Lletraferit

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Portada de la revista "Lletraferit"

Lletraferit és una revista valenciana editada actualment per l'editorial La Drassana.

Història[editar | editar còdic]

Fon fundada i editada fins a l'any 2014 per l'editorial L'Oronella. El seu editor, Felip Bens, li traspassà en eixe any la capçalera a l'editorial La Drassana. Al canviar l'editorial canvià també la normativa del valencià en la que es publicava la revista, passant d'editar en Normes d'El Puig a les catalanisades de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

De caràcter cultural i lliterari, te una periodicitat bimestral i es publica des de l'any 1996 íntegrament en valencià. Actualment la revista passa dels 100 números i és la revista en valencià en una vida més dilatada, actualment.

En esta publicació tenen cabuda tota classe d'informacions culturals, lliteràries, artístiques i de pensament, pero en una especial atenció a la lliteratura en valencià, en la que ha actuat com a verdader dinamisador de la lliteratura contemporànea en valencià.

Lletraferit és una revista cultural valenciana que oferix una visió heterogénea de diverses expressions culturals valencianes i internacionals, des d'una visió estrictament valenciana i en valencià. Relats, patrimoni arquitectònic valencià, mirades intimes a diferents persones i personages de la societat valenciana o la sempre present pilota valenciana són part del contingut permanent que està obert a atres continguts culturals.

Vore també[editar | editar còdic]

Enllaços externs[editar | editar còdic]