Diferència entre les revisions de "Veterinària"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
 
(No es mostren 2 edicions intermiges d'2 usuaris)
Llínea 1: Llínea 1:
'''Veterinària''' (Del [[llatí]] ''vetĕrinarĭum'') segons el [[Diccionari General de la Llengua Valenciana]] de la [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] (RACV) és relatiu a la veterinària o propi d'ella. També la persona que està llegalment reconeguda per a poder eixercir la veterinària. També comenta el Diccionari que és la ciència i art de previndre i curar les malalties dels animals.
+
'''Veterinària''' (del [[llatí]] ''vetĕrinarĭum'') segons el [[Diccionari General de la Llengua Valenciana]] de la [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] (RACV) és relatiu a la veterinària o propi d'ella. També la persona que està llegalment reconeguda per a poder eixercir la veterinària. També comenta el Diccionari que és la ciència i art de previndre i curar les malalties dels animals.
  
 
== Primer llibre imprés en Espanya ==
 
== Primer llibre imprés en Espanya ==
Llínea 11: Llínea 11:
  
 
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
 
+
{{DGLV|Veterinària}}
* [https://diccionari.llenguavalenciana.com/entries/search?t=veterin%C3%A0ria Veterinària - [[Diccionari General de la Llengua Valenciana]] - [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]] (RACV)]
 
  
 
[[Categoria:Ocupacions]]
 
[[Categoria:Ocupacions]]

Última revisió del 18:30 23 set 2022

Veterinària (del llatí vetĕrinarĭum) segons el Diccionari General de la Llengua Valenciana de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV) és relatiu a la veterinària o propi d'ella. També la persona que està llegalment reconeguda per a poder eixercir la veterinària. També comenta el Diccionari que és la ciència i art de previndre i curar les malalties dels animals.

Primer llibre imprés en Espanya[editar | editar còdic]

El primer llibre de veterinària imprés en Espanya fon El llibre del Art de la Menescalía, escrit per Manuel Dieç en l'any 1495 en llengua valenciana.

Vore també[editar | editar còdic]

Enllaços externs[editar | editar còdic]