

Hola, he visto que has subido varias imágenes a la Uiquipèdia. ¿Podrías subir la de Campo de Gómara? A mí nunca me aparecen. Muchas gracias por adelantado. --Chabi 21:51, 28 març 2009 (UTC)

Moltes gràcies

Moltes gràcies en la teua ajuda. (Creo que está bien escrito en valenciano) --Chabi 22:23, 28 març 2009 (UTC)

Com traduïr des de Wikipedia

Per a traduir des de wikipedia, és millor traduir des de el còdic font de cada artículs perque aixina no perts els enllaços interns, les referencies, els enllaços externs...RoX 11:03, 29 març 2009 (UTC)

Redireccions

Fet, recorda que tu mateix pots fer redireccions ficant: #REDIRECT [[NOM ARTÍCUL]], en l'artícul que té que redirigir.RoX 19:25, 30 març 2009 (UTC)

Crec que ya està tot correcte.RoX 15:42, 1 abr 2009 (UTC)

Membre de

Crec que ya està arreglat, mira a vore.RoX 10:01, 11 abr 2009 (UTC)

Por favor

¿Me podrías traducir lo siguiente?

La Iglesia católica es una institución de carácter religioso, profesante del cristianismo, organizada y estructurada en Ciudad del Vaticano, enclavada a su vez en la ciudad de Roma. Se cuenta entre las organizaciones estatales más antiguas del mundo [cita requerida]. Abarca aproximadamente el 55% del total de los cristianos.

El luteranismo es un movimiento religioso cristiano protestante (protestar contra lo que consideraban erróneo en lo que estaba establecido) fundado institucionalmente por el monje alemán Martín Lutero (1483-1546).

La Iglesia de Jesucristo de los Santos de los Últimos Días, conocida también como Iglesia Mormona, o como Iglesia SUD (LDS, por sus siglas en Inglés, Latter-Day Saints), es la denominación más grande y reconocida del movimiento de los Santos de los Últimos Días.


Muchas gracias por tu ayuda. --Chabi 17:55, 15 abr 2009 (UTC)La Iglesia fue organizada como congregación religiosa en Palmyra, estado de Nueva York, EE. UU., por José Smith el 6 de abril de 1830, profesando seguir las enseñanzas de Jesucristo,[1] mas no se consideran parte de las tradiciones católicas, Ortodoxas, o protestantes, sino una restauración del "cristianismo primitivo", luego de que éste apostatara cerca de la muerte de San Pedro y los otros apóstoles, según sus seguidores.

Tiene como texts sagrados la Biblia, el Libro de Mormón, Doctrina y Convenios y La Perla de Gran Precio.

(Sólo esto) Muchas gracias. --Chabi 18:15, 15 abr 2009 (UTC)

Plantilla actors

Yo lo que faig és agarrar-la en castellà i anar traduint tot en molt de cuidao. Fes les proves que vullgues per a dependre, i si no t'ix per res del mon ya me dius algo. --RoX 19:27, 4 maig 2009 (UTC)

A per el 1000

Estic preparant [l'artícul 1000] pera que siga alguna cosa interessant. Mira és eixe, si vols, retoca-ho al teu gust corregint o afegint lo que consideres, aixina serà un artícul de tots. Avise també a Rox, Valencian,...

Seria interessant que lo tinguérem en conte pera que quan arribe el 1000, siga qui siga, ho fique.

[1]

Gràcies lo meu es mortal, ya ni en corrector, jeje.. --Chimo 11:58, 5 maig 2009 (UTC)

Correccions

Nano,no dubtes a repassar els meus texts i corregir les faltetes ortogràfiques.

Per cert eres el Muçol que m'enviava artículs per a publicar en la secció de valencià no?--Chimo 08:50, 8 maig 2009 (UTC)

Ya, per això t'ho he dit. jeje.--Chimo 09:15, 8 maig 2009 (UTC)

No borres al pobre Paco Pepe de Face. Saludos.--Chimo 19:05, 12 maig 2009 (UTC)

Hombre, te puede mandar una foto al mail, pero en Face no piensa subir ninguna. --Chimo 19:53, 12 maig 2009 (UTC)

Help

¿Milà o Milán?

Gracies, aixó me passava en el corrector.--Chimo 15:21, 15 maig 2009 (UTC)


Articuls dels mesos

Moltes gracies per les teues amables paraules. Entre tots fem lo que podem i poc a poc, anem alvaçant i com molt be digueres, deixant a la llengua valenciana en el puesto que es mereix.

T'he deixat els 10 articuls dels mesos de l'any que falten, ya creats en la plantilla corresponent ficada i la categoria, per a que nomes tingues que editar el contingut. Era tambe una manera de deixar-ho tot ya ordenadet.

Gracies i un abraç: --Valencian 03:27, 26 maig 2009 (UTC)


¡A pels 5.000 articuls!

