Usuari discussió:Chabi
Benvingut. Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.
NO soy catalán, soy soriano. La verdad es que no domino el valenciano y por eso puede que lo mezcle con el catalán, el cual tampoco es que domine mucho. Me gustaría ayudar a esta wikipedia, pues se encuentra en la misma situación que la wikia murciana, rechazada porque un puñado quiere que se piense A. --Chabi 19:51, 18 dec 2008 (UTC)
Entonces hablas castellano?? Eres catalan?? Porque eso de parlo es catalan81.203.165.225 19:48, 18 dec 2008 (UTC)
Me parece muy bien que quieras ayudarnos, para traducir usa el traductor que te he pasado, lo que no pongas bien, pues nosotros lo corregiremos.
Si hay una plantilla de pueblos, mira en totes les categories, y ahi en pobles de la comunitat valenciana, pinchas en cualquier pueblo le das a editar y te saldra la plantilla.
Si no te aclaras no tienes mas que decirlo.Silla Blava 20:08, 18 dec 2008 (UTC)
Artículos esbozo
Por favor, añade a los artículos que sean un esbozo la plantilla {{esbos}}, para ayudar a otros uiquipedistas a saber que ese artículo debe ser ampliado. --Admin 13:59, 19 dec 2008 (UTC)
Biblia en valencià
No heu se suponc que si que hi haura una. Entra en www.valenciafreedom.com i pregunta per alli. Per cert, la paraula "amb" es catalana en valencià es "ab" o "en".Silla Blava 12:10, 28 dec 2008 (UTC)
Plantilla Països
Si, no quería hacerlo así, creo que ha tenido algun problema técnico, es la primera que hago, si puedes cambiarlo, muchas grácias. Por cierto, es "Yo no parle valencià", no "Yo no parlo valencià" :P
Saludos --Vixca Valencia 12:18, 18 gin 2009 (UTC)
Traduccion articulo
Hola En cuanto pueda te traduzco yo mismo el articulo ese que quieres. Silla Blava 12:39, 18 gin 2009 (UTC)
Traduccion
Traducción
Por su puesto que si :)
Wycliffe Bible Translators es una organisacio sense anim de lucre dedicà a traduir la Biblia a tota llengua viva en el mon, especialment per a cultures en una chicoteta infulencia cristiana. Wycliffe fon fundà en l'any 1942 per William Cameron Townsend. Actualment hi han rames en 50 països. L'organisacio porta el nom de John Wycliffe, la primera persona en iniciar una traduccio de tota la Biblia al angles mig.
Filosofia i Metots Wycliffe basa la seua filosofia en el portestantisme de Townsend que comtempla l'expansio intercultural i multillingüistica del cristianisme com manament diví. Este tipo de protestantisme s'adheris al principi de sola scriptura i te la Biblia com la infalible paraula de Dèu.
En una misio de Wycliffe, els alts treballaors de Wycliffe demanen permis al govern de la zona per a operar. Despres de que l'organisacio haja recivit permis per a operar, varis equips investiguen la poblacio llingüistica de la zona. Basantse en estes senyes, els equips son enviats a cada grup llingüistic.
El equip se presenta al grup, normalment en l¡ajuda de traductors billingües com comerciants o guies. El equip viu en el lloc, e intenta parlar la llengua.
Quan s'enté la fonologia, el equip selecciona un sistema d'escritura similar als idiomes d'us comercial propans. En algun moment, el equip comença a traduir chicotetes porcions de la Biblia a la llengua nativa. La traduccio es examinà i corregida per parlants natius, aixina com per gramatiques i per lexicons. Una volta que la Biblia està traduida, s'organisen les impresions a sovint a traves de la Societat de Biblies Unides. La duracio de tot el proces varia segon la porcio que se traduix de la Biblia; pot tardar hasda uns vint anys.
Organisacio El SIL Internacional, originalment el Summer Institute of Linguistics, començà com una chicoteta sesio de entreteniment estival per els misioners en Arkansas en 1934. Es una organisacio asocià a la Wycliffe Bible Translators.
Atra organisacio asocià i subsidiaria del SIL International, JAARS, originalment la Jugnle Aviation And Radio Service, proporciona transoprt i servicis tecnics per a misioners i treballaors de desenroll asociats.
