Usuari discussió:Jogim

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Jogim!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Benvingut. Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.

Benvingut a L'Enciclopèdia Jogim.--Chimo 00:47, 13 febr 2008 (PST)

Afegir imàgens[editar còdic]

Per a afegir imàgens tens que copiar este còdic, on NOMDELIMAGE és el nom de l'archiu de l'image: [[Image:NOMDELIMAGE.jpg|right|thumb|TEXT AL PEU DE L'IMAGE]] --Admin 08:26, 4 oct 2008 (UTC)


Gràcies i Consells[editar còdic]

Hola, soc Valencian, u dels administradors de L'Enciclopèdia. Volia agrair-te la teua colaboració i treball en Uiquipèdia en Valencià. Estan molt be totes les teues biografies que estàs penjant, son molt interessants.

Per atra banda seria interessant que intentares "categorisar" els artículs, es dir, ficar al final de cada artícul, en quina categoria han d'estar. Podràs vore com es fa en Ajuda de L'Enciclopèdia.

També te recomanem que li pegues una ulladeta a Proyecte:Escriure en valencià per tal d'utilisar qualsevol dels correctors de llengua valenciana que existixen i que son molt senzills i ràpits d'utilisar i aixina evitar qualsevol error ortogràfic o tipogràfic. Particularment util es el corrector de valencià per al navegador Firefox, que te corrig tot directament quan edites en la pròpia Uiquipedia.

Mira els canvis que te el teu artícul: Francisco Javier Balmis i voràs els canvis que atres usuaris han fet. Sempre t'ajudara revisar els canvis que els atres fan en els teus artículs, per a vore com es pot millorar l'edició d'un artícul i els erros ortogràfics que u pot tindre.

Moltes gràcies per la teua ajuda i colaboració en Uiquipèdia. --Valencian 13:48, 27 jul 2009 (UTC)

Sobre imàgens[editar còdic]

Hola Jogim: El problema que has tingut en les imàgens es perque en el titul de les mateixes has posat caracters que Uiquipèdia no admet. Si mires en la seccio de "Pujar imàgens" ix una advertencia en negreta en el següent text: ADVERTÈNCIA: Els títuls dels archius en imàgens no han de portar accents o caràcters com: "ñ", etc, sino no es visualisaran correctament dins de l'artícul.. Lo de les imàgens crec que nos ha passat un poc a tots. A mi tambe me passà, fins que vaig donar-me conte de lo que era i varem clavar l'advertencia que t'he dit. No sabia que en el caracter de tambe passava. Ara ho afegire a l'advertencia per a que conste. Com veus Uiquipedia va millorant-se entre tots i tota ma es poca per a tirar aço avant.

Si vols que te siga sincer, dels colaboradors i administradors de Uiquipedia que yo conec, ningu es informatic que yo sapia. Yo no ho soc i la majoria pense que tampoc. Yo no tenia ni idea de com funcionava aço i al principi me fea uns embolics "estupendos", pero en el temps i paciencia he anat deprenent poc a poc. Es cert que falten mes tutorials. S'ha intentat millorar el tema i ara n'hi ha mes documentacio. En qualsevol cas, qualsevol usuari pot penjar un tutorial nou que crega que fa falta, no es necessari que siga un administrador. Lo que si seria util es donar uns cursets presencials de Uiquipedia, cosa que es va parlar en l'ultim Encontre de Noves Tecnologies. Estaria molt be i seria interessant. Nosatros estem oberts a a anar a qualsevol institucio que tinga gent interessada en el tema.

Respecte a la pagina d'usuari, dona-li a "editar" a la pagina de l'usuari que mes t'agrade i copia els codics i texts que te ficat ell i els claves en la teua pagina d'usuari en "editar". Canvies el text que corresponga i ya esta. Yo ho vaig fer aixina al principi. Despres ya aniras modificant-la segons vullgues o vages deprenent.

