Usuari discussió:Mixalberto

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Mixalberto!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.


Hola. He vist la plantilla d'Internacional, i està genial. T'escric per a dir-te que la he retocat, per a que siga un poquet més chicoteta i crec que queda millor aixina, pero tu manes. Ya me dius.

--Ssurfer 14:07, 2 des 2007 (PST)

Perfecte[editar còdic]

Perfecte, aixina está en horizontal i no en vertical que ocupava més. Gràcies per la teua ajuda :D Mixalberto 14:11, 2 des 2007 (PST)


No faces polèmica. Ara sí que borre. Si vols algo, privat per VF, en el teu usuari. Aixina sabré que eres tú. Mixalberto 10:12, 6 des 2007 (PST)

Tenim un problema[editar còdic]

Ací tenim un problema i gros. Algú pot entrar en els usuaris i suplantarlos.

L'única contribució que he fet hui ha segut advertir a l'infiltrat 55urfer. Tots esos mensages de "a fer la ma", "faches" i demés no els he escrit yo. Algú m'ha suplantat. Mireu el meu registre de contribucións [1], no apareix res d'hui. ¡Açò es realment perillós!

Esque hem actualisat en una copia de seguretat que teniem. De totes formes, m'estranya lo dels mensages. A vore que podrem fer. Un salut! Mixalberto 11:00, 6 des 2007 (PST)

Ara ho vaig entenent. El panca ha creat un usuari aparentment igual que el meu pero diferent. Ha substituit la "e" de Socarraet per %D0%B5 Des pres ha redirigit el seu cap al meu i pareix que siga yo. Ara veig les seues contribucions: [2] Fixeuse que son diferents de les meues que he posat ades. Per favor, borreu a l'usuari [[Usuari:Socarra%D0%B5t]] --Socarraet 11:13, 6 des 2007 (PST)

Es lo que yo creia, ixe es un panca. ara el borre per suplantació.

esboç[editar còdic]

tint problemes en el ofice, estic fent un esboç, pots mirarme la caixa de comarques que no eix be. -Gracies-

Dixme quin artícul és el que estàs intentant fer, i quins problemes tens exactament en eixa plantilla, i t'ho resolc encantat. Mixalberto 09:19, 12 gin 2008 (PST)

aci tens l'enllaç aon editant pots trobar la plantilla, el text, millor no el mires de moments que esta malament http://www.lenciclopedia.org/vall_d'Albaida

Ok. Per cert, cuant escrigues algo en discussió, posa-lo baix, que si no se mezcla en el mensage primer ;) Mixalberto 09:43, 12 gin 2008 (PST)

Pregunta per als administradors[editar còdic]

Hola, Mixalberto. Soc un (potencial) nou usuari de la Uiquipèdia, i des de fa unes dies estic tractant de posar-me en contacte en el seu administrador a través de Proyecte:Portal. Eres tu l'administrador, o un d'ells? Podries contestar-me a les preguntes que faig en el Portal? Gràcies! --Cavaller de la Ploma 07:03, 16 abr 2008 (PDT)

Categoria:Terrorisme[editar còdic]

Clar que cal, el terrorisme vullgam o no es un problema actual en la societat, de fet, en la viquipèdia no cataloguen als del GAV com a terroristes? Pues mira, no se si es per vengança o no, pero es la veritat, ETA es part del terrorisme, i yo diria inclús que les JERC també ho son. Salutacions --Vixca Valencia 16:42, 23 març 2009 (UTC)

Bo, crec que si que tens tu raó. ¿Pots llevar-ho tu? Esque yo estic treballant ara mateix en un artícul (Llatí). Gràcies! :)--Vixca Valencia 17:07, 23 març 2009 (UTC)

Hola, bona nit! M'estic llançant a crear uns nous artículs, cosa que no havia fet abans. Pujar les imàgens ya ha segut tot un èxit! Poc a poc! I gràcies per les millores que ya has fet! --Cavaller de la Ploma 23:36, 28 març 2009 (UTC)


Moltes gracies[editar còdic]

Gracies per lo de la pagina d'Administradors. M'alegre que t'haja agradat. Imagine que feya falta. Yo pensava que no s'havia editat perque igual no es trobava adeqüat el ficar-los. Pero vaja, si vos pareix be a tots, de maravella.

