Diferència entre les revisions de "Usuari discussió:Vixca Valencia"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 62: Llínea 62:
 
Aquí te la dejo. si necesitas algo más, no dudes en decírmelo. --[[Usuari:Chabi|Chabi]] 19:01, 25 març 2009 (UTC)
 
Aquí te la dejo. si necesitas algo más, no dudes en decírmelo. --[[Usuari:Chabi|Chabi]] 19:01, 25 març 2009 (UTC)
 
: Perdona, estoy que no me entero Xd. [http://es.wikipedia.org/wiki/Idioma_valenciano Ésta] es la página. Pero ten en cuenta que apoya la teoría catalanista por lo que los datos no concuerdan. --[[Usuari:Chabi|Chabi]] 19:10, 25 març 2009 (UTC)
 
: Perdona, estoy que no me entero Xd. [http://es.wikipedia.org/wiki/Idioma_valenciano Ésta] es la página. Pero ten en cuenta que apoya la teoría catalanista por lo que los datos no concuerdan. --[[Usuari:Chabi|Chabi]] 19:10, 25 març 2009 (UTC)
::: La tabla en verde. Sí. Te he dado bien la dirección. Que es lo que pasa, que ellos tienen un codigo que pone "color=lawngreen" y entonces aparece el color así y van cambiando el color si son lenguas semíticas, indoeuropeas, artificiales, etc. Si quieres, dime qué es lo que falta y lo voy haciendo (lo siento, hoy he tenido un dia asfixiante y estoy que no me entero de nada XD). Por cierto te dejo msn, así podemos hablar por ahi: aprensar@hotmail.com (bórralo luego please). --[[Usuari:Chabi|Chabi]] 19:23, 25 març 2009 (UTC)
 
  
 
== Más traducciones ==
 
== Más traducciones ==

Revisió de 19:41 25 març 2009

¡Hola, Vixca Valencia!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure artículs en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Benvingut. Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.--Admin 21:48, 17 gin 2009 (UTC)

Per favor, intenta no desprestigiar les contribucions d'atres usuaris, Uiquipèdia és una enciclopèdia colaborativa de voluntaris, i és millor aportar unes sugerències sense calificar negativament les contribucions dels usuaris inexperts.--Admin 21:48, 17 gin 2009 (UTC)

Artícul/image destacada

Efectivament, l'image i l'artícul destacat se tenen que anar canviant, la idea és fer com en la wikipedia en castellà: http://es.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Art%C3%ADculos_buenos , De moment, qualsevol artícul que estiga complet i haja segut calificat com a artícul bo en wikipedia, pot ser-ho en uiquipèdia. Propon un artícul, i una image i la pose per a anar canviant mentres se crea eixa secció en votacions. L'erro de traducció que m'ha comentat no ho he trobat, copia la frase i la trobaré, gràcies--Admin 22:08, 17 gin 2009 (UTC)

De moment lo que fa falta és un artícul i atra image destacada no un artícul bo, aixina que el que has propost servix, pronte ho penjaré com a destacat. --Admin 22:22, 17 gin 2009 (UTC)

Plantilla:Infobox països

Perodna, he visto que en esa plantilla, parámetros como la capital, la población, la ciudad más poblada, la forma de gobierno, el presidente y las lenguas están centradas. ¿Se quiere poner así o es que no se sabe como cambiarlo? Si se quiere cambiar, yo puedo intentarlo. --Chabi 11:35, 18 gin 2009 (UTC)

Ya la he cambiado. Iré haciendo modificaciones si se quieren cambiar la imagen pero creo que por ahora está bien así. --Chabi 12:28, 18 gin 2009 (UTC)

Un favor

¿Me podrías traducir este artículo al valenciano, por favor? --Chabi 12:32, 18 gin 2009 (UTC)

Muchas gracias, de verdad y perdona las molestias. --Chabi 12:46, 18 gin 2009 (UTC)

Plantilla:Medaller Olimpic Estiu

Creo que ya está. Le falta la plantilla de documentación. No sé si ponerla o no porque es casi todo letra y yo no la podría traducir. --Chabi 13:50, 18 gin 2009 (UTC)