Wycliffe Associates es una organisaciovoluntaria que existix per a recolzar a la Wycliffe Bible Translators. La relacio de Wycliffe Associates en la organisacio principal Wycliffe varia segon els països a on opere. Wycliffe Associates USA i Wycliffe Asociates UK son organisacions separaes de Wycliffe USA en Orlando, Florida i Wycliffe UK en High Wycombe.
La Seed Company es una subsidiaria de Wycliffe USA que proporciana recolzament als traductors locals.--Vixca Valencia 12:43, 18 gin 2009 (UTC)
Jajaja, de nada, pero no me solicites ahora mismo otra traducción que estoy haciendo una plantilla :P
Necesito ayuda
Hola, mira he hecho una plantilla para los juegos olímpicos de verano, lo he hecho copiandolo y traduciendolo del castellano, te dejo aquí la página para que hagas algo a ver si sabes porque nose que error he cometido. http://www.uiquipedia.org/Plantilla:Medaller_Olimpic_Estiu --Vixca Valencia 13:20, 18 gin 2009 (UTC)
Valenciafreedom
Si soy el mismo que esta en valenciafreedom. ¿¿Porque lo dices??Silla Blava 22:13, 18 gin 2009 (UTC)
Varios
Pues nada poco a poco traduciré.
Oye podías poner mejor estos enlaces .ortografía RACV L'accent L'accent diacritic Vocals obertes i tancades Más que nada que son las oficiales de la Real Academia.--Chimo 17:20, 23 gin 2009 (UTC)
- En tu pagina de usuario tienes la gramática, pero igual sería mejor el enlace de la RACv, pero vamos, que da igual, son las mismas.--Chimo 17:34, 23 gin 2009 (UTC)
Política de les pàgines d'usuari
Aunque que aún no tenemos unas normas sobre las páginas de usuario, te aviso de que debes evitar que el contenido más sustancial incluido en la página no esté relacionado con Uiquipèdia. Uiquipèdia no es un servicio de hospedaje general de páginas, de manera que tu página de usuario, si bien su mantenimiento es de tu responsabilidad, no te pertenece. Tu página debe ser sobre ti como uiquipedista. Próximamente si no realiza cambio alguno atendiendo a las recomendaciones citadas, su página de usuario será borrada. --Admin 17:38, 23 gin 2009 (UTC)
Plantilla:Ficha d'idioma
Chavi necesito tu ayuda, he hecho una Plantilla para poner fichas de idiomas y parece que no ha salido como me espereba, así que te dejo aqui la plantilla en valenciano y la versión en castellano para ver si me pudes ayudar.
http://www.uiquipedia.org/Plantilla:Ficha_d%27idioma (Valenciano) http://es.wikipedia.org/wiki/Plantilla:Ficha_de_idioma (Castellano) Si consigues solucionarlo dime como lo has hecho y que problema habia para así aprender de mis errores. Gracias --Vixca Valencia 18:27, 14 febr 2009 (UTC)
Artículos muy pequeños
A los artículos que sean muy pequeños y no se tenga previsto ampliar, no tiene sentido ponerles la plantilla {{esbòs}}--Sempreval 21:29, 19 març 2009 (UTC)
Plantilla Artícul destacat
Ya he creado la plantilla, si no te funcionaba es porque no funcionaba el imagemap, tienes que utilizar la plantilla: {{linkimage|image=Destacat.png|ample=14px||enllaç=Proyecte:Artículs destacats|Artícul destacat}} RoX 17:41, 22 març 2009 (UTC)
- Ya está traducida RoX 17:46, 22 març 2009 (UTC)
- Si, lo he hecho yo, es un SVG por lo que lo puedes editar tu también con inkscape, el error que sale es un error de conversión a PNG, le diré a admin a ver si sabe porque pasa. Cuando tenga tiempo lo corregiré. No sabía si añadir el murciano y el andaluz ¿tu que piensas?RoX 18:13, 22 març 2009 (UTC)
Uiquipedia:articuls destacats (o lo que sea)
Ponme en mi pagina de discusión el link queu tendría que modificar i espero que no sea my dificil de colocar elementos i tal porque me puse a elaborar el de los 5 pilares de wikipedia y bah... me ha salido como el culo, todavia me quedan 3 pilares... --Vixca Valencia 18:56, 24 març 2009 (UTC)
Aci ho tens.
Esta pàgina conté una llista d'artículs que la comuntiat de Uiquipèdia ha identificat com artículs d'una exclent calitat. ¡Evidentment esta llista conté soles una chicoteta mostra dels X artículs de uiquipèdia!
