Usuari discussió:Ssurfer

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Ssurfer!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.

Serrans

Si te fijas, sobre la puerta principal de las torres, hay un escudo muy interesante, según he leído no recuerdo donde(pero es un texto de Ricardo García Moya), se trata de un escudo con las dos barras de Aragón y, es una de las pruebas de época que demuestra que las 4 barras no siempre era 4, en unprincipio eran dos. Hay una teoría que dice, que había tantas barras como reinos, pero esto ya no lo recurdo bien. Sería interesante hacerle una foto.--Chimo 13:58, 24 des 2007 (PST)

Dança o Dansa

Al principi existia la categoria Dansa, pero la hem canviat a Dança ya que un usuari mos havia corregit. Pero si ara tornem a Dansa, me confonc.

Com quedem, Dança o Dansa? A on podem consultar-ho?

Un salut!

Perdò, llegit el teu articul en la discusió ho deixem com Dansa ;)

Mixalberto 07:32, 2 des 2007 (PST)

Perfecte

Perfecte, aixina está en horizontal i no en vertical que ocupava més. Gràcies per la teua ajuda :D Mixalberto 14:14, 2 des 2007 (PST)

Comentaris

No sé quin és el lloc adequat per a fer comentaris, ho pose ací i que ho arreplegue qui corresponga.

Mentres el diccionari de la RACV està inoperatiu, en esta web n'hi ha ferramentes que poden ser útils, com el diccionari, el corrector, i el Firefox en estes dos ferramentes integrades.

També, el nom de "Uiquipèdia" resulta un poc estrany perque la "u" no s'utilisa en valencià com a consonant, per ad això s'utilisa la "w" quan se tracta d'anglicisme, o si voleu la més valenciana "gü".

I me done conte també que l'hora en el servidor està mal, inclús després d'haver-la ajustada en les meues preferències, apareix l'hora mal en la meua firma.

Salutacions. --Berarma 08:04, 3 des 2007 (PST)

Uiquipedia s'escriu en "U"

Això de "Gü" seria un castellanisme modern. Un eixample de l'ús de la "U" com a consonant és la paraula ya extesa "Uep" (en anglés "web") --Admin 08:39, 3 des 2007 (PST)

Només era un idea, no tinc cap problema en el nom que li heu posat. La paraula escrita "uep" ixqué del II Congrés de Llengua Valenciana i només està estés per CV. "Web" està prou més estés i acceptat per la RACV. --Berarma 08:51, 3 des 2007 (PST)

Pregunta per als administradors

Hola, Ssurfer. Soc un (potencial) nou usuari de la Uiquipèdia, i des de fa unes dies estic tractant de posar-me en contacte en el seu administrador a través de Proyecte:Portal. Eres tu l'administrador, o un d'ells? Podries contestar-me a les preguntes que faig en el Portal? Gràcies! --Cavaller de la Ploma 07:06, 16 abr 2008 (PDT)

Hola de nou! Veig que tornes a l'activitat en la Uiquipèdia. Vol dir això que els administradors ya heu acabat en les reformes que estàveu fent i que ya es pot editar en normalitat?? Atentament, --Cavaller de la Ploma 15:00, 19 maig 2008 (PDT)

Vandalisme

Hem d'estar especialment atents al Vandalisme. Hui han intentat un atac a major escala, borrant tot el contingut d'unes 30-40 pagines. Portem 10 direccions IP diferents bloquejades en 5 dies. Deu de ser el tipo eixe que ha montat el aldarull en les pagines de discussio dels articuls de "Paisos Catalans", etc. He semiprotegit mes pagines, sobretot les que afecten al funcionament de Uiquipedia, etc, pense, humilment, que en bon criteri i sense excedir-nos, que tampoc seria bo.

Articuls "critics" com: Llengua Valenciana, Països Catalans, etc, han segut semiprotegits fins a que passe l'estiu, per precaucio. Podeu vore-ho aci: pagines protegides. Si trobeu mes articuls clarament subceptibles de vandalisme, per favor, afegiu-les com a protegides fins a que passe l'estiu.

Gracies. --Valencian 13:13, 4 juny 2009 (UTC)


¡A pels 5.000 articuls!

L'edicio dels articuls de dates (anys, decades, segles, mesos, etc) està practicament ya finalisada. Anem a pels 5.000 articuls. Es celebrara igual que l'atra volta, en el numero 5.000 damunt del logo de Uiquipèdia i en un Comunicat de prensa. ¡Anem a pels 5.000 entre tots!. --Valencian 00:21, 12 juny 2009 (UTC)