Diferència entre les revisions de "Borbotó"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 1: Llínea 1:
'''Borbotó''' és el nom d'una [[pedania]] de la [[Ciutat de Valéncia]] pertanyent al distrit dels Poblats del Nort, situada al nort del seu terme municipal. Va ser incorporat a la Ciutat de Valéncia al voltant de l'any [[1897]]. Llimita a l'oest en [[Burjassot]], a l'est en [[Carpesa]], al nort en [[Benifaraig]] i al sur en [[Poble Nou]].
+
'''Borbotó''' és el nom d'una [[pedania]] de la [[Ciutat de Valéncia]] pertanyent al distrit dels Poblats del Nort, situada al nort del seu terme municipal. Llimita a l'oest en [[Burjassot]], a l'est en [[Carpesa]], al nort en [[Benifaraig]] i al sur en [[Poble Nou]].
 +
 
 +
== Història ==
 +
Borbotó esta situat en encreuament de camins. La seua parròquia era [[bicaria]] de [[Carpesa]] fins que es separà. Va ser incorporat a la Ciutat de Valéncia al voltant de l'any [[1897]].
 +
 
  
 
== Referències ==
 
== Referències ==

Revisió de 21:24 28 set 2014

Borbotó és el nom d'una pedania de la Ciutat de Valéncia pertanyent al distrit dels Poblats del Nort, situada al nort del seu terme municipal. Llimita a l'oest en Burjassot, a l'est en Carpesa, al nort en Benifaraig i al sur en Poble Nou.

Història

Borbotó esta situat en encreuament de camins. La seua parròquia era bicaria de Carpesa fins que es separà. Va ser incorporat a la Ciutat de Valéncia al voltant de l'any 1897.


Referències