Usuari discussió:Traca

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Traca!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.


¡Hola, tu! Pots deixar-me ací tot lo que vullgues dir-me per a que puga vore-lo. Assegurat de deixar-lo damunt just de l'últim comentari per a que siga més fàcil vore-lo; si veus que és massa llarc enrecorda't de ficar-li una ==capçalera== per a separar-lo dels demés. Pots, ademés, contestar a preguntes ficant tantes vegades dos puntets (:) com siga necessari en cada nova resposta. Eixemple:

¡Hola!, ¿cóm va tot?
¡Be nano, de categoria!

Res més, passeu-ho be i colaboreu en la Uiquipèdia per a fer entre tots una enciclopèdia cada vegada més gran. Salut.


¡Hola!

¡Yee! Veig que estàs contribuint molt a uiquipedia, be pues te recomane que faces els articuls que tota wikipedia ha de tindre, aci està el link:

http://www.lenciclopedia.org/Proyecte:Llista_d%27art%C3%ADculs_imprescindibles_en_tota_enciclop%C3%A8dia ;)

Si això més tart t'ocupes d'atres artículs, pero ajuda-mos a fer estos que ne son mes importants. --Vixca Valencia 19:58, 12 març 2009 (UTC)

¡Hola nano! Vaig vore'l dels primers dies que vaig començar a colaborar, lo tinc a la pàgina d'usuari per enrecordar-me. Vaig a vore qué n'hi ha per ahí. :) --traca 20:04, 12 març 2009 (UTC)


¡A pels 5.000 articuls!

L'edicio dels articuls de dates (anys, decades, segles, mesos, etc) està practicament ya finalisada. Anem a pels 5.000 articuls. Es celebrara igual que l'atra volta, en el numero 5.000 damunt del logo de Uiquipèdia i en un Comunicat de prensa. ¡Anem a pels 5.000 entre tots!. --Valencian 00:35, 12 juny 2009 (UTC)


Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia

Hola, estem treballant en completar la Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia. ¿Nos ajudes?. --Valencian 21:08, 29 set 2009 (UTC)