Per favor, revisa estes dos seccions, que podran ser-te molt utils:

Si necessites qualsevol atra cosa, per favor, m'ho dius. Gracies per colaborar aci i pel teu interessant treball aci. Salutacions: --Valencian 14:34, 20 gin 2010 (UTC)


Acabe de crear la teua pagina d'usuari a partir de la meua. Aixina ya la tens. Retoca el text que vullgues punchant en "editar" en la teua pagina d'usuari. Pots afegir mes coses mirant en "editar" en les pagines d'usuari d'atres colaboradors. Ya voras com poc a poc t'aniras familiarisant en tot. Yo al principi tampoc sabia com fer la meua pagina d'usuari i la vaig copiar d'atre usuari. A tots nos ha portat un temps familiarisar-nos en el llenguage que usa una "wiki" i el seu funcionament, pero quan escomences a familiarisar-te i entens el funcionament, tot es torna molt senzill, ya ho voras. --Valencian 15:19, 20 gin 2010 (UTC)

Ara eres administrador[editar còdic]

En l'objectiu de facilitar les teues edicions, has segut nomenat Administrador de L'Enciclopèdia. A partir d'ara, no tornaràs a vore el captcha mentres estigues loguejat. Este privilegi pots perdre-lo si deixes de participar en el proyecte.--Admin 22:36, 25 gin 2010 (UTC)

Enhorabona i Normes Administradors[editar còdic]

¡Enhorabona per la teua nominació com a administrador de L'Enciclopèdia!. Tant en la secció dels administradors com en la Proyecte:Guia per a administradors trobaràs totes les possibilitats i funcions que pots desenrollar com a administrador i també les normes bàsiques de comportament.

Les normes mes bàsiques per als administradors molt resumidament son estes:

  • Complir i fer complir les polítiques de L'Enciclopèdia en valencià
  • Ajudar en les tasques de manteniment que contribuïxen al bon funcionament de L'Enciclopèdia.
  • Tractar en amabilitat, respecte i educació a tots els usuaris.
  • Ajudar en tot lo possible al restant d'usuaris, especialment als usuaris novells.
  • Donar eixemple als demés usuaris, escrivint correctament en llengua valenciana evitant els erros ortogràfics, tipogràfics, etc.
  • Usar a l'editar els correctors disponibles en l'apartat Escriure en valencià per tal de complir correctament el punt anterior.

Ací trobaràs mes detalls sobre les possibilitats, funcions i normes per als administradors:

¡Enhorabona i avant!. Un abraç: --Valencian 23:15, 27 gin 2010 (UTC)

Moltes gràcies[editar còdic]

Puix m'haveu agarrat per sorpresa. Colaboraré dins de les meues possibilitats. Un salut.

¿Qué fas? Estic des de fa dos hores intentant completar l'artícul dels nacionalismes en Espanya, llevant les frases poc riguroses (quan es copia un articul de la "wikipanca" moltes voltes cal revisar el fondos, per les posibles manipulacions que puga contindre, i no solament pegar i canviar la forma), recarregant l'image de la Ikurriña (que apenes es podía vore) i corregint les faltes d'ortografía. No em revertixques la faena sense més ché, que ya ho tenía a punt d'acabar i ne tens per ahí molts més artículs que pots editar. En el teu permís vaig a recuperar lo fet.

Un salut. --Jogim 12:19, 7 maig 2010 (UTC)


Nacionalismes[editar còdic]

¡ Hola !

Disculpa em pareixia que ya havies acabat, de totes maneres no he revertit res, l'unic que he fet ha segut centrar el text que hi ha baix les imàgens i afegir enllaços en les paraules que no tenien com Requena, Utiel, França, Comunitat Valenciana.....etc..... lo demés no he tocat res.

Un salut --jose2 12:53, 7 maig 2010 (UTC)


Text per a l'encapçalament[editar còdic]

Home, està clar que ha segut sense voler, pero n'hi ha que anar en més precaució, puix gran part del treball fet se m'ha anat a lliteralment a fer la mà (no s'ha pogut guardar). Pero be, no passa res, ya ho aniré repetint tot durant els pròxims dies.

--Jogim 12:59, 7 maig 2010 (UTC)


No, si se t'ha borrat algo, no ha segut per lo que yo he fet, segur, perque yo no he revertit ni he borrat res, tan sols he centrat el text de baix de les imàgens i he afegit algun enllaç, pero no he borrat ni he revertit res de lo que havies ficat i com ya fea més de 1 hora que no havies escrit en l'articul he pensat que ya estava acabat i que podia ficar el text be baix les iamgens i els enllaços que faltaven, pero no he borrat res de lo que havies ficat, ni he tocat res més. --jose2 13:24, 7 maig 2010 (UTC)


Corrector i faltes d'ortografia[editar còdic]

