Usuari discussió:Ontinyent

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Ontinyent!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.


Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia

Hola, estem treballant en completar la Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia. ¿Nos ajudes?. --Valencian 21:08, 29 set 2009 (UTC)


Normes del Puig

He vist que a voltes estás cometent unes faltes pròpies de la llingüística de la AVL. Per això, ans d'escriure cap artícul més, te recomane que te llixques les Normes del Puig. ¡Un salut, i gràcies per la teua colaboració! Mixalberto 08:58, 12 gin 2008 (PST) ¡Ah! M'estic donant conte de que alguna informació la agarres de les webs oficials de les respectives comarques/poblacions. Puix bé, per favor, traduixles bé a Normes del Puig, ya que estàn escrites en normativa catalanista de la AVL, i Uiquipèdia admitix a soles texts escrits en les Normes de la RACV (del Puig). Mixalberto 09:05, 12 gin 2008 (PST)

Ontinyent, he estat revisant el model de llengua del teu últim artícul. Combines formes en valencià de la RACV segons les normes actuals, segons les anteriors en menys accents, formes del valencià de l'AVLL i formes en castellà!! De tot, vaja. Has provat a consultar el diccionari de la RACV? O a instalar-te el corrector ortogràfic que va marcant-te els errors mentres edites els artículs? Són molt pràctics. Tu milloraràs la teua expressió escrita, i els demés nos aforrarem la faena d'anar corregint-te!

Text traslladat des de la teua pagina d'usuari

Enrecorda't de ficar l'enllaç directe a l'artícul original quan siga una traducció lliteral i de ficar la plantilla "esbos" en els artículs incomplets o que no tinguen format, ficar les categories d'artícul correctament, etc. Aixina conseguirem poc a poc una Uquipèdia en calitat, que és lo que interessa, ademés de que siga completa i en Valencià genuí. Tens una "Guía ràpida per a crear artículs" ací: [[1]] Salutacions. --Ssurfer 04:30, 12 gin 2008 (PST)


Esbós

Dis-me quin artícul és el que estàs intentant fer, i quins problemes tens exactament en eixa plantilla, i t'ho resolc encantat. Mixalberto 09:28, 12 gin 2008 (PST)

Necessite que tornes a pujar l'image de la Localisació de la Vall d'Albaida, pero en nom de "Localisaciovallblanca.png". Gràcies. Mixalberto 10:15, 12 gin 2008 (PST)

Faltes d'Ortografia

Els teus artículs estan marcats per una gran cantitat de faltes d'ortografia, si estes faltes són involuntàries, existix un corrector ortogràfic de valencià per a Firefox i per a Open Office en [2] i en [3] (cridat roa-es-val) Salutacions --Giorgio 12:26, 18 gin 2008 (PST)

Guadasséquies i Guadasequies

Pareix que t'has colat i has creat dos artículs iguals (Guadasséquies i Guadasequies), mira a vore si pots unir-los en Guadasséquies, que és el nom escrit correctament. Si no t'aclarixes demana'm ajuda en la meua discussió. --Admin 21:30, 12 oct 2008 (UTC)

Televisió Autonòmica

He borrat l'artícul "Televisió Autonòmica" per vulnerar el copyright d'esta web: http://www.rtvv.es/rtvv/infogv.asp . Te recorde que pots utilisar o traduir els artículs de http://es.wikipedia.org sense infringir cap tipo de copyright simplement enllaçant a l'artícul. --Admin 18:41, 5 nov 2008 (UTC)

Violació de drets d'autor en José Maria Ferrero Pastor

Hola, Ontinyent.

Gràcies per colaborar en Uiquipèdia. Te donem la benvinguda al proyecte; no obstant això, hi ha un problema en les teues colaboracions en l'articul José Maria Ferrero Pastor, que han consistit en la còpia lliteral del contingut d'atres pàgines web, o d'atres mijos que estan protegits per drets d'autor. Com s'explica en Proyecte:Copyrights, esta classe d'aportacions no són acceptables, perqué impliquen una violació als drets dels autors del mateix. Per eixa raó, el text ha sigut retirat .

Tens que saber que, d'acort en la Convenció de Berna, que regula la propietat intelectual a nivell internacional, totes les obres estan protegides i els seus autors es reserven tots els drets de reproducció, llevat que el contrari s'especifique clarament i explícitament. Encara si la pàgina de qué has copiat el text no indica que tots els drets estan reservats, això no vol dir que estiguen disponibles per al seu us en Uiquipèdia.

Per a poder admetre material en Uiquipèdia es necessita que la llicència davall la qual es publiquen en les dites pàgines siga compatible en la GFDL, que és baix la que es publica Uiquipèdia i que exigix dispondre del dret a copiar, modificar i comercialisar els seus continguts, sense restriccions adicionals (com, per eixemple, que es restringixca l'us a tercers o siga obligatori citar l'autor original dins del text).

Si una pàgina no indica la llicència en qué està disponible, pots demanar autorisació als propietaris del lloc per a reproduir els seus continguts per mijà dels models de solicitut que trobaràs en Proyecte:Autorisacions. Si eres tu mateix l'autor dels texts, envia l'autorisació pertinent des de la direcció associada al webmaster del lloc, tal com s'explica en l'enllaç anterior.

Recorda que la política sobre drets d'autor és innegociable; si bé atres persones poden estar dispostes a violar la llei, la responsabilitat del proyecte Uiquipèdia és massa gran per a permetre'ns-ho. Per a més informació sobre les normes, visita Proyecte:Polítiques. --Admin 12:08, 15 abr 2009 (UTC)

Festes Ontinyent

¡ Hola !

He revertit lo del Bou embolat i en corda perque no funcionaba el enllaç com l'havies ficat, per si vols repassar-ho

Un Saludet --Jose2 (discussió) 11:23, 4 dec 2010 (PST)