Si trobes un artícul extraordinari en Uiquipèdia que complixca en els criteris de calitat, afegix-ho com a candidat a destacat en la pàgina de candidats, a on es sometrà a votació i es revisarà el seu estil, integritat, precisió i neutralitat.
Les Uiquipèdies en atres idiomes també tenen artículs destacats que poden servir per a enriqueir o millorar els nostres pròpis artículs. La existència de un artícul destacat en atre idioma s'indica en una chicoteta estrela () en la columna d'atresidiomes de cada artícul.
En este moment contem en X artículs destacats d'un total de X artículs en Uiquipèdia.
Gracias por todo lo que estás haciendo, esta wikipedia necesita cosas tan necesarias como los 5 pilares de la wikipedia o portales y estamos muy agradecidos de que nos ayudes con ello mientras los demás hacemos los artículos ;). Porcierto, ¿me puedes encontrar la plantilla de lenguas? Esque sería necesario hacer una modificación, osea que hay que cambiar un texto nada más. Gracias! --Vixca Valencia 15:50, 25 març 2009 (UTC)
Me referia a la ficha en valenciano :l --Vixca Valencia 19:07, 25 març 2009 (UTC)
¡RES! Sigues sin empanarte jajajajaja. Me refería a la ficha de idiomas (la que pone el número de hablantes de tal idioma, quien la regula, donde se habla...) que se suele poner en los artículos de idiomas... Por ejemplo aquí verás una tabla verde que es la tabla de idiomas que tenemos en la wikipedia en valenciano. Esa es la que quiero que me busques el sitio porque necesito modificar un error que tiene. ¿Ahora? :P --Vixca Valencia 19:17, 25 març 2009 (UTC)
Yo casi no utilizo el msn i no suelo aceptar a qualquiera (no te lo tomes a mal, necfesito mucha confianza jaja). No digo eso digo, que si puedes encontrar lo de Proyecte:Infobox llengues o algo así teine que ser, osease, la tabla esa verde (el color me la suda) PERO EN VALENCIANO, la tabla de la Uiquipèdia,c omo la que aparece en el link que te dejé, la de aqui de la Uiquipèdia no de la Wikipedia! Jajajaja! --Vixca Valencia 19:38, 25 març 2009 (UTC)
Més traduccions
- Uiquipèdia:Qué és un artícul destacat.
- Uiquipèdia:Candidats a artículs destacats
- Esta estrela simbolisa els artículs destacats de Uiquipèdia
- Uiquipèdia:Imàgens destacades
- Ferramentes dels artículs destacats.
- Criteris d'evaluació.
- Cadidats a artículs destacats.
- Destacats per a la Portada
- Travessa. --Vixca Valencia 19:12, 25 març 2009 (UTC)
Atra traducció
Una travessa és un tipo especialisat de pàgina de redirecció, que pot usar-se per a accedir ràpida i directament a una pàgina del proyecte o una de ses seccions.l La llista de travesses disponibles pot trobar-se en:
WP:WP = Uiquipedia:Llista de travesses
Us les travelles poden ser ingresats directament en la caixa de búsqueuda de Uiquipèida, utilisats com enllaços interns dins de qualsevol artícul, o be formar part d'una direcció web (URL), reemplaçant al nom real de la pàgina.
Per eixemple <<A:MAP>> és la travessa dela pàgina <<Ajuda:Mapa d'orientació al uiquipediste>>. Podem llavors usar el enllaç A:MAP en un artícul o comentari al referir-mos ad ella, o també escriure la direcció http://www.uiquipedia.org/wiki/A:MAP en la barra de direccions del navegador, per a accedir a eixa ajuda.
Travesses Ans de crear una nova travessa tin en conte estes convencions:
Soles s'utilisaran travesse per als espais de noms dels quals les seues abreviatures se llisten a cotinuació: Sigla Usada per a A ajuda CAT Categoria P Portal PR Uiquiproyecte WP Uiquipèdia
PEr a facilitar la seua memorisació, les travesses soles contindran lletres mayúscules. Es recomana encarecidament no crear travesses de més de cinc lletres (apart de les del espai de noms), puix una travessa llarga diexa de ser travessa.