Moltes Gracies a tu per incorporar-la a la pagina d'"Ajuda". Aixina sera perfecte perque si algu vol contactar en els Administradors per lo que fora, sabra per a on tirar. Salutacions: --Valencian 02:27, 3 abr 2009 (UTC)


Canvi en inici de sessio[editar còdic]

Hola Mixalberto. ¿Com va aixo?. Espere que molt be. Mira, es que vaig deixar aço fara 20 dies en el Proyecte:Portal, pero pareix que ningu sap com solucionar-ho. ¿Saps a on para este archiu?. Moltes gracies.

En la pagina que ix a l'iniciar una sessió en Uiquipedia:

Has iniciat la sessió “a” Uiquipèdia com a "Usuari XX". Canviar la primera “a” pel valencià “en”.

Gracies. Es que he traduit tot lo que he pogut dels "mensages del sistema" pero este archiu en concret no el trobe per cap de puesto en els mensages del sistema. --Valencian 20:06, 29 abr 2009 (UTC)

Ya ho he fet yo --RoX 20:34, 29 abr 2009 (UTC)

Moltes gracies als dos. --Valencian 15:09, 2 maig 2009 (UTC)

A per el 1000[editar còdic]

Estic preparant [l'artícul 1000] pera que siga alguna cosa interessant. Mira és eixe, si vols, retoca-ho al teu gust corregint o afegint lo que consideres, aixina serà un artícul de tots. Avise també a Rox, Valencian,...

Seria interessant que lo tinguérem en conte pera que quan arribe el 1000, siga qui siga, ho fique.

[3]

Benifaió[editar còdic]

Hola Mixalberto T'he canviat l'article "Benifayó" per Benifaió, que és el nom correcte i oficial. Salutacions.--83.54.78.144 17:40, 2 juny 2009 (UTC)

No tens per qué canviar això. Si escrivim Benifayó és perque este es el nom correcte en NORMES DEL PUIG, les quals són les que seguim en Uiquipédia. No te'n passes de llest. Mixalberto 17:47, 2 juny 2009 (UTC)
Com que no tinc per què canviar això? Quina mena de persona et creus que ets. Ets el "jefe" de la Uiquipèdia i ningú pot editar res? No conec a cap Puig ni cap NORMES DEL PUIG, en canvi però si que conec la web de l'Ajuntament de Benifaió i les seves institucions: Ajuntament de Benifaió Segona web de l'Ajuntament de Benifaió. Ja te dona't les meves referències i ara diguem tu d'on has tret que existeixi "Benifayó". I si creus que no tinc raó, ho parlem. Però em sembla una actitud miserable dirme que sóc un "català dels ous" i banejarme per 1 semana... Estic molt disgustat amb la Uiquipèdia :( --83.56.155.51 19:08, 2 juny 2009 (UTC)

Ok, si voleu tenir un article mal escrit, com vosaltres volgueu. Ara mira aquestes webs a veure si et convenç, són de la Wikipedia, que és 100% fIable: Benifaió a la Wikipedia Anglesa Benifaió a la Wikipedia Espanyola Benifaió a la Wikipedia Catalana

--83.56.155.51 19:33, 2 juny 2009 (UTC)


Vandalisme[editar còdic]

Hem d'estar especialment atents al Vandalisme. Hui han intentat un atac a major escala, borrant tot el contingut d'unes 30-40 pagines. Portem 10 direccions IP diferents bloquejades en 5 dies. Deu de ser el tipo eixe que ha montat el aldarull en les pagines de discussio dels articuls de "Paisos Catalans", etc. He semiprotegit mes pagines, sobretot les que afecten al funcionament de Uiquipedia, etc, pense, humilment, que en bon criteri i sense excedir-nos, que tampoc seria bo.

Articuls "critics" com: Llengua Valenciana, Països Catalans, etc, han segut semiprotegits fins a que passe l'estiu, per precaucio. Podeu vore-ho aci: pagines protegides. Si trobeu mes articuls clarament subceptibles de vandalisme, per favor, afegiu-les com a protegides fins a que passe l'estiu.