Per favor, torne a insistir-vos als dos una volta mes en l'utilisació del corrector, sobretot el de Firefox. Proyecte:Escriure en valencià. Particularment útil es el corrector de valencià per al navegador Firefox, que te corrig tot directament quan edites en la pròpia Uiquipedia. A banda, una de les normes bàsiques i imprescindibles per a ser Administrador de Uiquipedia en valencià Proyecte:Guia per a administradors es utilisar els correctors a l'editar i intentar evitar les faltes d'ortografia. Per favor, intenteu fer un esforç i instaleu-vos el corrector, ya se que estes coses son llandoses, pero val la pena. Moltes gràcies per colaborar ací i avant, que estàs fent un gran treball. --Valencian 14:27, 7 maig 2010 (UTC)


Gàcies, no m'havia donat conter i he eliminat sense voler tot l'articul. --jose2 12:00, 26 maig 2010 (UTC)

Bloqueig[editar còdic]

Pense que les discussions estan per a discutir, he canviat el motiu del bloqueig, ya que reiteradament l'usuari 83.56.166.23, ha continuat incumplint la norma de discutir el les pàgines de discussió en valencià, en acabant de ser avisat de que podria expressar-se en atra llengua en l'embaixada.--Sempreval (discussió) 03:50, 21 juny 2010 (PDT)


Els 7.000 artículs[editar còdic]

A vore si, en l'esforç de tots, es possible arribar als 7.000 artículs a final d'any o per lo mínim a principis de l'any que ve. Queden 400 artículs per a conseguir-ho. Des del mes de març d'enguany la nostra Uiquipèdia en valencià es troba un poc parada i necessitem donar-li un nou impuls. Gràcies. --Valencian (discussió) 12:52, 21 oct 2010 (PDT)

7.000 articuls i pagina en facebook de Uiquipèdia[editar còdic]

Nomes comentar-vos 2 coses:

  • A finals de Juliol s'arribà als 7.000 articuls gracies a la gran tasca que està fent Jose2.
  • He creat una pàgina en facebook de Uiquipèdia. www.facebook.com/uiquipedia, ya que el grup que tenia casi 400 membres pareix que ha desaparegut. La pagina sempre queda es mes professional que un grup. Per favor, si voleu que vos faça administradors de la paginà de Uiquipedia en facebook, envieu-me un correu electronic en el perfil que teniu en facebook i vos afegire com a administradors. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 19:47, 30 set 2011 (PDT)

Facebook i Twitter de Uiquipedia[editar còdic]

IMPORTANT: Volia dir-vos lo mateix que li he comentat a Jose2. Si vos faig Administradors de la Pagina en facebook de Uiquipèdia i Perfil en Twitter de Uiquipèdia NO ixen les vostres senyes personals mai ni el vostre perfil, ya que si vos faig Administradors de la pagina nomes podran vore el vostre perfil el restant d'Administradors, o siga yo i algu mes de total confiança. Pero els usuaris i tot lo mon en general en cap moment poden vore el vostre perfil o que sou administradors ni res de res. I quan publiqueu eixira com a "Uiquipedia en valencià", no ix mai per a res les vostres senyes. Es la ventaja que tenen les pagines en facebook. No son igual que els Grups, a on tot lo mon pot vore tot.

Lo mateix vos dic de Twitter Perfil en Twitter de Uiquipèdia. Si vos passe les claus de twitter, ningu pot vore qui esta darrere. Animeu-vos. A vore si s'animeu, encara que siga per seguritat, es recomanable que varis administrador de Uiquipedia tinguen acces a la pagina de facebook i twitter de Uiquipedia. Si vos pareix be lo de facebook i twitter, envieu-me un correu electronic per mig del sistema intern i ho arreglem en un moment. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 14:53, 4 oct 2011 (PDT)

Reunió uiquipedistes[editar còdic]

Hola, Volem fer una reunió de uiquipedistes per a organisar-mos, intercanviar idees, propostes, ajudes... i fer d'este proyecte un proyecte més gran encara si cap. Lo primer que teniu que fer és dir si estarieu disposts a vindre. Dia i lloc encara estan per confirmar. El dia lo decidirem entre els que hagen dit que vindrien (presumiblement serà un dissabte de mati o de vesprada) i el lloc serà el que mos cedixca alguna associació. Per ara vos demanem que contesteu ad este correu confirmant si vindrieu o no per a començar a organisar-lo. Moltes gràcies i un abraç. (T'ho deixe ací perque en tu no m'ix l'opció de manar un correu electrònic) ;)--Llunablava (discussió) 12:42, 21 set 2012 (CEST)