Usuari discussió:Maso

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Maso!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià. --Valencian (discussió) 00:40, 18 set 2012 (CEST)

Plantilles[editar còdic]

¡Hola!: Benvingut. Lo primer de tot, gracies pel teu treball aci en Uiquipedia. Ah, puix no ho sabia, clar que es possible que nos conegam d'atres portals o "saraos", jeje. En eixe cas, encantat de trobar-te de nou per aci en la ret. Bo, la qüestio es que m'agradaria saber com afegir noves plantilles, ¿se poden agarrar d'atres Wikis?

Sobre el tema de les "Plantilles", te comente un poc lo que li he comentat a Llunablava. Tal volta te siga util el cas que li he comentat ad ell. Si t'animes en el tema aci tens l'Ajuda per a fer Plantilles. De totes formes, quan edites qualsevol articul en una wiki, fixat a l'obrir la pestanya d'editar, baix del tot, quan finalisa l'articul, la wiki te diu quines plantilles està utilisant eixe articul en concret. Es supon que si les copies a la wiki que vullgues i les conectes en les atres plantilles (es dir, les traduixes al valencià en este cas i copies totes les que li afecten) deurien de funcionar. Pero ya te dic per alvançat que es u dels treballs mes complicats que es poden fer en una wiki perque les plantilles funcionen en "cascada". Una plantilla pot necessitar 3-4 plantilles mes per a que funcione be i estes a la seua volta igual necessitar alguna mes per a funcionar, per eixemple. No sempre es aixina, n'hi han plantilles mes senzilles, pero no es estrany tampoc. Si t'animes en les plantilles, el meu consell es anar poc a poc.

Te poden ser utils estes atres pagines: Guia per a crear artículs. Tambe te pot servir en general per a editar en Uiquipedia els Casos pràctics. Ho trobaras tot en la Seccio d'Ajuda.

Espere que t'haja servit d'alguna ajuda. Un abraç: --Valencian (discussió) 02:53, 19 set 2012 (CEST)

Reunió uiquipedistes[editar còdic]

Hola, Volem fer una reunió de uiquipedistes per a organisar-mos, intercanviar idees, propostes, ajudes... i fer d'este proyecte un proyecte més gran encara si cap. Lo primer que teniu que fer és dir si estarieu disposts a vindre. Dia i lloc encara estan per confirmar. El dia lo decidirem entre els que hagen dit que vindrien (presumiblement serà un dissabte de mati o de vesprada) i el lloc serà el que mos cedixca alguna associació. Per ara vos demanem que contesteu ad este correu confirmant si vindrieu o no per a començar a organisar-lo. Moltes gràcies i un abraç. (T'ho deixe ací perque en tu no m'ix l'opció de manar un correu electrònic) ;) --Llunablava (discussió) 12:41, 21 set 2012 (CEST)

Enhorabona i Normes Administradors[editar còdic]

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de Uiquipèdia!. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de Uiquipèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de Uiquipèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

¡Moltes gracies per acodir a la reunio de Uiquipedistes!. Estigue molt be que vingueres perque ya saps que el teu gran treball de tots estos anys es imprescindible per a que pugam funcionar i treballar en Uiquipedia. ¡Gracies i avant!. Un abraç: --Valencian (discussió) 20:39, 21 nov 2012 (CET)

Plantilles[editar còdic]

Solucionat el problema de les fiches que no se ficaven a la dreta. Faltaven uns estils css. --Admin (discussió) 00:02, 26 ag 2013 (CEST)

Logo RACV[editar còdic]

Hola, Maso. M'agradaria que fora possible pujar el logo de la RACV a Commons, ya que em sembla que seria d'interés que poguera aparéixer en totes les Wikipedies. L'usuari Valencian m'ha recomanat que t'ho comentara per a vore si pots ajudar-me. Moltes gràcies, --Posmo (discussió) 22:09, 4 jun 2015 (CEST)