Vore també Uiquipedia:Llista de travesses, llista de travesses existents. Ajuda:Travesses de teclat, com recòrrer Uiquipèdia sense usar el ratolí.--Vixca Valencia 19:47, 25 març 2009 (UTC)
Traducció
Aqui te dejo la traducción del texto que me has dejado. Saludos Chavi!. --Valencian 15:04, 27 març 2009 (UTC)
En el fi d'oferir als nous usuaris de Uiquipèdia una adaptació agradable als usos i costums d'esta enciclopèdia colaborativa, s'inicia este proyecte a partir d'esta discussió. Per ad aço, un grup d'usuaris veterans voluntaris s'oferixen a fer de tutors d'aquells usuaris novells que desigen una guia personalisada per este micro-univers que es Uiquipèdia. Els tutors de Uiquipèdia resoldran dubtes, propondran alternatives de treball o sugeriran en cada moment l'actuació mes en consonància en les polítiques de Uiquipèdia segons el seu criteri. La guia del tutor de Uiquipèdia no es de compliment obligatori, sino únicament orientativa. Ningú està obligat a ser tutor de Uiquipèdia, aixina com tampoc ningú està obligat a tindre un tutor o a obeir les seues recomanacions. La participació en este proyecte i l'eixida del mateix son totalment voluntàries.
--Valencian 15:04, 27 març 2009 (UTC)
Traducció
Encara que Uiquipèdia és una enciclopèdia, és una enciclopèdia relativament peculiar. Per les característiques de la edició comunitària d'artículs, la constant evolució del material, la diversitat de temes i l'ausència d'un pla prefixat de treball, conta en molts traços que no estan presents en les enciclopèdies corrents.
Allò, junt a la varietat històrica de contenguts que s'han publicat baix el nom de <<enciclopèdia>>, fa a voltes difícil determinar exàctament quín material és adequat per ad ella; en tot i això, existixen certes regles clares sobre de quín material no és apropiat en Uiquipèdia.
1. Lo que Uiquipèdia no és 1.1 Uiquipèdia no és una enciclopèdia de paper 1.2 Uiquipèdia no és un diccionari 1.3 Uiquipèdia no és un editor de pensaments originals 1.4 Uiquipèdia no és una tribuna d'opinió 1.5 Uiquipèdia no és un almagasén d'enllaços, imàgens o archius 1.6 Uiquipèdia no és un alojament de pàgines web, blogs o una ret social 1.7 Uiquipèdia no é suna colecció d'informació sense criteri 1.8 Uiquipèdia no és una bola de cristal 2.2 Uiquipèdia no és un experiment d'anarquia 2.3 Uiquipèdia no és un experiment de democràcia 2.4 Uiquipèdia no és una burocràcia 3 Notes 4 Polítiques relacionades 5 Ensalls sobre esta política o sobre temes relacionats 6 Vore també --Vixca Valencia 16:46, 27 març 2009 (UTC)
Intentaré traducirte las cosas... Quet ios son pateticos, han dmeostrado que la wikipedia SI SE CONOCE.. Lo que pasa esque se conoce basicamente dentro del valencianisme, y la gente del valencianisme actua, los quee stamos aqui es porque tenemos mucho tiempo para aburrirnos, o por alguna razón no podemos actuar en el valencianisme (como yo)... Aaii... Pero estamos actuando muy bien, y gracias por tu ayuda técnica mientras los demas hacemos artículos ;).
Mientras la Viquipedia tiene publicidad de colegios, de la generalitat, de estar en el listado oficial de wikipedias, nosotros no recivimos apoyo de ningún lado, simplemente del valencianismo, que te cosas más importantes que hacer. Traducirétus artículos, cuando termine el que estoy haciendo ahora. ¡Saludos! --Vixca Valencia 12:16, 28 març 2009 (UTC)
Imagens
Ya la tens pujada i incorporada. A voltes tarda prou en pujar les imagens, o dona error. A mi m'ha entrat a la quarta intentona. No se exactament perque passa perque porte també poc de temps aci; imagine que seran coses del servidor. --muçol 22:21, 28 març 2009 (UTC)
Hola! He mirat l'artícul, i en principi està tot be. Únicament me crida l'atenció que "Sòria" estiga en valencià, pero els noms de les comarques i dels pobles no. No sé quina política seguix la uiquipèdia en eixe sentit. --Cavaller de la Ploma 23:07, 28 març 2009 (UTC)
Bona nit! --Cavaller de la Ploma 23:23, 28 març 2009 (UTC)
traducció
L'Iglésia catòlica és una institució de caràcter religiós, professant del cristianisme, organisada i estructurada en Ciutat del Vaticà, enclavada a la seua vegada en la ciutat de Roma. Es conta entre les organisacions estatals més antigues del món [cita requerida]. Comprén aproximadament el 55% del total dels cristians.
