Cap a rutes salvages

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Cap a rutes salvages "Into the Wild (Hacia rutas salvajes, Camino salvaje)" és una película nortamericana en guió i direcció de Sean Penn llançada en l'any 2007. Està protagonisada per Emile Hirsch, William Hurt, guanyador de l'Oscar al millor actor, Marcia Gay Harden, nominada a l'Oscar a la millor actriu de repart, Catherine Keener, nominada a l'Oscar a la millor actriu de repartiment en diferents oportunitats.

Argument

La película es basa en el bestseller homònim; escrit per Jon Krakauer en 1996. Narra l'història de Christopher McCandless, un jove nortamericà que en 1990, despuix d'acabar els estudis universitaris, va decidir deixar la societat i es convertix en errant. Despuix d'atravesar California, Oregon, Dakota del Sur, entre atres llocs, en un viage que durà poc mes de dos anys, va sentir l'impuls de viure soles en contacte en la naturalea, per lo que s'anà a Alaska. Allí, va trobar un vell autobús abandonat, que li va servir de refugi. Con un rifle de caça i llibres sobre plantes silvestres comestibles, va viure durant semanes. Havia refugis i rutes cap a vies transitades a pocs quilómetros. Pero la creixcuda d'un riu l'impedix mampendre la tornada...

Sinopsis

La película es desenrolla en flashbacks i flashforwards en els que van intercalant part del seu viage en el seu passat, i d'esta manera dependre més sobre l'història de Christopher.