Correcció llingüística

He estat observant el principi de l'artícul Andorra, que has traduït tu, i veig que eres partidari de les reformes normatives de la web Idioma Valencià, com són la supressió dels guions i apòstrofs entre els verps i els pronoms (ex: diferenciarla, diferenciar-la), o la caiguda de les des (forces armaes, fortificà, forces armades, fortificada). Són totes propostes acceptables, pero que per sort o per desgràcia encara no han segut acceptades per la majoria del valencianisme. Per això no deuen ser usades en una enciclopèdia, ya que esta deu ser objectiva i neutral, no partidista ni personal. Has de tindre en conte que això de la web Idioma Valencià és únicament una série de propostes i no una normativa completa. Yo et recomane que seguixques les normes de la RACV, si vols en l'accentuació antiga, i que t'aprofites dels [programes informàtics] que existixen per a corregir els texts. Aixina evitaràs castellanismes grotescs com estos que has escrit: el vall (la vall), diezmo (delme), Vizcomtat (Vescomtat), obisp (bisbe), qüentes públiques (contes públics), quartel (quartell), navarro (navarrés), Carlomagno (Carlemany), recivir (rebre), Carlos el Calvo (Carles el Calp), o formes completament inexistents com concedre (concedir), o plurals catalans com arbustos (arbusts). Evidentment totes estes formes són inadmissibles en valencià i res tenen a vore en els "castellanismes consolidats" que la web Idioma Valencià propon acceptar. Pensa-t'ho! --Cavaller de la Ploma 00:40, 20 gin 2009 (UTC)

No se qui t'ha dit que pots escriure en la normativa que propon Coalicio Valenciana o Idioma Valencià, pero a mi me digueren que ací només se poden utilisar les normes d'El Puig, les de 1982 o les de 2003. Encara que utilisar les dos normatives és un poc caos, ya que els enllaços interns i les categories estan duplicades en accents i sense. Quan tingam el traductor automàtic (si, ho anem a tindre i no deu quedar molt) serà en accents i mos aforrarà molt de treball.--RoX 22:28, 20 gin 2009 (UTC)

Chiquets, normativa valenciana només n'hi ha una: les normes del Puig. Simplement ha tingut unes poques reformes a lo llarc dels anys, com qualsevol normativa de qualsevol llengua. La primera reforma reduí l'us dels accents, que era excessiu en la versió original de les Normes del Puig, ya que les normes d'accentuació en qualsevol llengua deuen ser "econòmiques". La segona reforma recuperà part de l'accentuació eliminada, ya que si no l'accentuació valenciana divergia massa de les costums dels llectors valencians, cosa que causava un rebuig per part dels valencians en general. Ara l'accentuació es pareix més a la catalana, és cert, pero sobre tot es pareix a la castellana, que és la norma d'accentuació que coneix la majoria de la població. Per tant no es pot parlar d'una normativa en accents i una normativa sense accents. És una mateixa normativa, simplement retocada.

Per una atra part les reformes de la web Idioma Valencià només son propostes. Mentres no tinguen una lliteratura important que les use no hi ha motiu per a considerar-les sériament. Els que estiguen interessats en fomentar eixes reformes que publiquen llibres usant-les. Pero la Uiquipèdia no és un lloc per a fer campanyes d'eixe tipo, crec yo. I mira que crec que algunes de les reformes propostes tenen trellat. Ara, en la situació actual no és convenient marejar la perdiu en reformes aixina!! Hem d'unir-nos, no dividir-nos més encara, no creus?

--Cavaller de la Ploma 23:21, 20 gin 2009 (UTC)

traductor

hola ¿sabes algun traductor bueno y fiable español-valenciano? espero que el mensaje no te moleste pero no me fio nada de los de "dona la prioritat a les formes valencians" o algo así gracias--Blas de Lezo 17:03, 13 març 2009 (UTC)

Erros

Ya s'han corregit els errors i he actualisat el Sabies qué. També necessitem canviar l'image destacada.--Admin 12:27, 17 març 2009 (UTC)

Categoria:Terrorisme

Fa falta, de veres? Crec que no. Mixalberto 20:31, 20 març 2009 (UTC)

Sí, pero incloure'ls en la categoria de terrorisme no és caure en el seu mateix error? Estic d'acort en que s'incloga a ETA, pero no a associacions polítiques no-declarades com terroristes. Si bé pot ser cert que alguns membres actuen de manera terrorista, no podem generalisar. T'agrade o no, hi ha que ser imparcials; sigam més llestos que els pancatalanistes. Mixalberto 16:58, 23 març 2009 (UTC)
Ya està fet. Gràcies per la teua comprensió!