Gracies. --Valencian 13:13, 4 juny 2009 (UTC)


¡A pels 5.000 articuls![editar còdic]

L'edicio dels articuls de dates (anys, decades, segles, mesos, etc) està practicament ya finalisada. Anem a pels 5.000 articuls. Es celebrara igual que l'atra volta, en el numero 5.000 damunt del logo de Uiquipèdia i en un Comunicat de prensa. ¡Anem a pels 5.000 entre tots!. --Valencian 00:29, 12 juny 2009 (UTC)

Plasme la proposta de Rox per a que tots lo millorem i aportem i aixina tingam un 5.000 de lux.[4]--Chimo 12:25, 15 juny 2009 (UTC)

Gracies[editar còdic]

Enhorabona que es compartida en tu i en tots. L'arribar als 5.000 artículs sera merit teu tambe i de tots. Gracies Mixalberto per les teues paraules. --Valencian 01:49, 13 juny 2009 (UTC)


El repte dels 6.000 artículs[editar còdic]

Comentava l'atre dia en atre usuari de Uiquipedia, que estaria be arribar als 6.000 artículs d'ací a Nadals i celebrar els 6.000 artículs en una copeta de cava valencià en la ma estos nadals. ¿Que vos pareix l'idea?.Yo pense que poc a poc podem arribar.

Nomes nos falten 600 artículs i queden casi 4 mesos sancers. Ya ho conseguirem en els 5.000 artículs, que arribarem inclús abans de lo que pensàvem. Crec que esta volta segur que també podem conseguir-ho poc a poc. Salutacions: --Valencian 20:59, 9 set 2009 (UTC)

Els 7.000 artículs[editar còdic]

A vore si, en l'esforç de tots, es possible arribar als 7.000 artículs a final d'any o per lo mínim a principis de l'any que ve. Des del mes de març d'enguany la nostra Uiquipèdia en valencià es troba un poc parada i necessitem donar-li un nou impuls. Gràcies. --Valencian (discussió) 12:39, 21 oct 2010 (PDT)

7.000 articuls i pagina en facebook de Uiquipèdia[editar còdic]

Nomes comentar-vos 2 coses:

  • A finals de Juliol s'arribà als 7.000 articuls gracies a la gran tasca que està fent Jose2.
  • He creat una pàgina en facebook de Uiquipèdia. www.facebook.com/uiquipedia, ya que el grup que tenia casi 400 membres pareix que ha desaparegut. La pagina sempre queda es mes professional que un grup. Per favor, si voleu que vos faça administradors de la paginà de Uiquipedia en facebook, envieu-me un correu electronic en el perfil que teniu en facebook i vos afegire com a administradors. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 19:47, 30 set 2011 (PDT)

Facebook i Twitter de Uiquipedia[editar còdic]

IMPORTANT: Volia dir-vos lo mateix que li he comentat a Jose2. Si vos faig Administradors de la Pagina en facebook de Uiquipèdia i Perfil en Twitter de Uiquipèdia NO ixen les vostres senyes personals mai ni el vostre perfil, ya que si vos faig Administradors de la pagina nomes podran vore el vostre perfil el restant d'Administradors, o siga yo i algu mes de total confiança. Pero els usuaris i tot lo mon en general en cap moment poden vore el vostre perfil o que sou administradors ni res de res. I quan publiqueu eixira com a "Uiquipedia en valencià", no ix mai per a res les vostres senyes. Es la ventaja que tenen les pagines en facebook. No son igual que els Grups, a on tot lo mon pot vore tot.

Lo mateix vos dic de Twitter Perfil en Twitter de Uiquipèdia. Si vos passe les claus de twitter, ningu pot vore qui esta darrere. Animeu-vos. A vore si s'animeu, encara que siga per seguritat, es recomanable que varis administrador de Uiquipedia tinguen acces a la pagina de facebook i twitter de Uiquipedia. Si vos pareix be lo de facebook i twitter, envieu-me un correu electronic per mig del sistema intern i ho arreglem en un moment. Moltes gracies. Salutacions: --Valencian (discussió) 14:53, 4 oct 2011 (PDT)