El luteranisme és un moviment religiós cristià protestant (protestar contra lo que consideraven erròneu en lo que estava establit) fundat institucionalment pel monge alemany Martín Lutero (1483-1546).
L'Iglésia de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies, coneguda també com a Iglésia Mormona, o com a Iglésia SUD (LDS, per les seues sigles en Anglés, Latter-Day Saints), és la denominació més gran i reconeguda del moviment dels Sants dels Últims Dies.
--muçol 18:05, 15 abr 2009 (UTC)
L'Iglésia fon organisada com a congregació religiosa en Palmyra, estat de Nova York, EE. UU., per José Smith el 6 d'abril de 1830, professant seguir les ensenyances de Jesucrist,[1] mes no es consideren part de les tradicions catòliques, Ortodoxes, o protestants, sino una restauració del "cristianisme primitiu", després que este apostatara prop de la mort de Sant Pere i els atres apòstols, segons els seus seguidors. Té com a texts sagrats la Bíblia, el Llibre de Mormó, Doctrina i Convenis i La Perla de Gran Preu.
--muçol 18:40, 15 abr 2009 (UTC)
La traducció
Ay Chiquet! Que me tens fregit! jajaja Per cert, una maravilla tu mensaje principal :)
El Llibre de Mormó és u dels quatre libres sagrats aceptats per la Iglésia de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies, la Comunitat de Crist i atres branques del moviment dels Sants dels Últims Dies (comúnment dit el mormonisme). El llibre mateixa diu ser una traducció dels escrits d'hòmens sants de l'antiga Amèrica escrit en una manera similar a la Bíblia. Pren el seu nom u dels últims dels profetes que, d'acort al llibre, escrigueren en ell, Mormó, qui al voltant de 390 A. D. hauria resumit en un compendi varis escrits i archius donant alcanç a 2500 anys d'història.
Divisons del Llibre de Mormó:
- Primer Llibre de NEfi
- Segón Llibre de Nefi
- Llibre de Jacob
- Llibre de Enós
- Llibre de Jarom
- Llibre de Omni
- Paraules de Mormó
- Llibre de Mosíah
- Llibre de Alma
- Llibre de Helemà
- Tercer Llibre de Nefi
- Quart Llibre de Nefi
- Llibre de Mormó
- Llibre d'Éter
- Llibre de Moroni.
- encamientAle, ahi lo tienes. Ahora te voy a pedir yo un favor. Intenta encontrarme un traductor ´del asturiano, que tengo un texto de la academia de la llingua asturiana que necesito traducir para aquí la wikipedia.--Vixca Valencia 21:10, 15 abr 2009 (UTC)
Solo son unas palabras que no he conseguido traducir por mi mismo:
- muérganu
- nueso (Creo que es nuestro pero no estoy seguro)
- encamienta
- llendes
- sen --Vixca Valencia 21:18, 15 abr 2009 (UTC)
Ultima cosa: seya--Vixca Valencia 21:29, 15 abr 2009 (UTC)
Tiene queu ser otra cosa ya que la palabra "Seya" con ese significado no encaja en el texto. ¿No hay otro significado?--Vixca Valencia 21:33, 15 abr 2009 (UTC)
Compilacion hecha por Moroni Placas Menores de Nefi Placas Meyores de Nefi Adiciones hechas por Moroni
Complicació feta per Moroni Placas Menores (Si quieres valencianizarlo sería Moroni Plaques Menors) de Nefi Placas Meyores (Nefi Plaques Meyors) de Nefi Adiciones (Adifcions) fetes per Moroni. --Vixca Valencia 21:47, 15 abr 2009 (UTC)
Hola
Creo que no soy el más adecuado, yo no suelo seguir las normas de la RACV. Mejor Rox, Valencian, ...
