Usuari discussió:Tonifranro

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Tonifranro!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.


Benvingut, no t'oblides de ficar la categoria als nous artículs. Si fas traduccions automàtiques sense revisar, tens que utilisar la plantilla {{traducció automàtica}}, ademés és preferible traduir a partir del còdic font wiki dels artículs de la wikipedia en castellà per a no perdre els enllaços interns, se poden eliminar les plantilles. --Admin 10:21, 8 nov 2008 (UTC)

Plantilles[editar còdic]

Ací tens una llista de plantilles de manteniment: http://www.lenciclopedia.org/Proyecte:Plantilles_personalisades_de_manteniment

Per a afegir plantilles tens que copiar el nom que apareix damunt de cada plantilla, pero no és necessari ficar plantilles en tots els artículs, son per a ajudar a les revisions, fusions, borrats...

No oblides firmar els tus comentaris usant ~~~~ o el botó corresponent. --Admin 14:42, 8 nov 2008 (UTC)

No, eixa plantilla avisa de que el text s'ha traduït automàticament i alguna persona ho té que revisar per si n'hi han errors o incoherències. No oblides firmar els teus mensages en discussió--Admin 14:48, 8 nov 2008 (UTC)
Si vols pots ajudar-te en el Salt i després li passes el corrector de la RACV, ací ho pots descarregar: http://www.edu.gva.es/polin/es/salt/apolin_salt3.htm
Per a firmar els comentaris tens que utilisar el botó de la barra de ferramentes de dalt del quadre d'edició. On diu "La teua firma en marca horària"--Admin 15:00, 8 nov 2008 (UTC)
És catlencià (AVL), pero prou valencianisat i passant-li el corrector de la RACV pots aforrar-te molt de temps traduint.--Admin 15:07, 8 nov 2008 (UTC)


Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia[editar còdic]

Hola, estem treballant en completar la Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia. ¿Nos ajudes?. --Valencian 21:08, 29 set 2009 (UTC)