Uiquipèdia:Artículs destacats

Por favor, traduce esta página al valenciano en cuanto tengas un rato. Muchas gracias. Voy a ir poniendo las páginas de organización de la Uiquipèdia, el problema es que yo no sé valenciano y necesitaré que me ayudéis con la tradución. :( --Chabi 18:36, 24 març 2009 (UTC)

Te dejo aquí el texto

Esta página contiene una lista de artículos que la comunidad de Uiquipèdia ha identificado como artículos de una excelente calidad. ¡Evidentemente esta lista contiene sólo una pequeña muestra de los X artículos de Uiquipèdia!

Si encuentras un artículo extraordinario en Uiquipèdia que cumpla con los criterios de calidad, añádelo como candidato a destacado en la página de candidatos, donde se someterá a votación y se revisará su estilo, integridad, precisión y neutralidad.

Las Wikipedias en otros idiomas también tienen artículos destacados que pueden servir para enriquecer o mejorar nuestros propios artículos. La existencia de un artículo destacado en otro idioma se indica con una pequeña estrella () en la columna de otros idiomas de cada artículo.

En este momento contamos con X artículos destacados de un total de X artículos en Uiquipèdia.


Muchas gracias por tu ayuda. Yo no podría hacerlo. --Chabi 21:11, 24 març 2009 (UTC)

Ficha de idioma

Aquí te la dejo. si necesitas algo más, no dudes en decírmelo. --Chabi 19:01, 25 març 2009 (UTC)

Perdona, estoy que no me entero Xd. Ésta es la página. Pero ten en cuenta que apoya la teoría catalanista por lo que los datos no concuerdan. --Chabi 19:10, 25 març 2009 (UTC)

Más traducciones

  • Wikipedia:Qué es un artículo destacado.
  • Wikipedia:Candidatos a artículos destacados.
  • Esta estrella simboliza los artículos destacados de Wikipedia.
  • Uiquipèdia:Imágenes destacadas.
  • Herramientas de los artículos destacados.
  • Criterios de evaluación.
  • Candidatos a artículos destacados.
  • Destacados para la Portada.
  • Atajos --Chabi 19:08, 25 març 2009 (UTC)

Otra traducción

Un atajo es un tipo especializado de página de redirección, que puede usarse para acceder rápida y directamente a una página del proyecto o una de sus secciones. La lista de atajos disponibles puede encontrarse en:

WP:WP = Wikipedia:Lista de atajos

Uso Los atajos pueden ser ingresados directamente en la caja de búsqueda de Wikipedia, utilizados como enlaces internos dentro de cualquier artículo, o bien formar parte de una dirección web (URL), reemplazando al nombre real de la página.

Por ejemplo «A:MAP» es el atajo de la página «Ayuda:Mapa de orientación al wikipedista». Podemos entonces usar el enlace A:MAP en un artículo o comentario al referirnos a ella, o también escribir la dirección http://es.wikipedia.org/wiki/A:MAP en la barra de direcciones del navegador, para acceder a esa ayuda.


Atajos Antes de crear un nuevo atajo ten en cuenta estas convenciones:

Sólo se utilizarán atajos para los espacios de nombres cuyas abreviaturas se listan a continuación: Sigla Usada para A Ayuda CAT Categoría P Portal PR Wikiproyecto WP Wikipedia

Para facilitar su memorización, los atajos sólo contendrán letras mayúsculas. Se recomienda encarecidamente no crear atajos de más de cinco letras (aparte de las del espacio de nombres), pues un atajo largo deja de ser atajo.

Véase también Wikipedia:Lista de atajos, lista de atajos existentes. Ayuda:Atajos de teclado, cómo recorrer Wikipedia sin usar el ratón.

--Chabi 19:31, 25 març 2009 (UTC)