Mapa murciano
¿Conoces algun mapa que represente la extensión del murciano? Gracias--RoX 18:57, 24 juny 2009 (UTC)
Artículo destacado
Lo miran los administradores y si les interesa lo ponen como artículo destacado, dos artículos míos son destacados, el de Cultura Valenciana y el de Imperi Romà, el del Imperio romano lo propuse yo a un administrador, en cambio el de Cultura valenciana no lo propuse pero lo cogieron. Propón el artículo que consideres a alguno de los administradores (como Valencian por ejemplo) y lo mirarán. Saludos --Vixca Valencia 13:04, 17 gin 2010 (UTC)
Tu articulo ya consta como destacado
¡Hola Chabi!: Muchas gracias por colaborar en Uiquipèdia en valenciano, sobretodo no siendo valenciano-parlante, aun tiene mucho mas merito. Tu articulo sobre l'Iglésia de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies esta muy bien y es muy completo y elaborado y ya esta incluido en la lista de articulos destacados de Uiquipedia. No obstante, ha de mejorar su ortografia (hay algunos giros o palabras en catalan por ejemplo y algunos breves pasajes que aun estan en castellano) y le he puesto la etiqueta habitual para estos casos. Esto no le afecta para nada, pues no perdera nunca la categoria de articulo destacado por este hecho puntual. Simplemente no podra ser candidato a aparecer en la portada hasta que no este la ortografia bien. No te preocupes, porque por ejemplo con el articulo Alemanya pasó lo mismo. El articulo estaba muy bien y era muy completo pero presentaba problemas de ortografia. Despues de unos meses, cuando unos y otros le "metimos mano", ya quedó listo y poco despues se metio como destacado en la portada. Cuando tenga un rato revisare poco a poco la ortografia de tu articulo, ¿vale?.
Puedes ver tu articulo incluido en la relación de articulos destacados aqui: Artículs destacats. Muchas gracias por tu buen trabajo y esfuerzo en la Uiquipèdia en valenciano. Saludos: --Valencian 21:59, 27 gin 2010 (UTC)
- ¡Hola Chavi!. No te preocupes, le pegare un repaso a la ortografia de tu articulo cuando tenga un rato para ponerme a fondo. Muchas gracias a ti por colaborar en la Uiquipèdia en valenciano. Saludos: --Valencian 23:12, 1 febr 2010 (UTC)
Reunió uiquipedistes
Hola,
Volem fer una reunió de uiquipedistes per a organisar-mos, intercanviar idees, propostes, ajudes... i fer d'este proyecte un proyecte més gran encara si cap. Lo primer que teniu que fer és dir si estarieu disposts a vindre. Dia i lloc encara estan per confirmar. El dia lo decidirem entre els que hagen dit que vindrien (presumiblement serà un dissabte de mati o de vesprada) i el lloc serà el que mos cedixca alguna associació. Per ara vos demanem que contesteu ad este correu confirmant si vindrieu o no per a començar a organisar-lo.
Moltes gràcies i un abraç.
(T'ho deixe ací perque en tu no m'ix l'opció de manar un correu electrònic) ;)
Ara eres administrador
¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de Uiquipèdia!. Tant en la secció dels administradors com en la Uiquipèdia:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.
Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:
- Complir i fer complir les polítiques de Uiquipèdia en valencià
- Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de Uiquipèdia.
- Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
- Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
- Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
- Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.
Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:
- Uiquipèdia:Guia per a administradors
- Uiquipèdia:Administradors
- Burócrates
- Polítiques de Uiquipèdia
- Ferramenta d'ajuda per a eixercir els poders de sysop (administrador), de Meta-Wiki (en anglés).
¡Gracies pel teu treball aci i avant!. Un abraç --Admin (discussió) 16:45, 12 juny 2013 (CEST)
¡ Enhorabona pel teu nou nombrament ! --Jose2 (discussió) 17:37, 12 juny 2013 (CEST)
¡Enhorabona! Recorda que ara disponem d'un traductor automàtic al valencià: http://traductor.softwarevalencia.com La majoria de vegades és convenient traduir des del castellà en este traductor passant el corrector que passar-li el corrector a un text en català. Un abraç. --Sempreval (discussió) 20:38, 12 juny 2013 (CEST)
Pantilles Paisos
Si, no te preocupes. Yo ficare les plantilles del països. --Valencian (discussió) 13:24, 30 jul 2013 (CEST)
Creences/Crèencies en artícul: Religió
Chabi, vaig modificar-te la paraula "creences" per "creencies" per que segons el Dicionari General de la Llengua Valenciana de Voro Lopez Verdejo de la RACV, en la pàgina 734 del 1º tomo fica: Creència, -ies per al plural, admitint el terme creença com a més antic, pero no aparereix el terme creences que tens ficat.