L'edicio dels articuls de dates (anys, decades, segles, mesos, etc) està practicament ya finalisada. Anem a pels 5.000 articuls. Es celebrara igual que l'atra volta, en el numero 5.000 damunt del logo de Uiquipèdia i en un Comunicat de prensa. ¡Anem a pels 5.000 entre tots!. --Valencian 00:24, 12 juny 2009 (UTC)

Plasme la proposta de Rox per a que tots lo millorem i aportem i aixina tingam un 5.000 de lux.[2]--Chimo 12:29, 15 juny 2009 (UTC)

Bon treball

Molt bon treball el que estàs fent :D. Per ara pareix que no se conecta ningú a ajudar-mos, avore si arribem als 5.000 artículs per a esta vesprà. --Vixca Valencia 15:03, 14 juny 2009 (UTC)

Països Africans

M'ha dit Admin que estàs treballant en els paisos Africans, molta sort i bon treball :D Em va dir que teniem que intentar utilisar la nova plantilla de països, que si això quan yo faja n artícul d'un pais, que agarrara una plantilla dels paisos africans que estàs fent tu ;) --Vixca Valencia 14:55, 19 juny 2009 (UTC)

No no tranquil tranquil els paisos d'africa te'ls dixe pa tu jejejeje :P --Vixca Valencia 19:45, 19 juny 2009 (UTC)


El repte dels 6.000 artículs

Comentava l'atre dia en atre usuari de Uiquipedia, que estaria be arribar als 6.000 artículs d'ací a Nadals i celebrar els 6.000 artículs en una copeta de cava valencià en la ma estos nadals. ¿Que vos pareix l'idea?.Yo pense que poc a poc podem arribar.

Nomes nos falten 600 artículs i queden casi 4 mesos sancers. Ya ho conseguirem en els 5.000 artículs, que arribarem inclús abans de lo que pensàvem. Crec que esta volta segur que també podem conseguir-ho poc a poc. Salutacions: --Valencian 21:01, 9 set 2009 (UTC)

Ara eres administrador

En l'objectiu de facilitar les teues edicions, has segut nomenat Administrador de L'Enciclopèdia. A partir d'ara, no tornaràs a vore el captcha mentres estigues loguejat. Este privilegi pots perdre-lo si deixes de participar en el proyecte.--Admin 22:36, 25 gin 2010 (UTC)

Enhorabona i Normes Administradors

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de L'Enciclopèdia!. ¡T'ho mereixies!. ¡Benvingut al club!, jeje. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

 • Complir i fer complir les polítiques de L'Enciclopèdia en valencià
 • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de L'Enciclopèdia.
 • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
 • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
 • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
 • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

¡Enhorabona i avant!. Un abraç: --Valencian 23:15, 27 gin 2010 (UTC)

Els 7.000 artículs

A vore si, en l'esforç de tots, es possible arribar als 7.000 artículs a final d'any o per lo mínim a principis de l'any que ve. Queden 400 artículs per a conseguir-ho. Des del mes de març d'enguany la nostra Uiquipèdia en valencià es troba un poc parada i necessitem donar-li un nou impuls. Gràcies. --Valencian (discussió) 12:47, 21 oct 2010 (PDT)

7.000 articuls i pagina en facebook de Uiquipèdia

Nomes comentar-vos 2 coses:

 • A finals de Juliol s'arribà als 7.000 articuls gracies a la gran tasca que està fent Jose2.
 • He creat una pàgina en facebook de Uiquipèdia. www.facebook.com/uiquipedia, ya que el grup que tenia casi 400 membres pareix que ha desaparegut. La pagina sempre queda es mes professional que un grup. Per favor, si voleu que vos faça administradors de la paginà de Uiquipedia en facebook, envieu-me un correu electronic en el perfil que teniu en facebook i vos afegire com a administradors. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 19:47, 30 set 2011 (PDT)

Facebook i Twitter de Uiquipedia

IMPORTANT: Volia dir-vos lo mateix que li he comentat a Jose2. Si vos faig Administradors de la Pagina en facebook de L'Enciclopèdia i Perfil en Twitter de L'Enciclopèdia NO ixen les vostres senyes personals mai ni el vostre perfil, ya que si vos faig Administradors de la pagina nomes podran vore el vostre perfil el restant d'Administradors, o siga yo i algu mes de total confiança. Pero els usuaris i tot lo mon en general en cap moment poden vore el vostre perfil o que sou administradors ni res de res. I quan publiqueu eixira com a "Uiquipedia en valencià", no ix mai per a res les vostres senyes. Es la ventaja que tenen les pagines en facebook. No son igual que els Grups, a on tot lo mon pot vore tot.

Lo mateix vos dic de Twitter Perfil en Twitter de L'Enciclopèdia. Si vos passe les claus de twitter, ningu pot vore qui esta darrere. Animeu-vos. A vore si s'animeu, encara que siga per seguritat, es recomanable que varis administrador de Uiquipedia tinguen acces a la pagina de facebook i twitter de Uiquipedia. Si vos pareix be lo de facebook i twitter, envieu-me un correu electronic per mig del sistema intern i ho arreglem en un moment. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 14:53, 4 oct 2011 (PDT)