T'ho comente per si vols repasar-ho a vEnllaç extern (recordar prefix http://)ore si també és correcte el terme que has ficat, encara que yo no l'he trobat.
Un saludet --Jose2 (discussió) 21:06, 1 ag 2013 (CEST) ....................
O.K. --Jose2 (discussió) 18:01, 8 ag 2013 (CEST)
Hi ha un artícul en el nom de Amèrica del Sur y un atre nou que has ficat en el nom de Amèrica de Sur. Un saludet. Jose2
Plantilla Comunitat Valenciana
Arreglada la plantilla, el problema era este: http://www.uiquipedia.org/index.php?title=Plantilla:Ficha_d%27entitat_subnacional/estil&curid=10192&diff=66230&oldid=65718 --Sempreval (discussió) 20:45, 11 nov 2013 (CET)
Independencia de Cataluña y Uiquipèdia
Tienes mucha razón, el problema es que la gente, la mayoria, pasan de este tema y somos muy poquitos los que escribimos en la Uiqui.
De vez en cuando alguno de los antiguos se deja caer y modifica plantillas o articulos y alguna vez aparece alguien nuevo o alguno de Valenciafreedom y durante unos dias escribe algunos articulos, pero son poquitos.
De todas formas toda piedra hace pared y está muy bien que de vez en cuando alguien se pase y escriba algo, yo lo recuerdo alguna vez en Valenciafreedom y lo pongo también por el facebook para que más gent lo vaya viendo.
La verdad es que la Uquipedia es de las pocas cosas valencianas, no contaminadas que nos quedan y seria una lastima que se perdiese o se parase todo este trabajo.
No te desanimes y sigue colaborando en la medida de tus posibilidades que de vez en cuando aparece alguien como tu, con muchas de trabajar por y para el valenciano y hace una labor enorme como la tuya.
Quizas la gente se conciencie más de lo importante que es la Uiquipedia para la lengua valenciana y se animen a colaborar, yo por mi parte, desde luego pienso seguir colaborando todo lo que pueda, porque como tu, también creo que vale la pena.
Un cordial saludo Jose2
Museus Valencians i Museus de la Comunitat Valenciana
¿ Podries fusionar estes dos categories ? Hi habia la de Museus Valencians, referint-se a la Comunitat Valenciana i has creat com a nova la de Museus de la Comunitat Valenciana. Yo he intentar fusionar-les pero no he pogut.
Un saludet --Jose2 (discussió) 19:50, 21 abr 2014 (CEST)
O.K. Gràcies a tu.
MediaWiki:Common.css
Per favor, no borres els estils de Commons.css perque moltes infobox els utilisen. Gràcies --Sempreval (discussió) 21:29, 24 abr 2014 (CEST)
Alquimia
Hola, si ahir vaig pegar-li una ulladeta als artículs i vaig vore que havien moltes paraules del tipo de: amb, sota, aquest, es a dir, xiquet....... i vaig corregir alguna coseta, passant-los a: en, baix, este, es dir, chiquet.......
Yo aniré corregint-los pero tinc problemes estos dies en l'ordenador perque se me bloqueja al tractar de editar en la Uiqui i me dona errors, pero aniré fent lo que puga.
Presenta'ls de totes maneres a artículs destacats i sobre la marcha anirem fent les correccions.
De totes maneres estaria molt be que per a atres artículs les passares algun corrector abans de editar-los com per eixemple el corrector ortogràfic de la RACV, que està molt be i corrig inclús la accentuació i aixina per lo manco lo més llamatiu quedaria molt millor.
Un saludet --Jose2 (discussió) 18:31, 3 maig 2014 (CEST)
.............................
Tens raó, el corrector em ficava “alquimia” sense accent pero en el diccionari de la RACV si que porta. Passe a corregir-ho. Un saludet --Jose2 (discussió) 18:30, 4 maig 2014 (CEST)
..........................
Ya està repassat l'artícul de l'Alquímia. Sobre lo que me comentes dels artículs destacats, mira't esta página de la Uiqui, que açí t'ho explica http://www.uiquipedia.org/Uiquip%C3%A8dia:Art%C3%ADculs_destacats Salutacions. --Jose2 (discussió) 20:21, 4 maig 2014 (CEST)