Usuari discussió:Ravave

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
¡Hola, Ravave!. Te donem la benvinguda a L'Enciclopèdia en valencià
Gràcies per participar en el proyecte. Esperem que la colaboració te resulte agradable i que aprofites la teua estància ací.
L'Enciclopèdia en valencià és una enciclopèdia de contingut lliure que va nàixer en decembre de 2007; des de llavors s'han fixat varis principis definits per la comunitat. Per favor, dedica un temps per a explorar els temes següents, abans d'escomençar a editar en L'Enciclopèdia.
Els 5 pilars de L'Enciclopèdia.
Principis fonamentals del proyecte
.
Ajuda.
Manual general de L'Enciclopèdia
.
Tutorial.
Solicita ajuda personalisada en les teues primeres edicions
.
Zona de proves.
Per a que realises proves d'edició
.
Portal de la Comunitat.
Portal a on debatre en atres usuaris i sobre L'Enciclopèdia
.
Escriure correctament en valencià
Utilisa totes les ferramentes per a escriure articuls en valencià
Coses que no es deuen fer.
Resum d'erros més comuns a evitar
.
Deprén a editar pàgines.
Guia per a crear artículs
.
Actualitat en L'Enciclopèdia.
L'actualitat i senyes actuals sobre L'Enciclopèdia
.
Buscar en L'Enciclopèdia.
Busca tot lo que vullgues en L'Enciclopèdia
.
Café.
A on pots preguntar a atres enciclopedistes
.
Com utilisar Plantilles.
Un resum de com utilisar plantilles i quadros

Si no hablas valenciano puedes leer la versión en castellano de esta pagina y visitar nuestra Embajada y la introdución sobre L'Enciclopèdia en castellano.

If you don't speak Valencian, you can read the English version of this page and our Embassy and the introduction about L'Enciclopèdia in English.


Esta es la teua pàgina de discussió, en la qual pots rebre mensages d'atres enciclopedistes. Per a deixar un mensage a atre enciclopediste deus escriure en la seua pàgina de discussió, si no, no serà notificat. Al final del mensage deus firmar escrivint quatre ~~~~ o pressionant el botó mostrat en l'image. Recorda que els artículs no se firmen.


Esperem que passes bons moments en L'Enciclopèdia en valencià.--Admin 20:03, 29 dec 2008 (UTC)

Benvingut!! Pero vigila el teu valencià, aci nomes aceptem la normativa de la RACV, i precisament en la teua presentació has ficat un meva que no te que vore res en el valencià. Per a escriure en valencià busca el traductor que te la RACV i a partir d'ahi ya podras començar. Silla Blava 18:46, 29 dec 2008 (UTC)

Benvingut[editar còdic]

Veig que t'has animat a registrar-te, i també veig que no coneixes les normes del Puig (no son gens difícils, ací tens un corrector per a Firefox 3 (roa-es-val): https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3), yo no participe molt (res) per falta de temps, pero estic registrat. --Jaumevlc 20:14, 29 dec 2008 (UTC)

Vocabulari on-line[editar còdic]

Aci tens un vocabulari de la RACV valencià-castellà i vicerversa: http://www.racv.es/diccionari/diccionario.html Espere que te servixca d'ajuda.

Saluts!!Silla Blava 21:23, 29 dec 2008 (UTC)

Si el tens instalat, voras que a l'hora de traduir un text, ixen moltes paraules com que estan mal escrites. Puix de normal en apretar en el boto dret delhttp://www.lenciclopedia.org/skins/common/images/button_extlink.png ratoli sobre cada paraula sera suficient per a corregirles. Pero nian paraules que no les marca i que tampoc estan en valencià.

T'aconselle que tambe utilises el traductor on-line del RACV, aci el tens:


Si estas interesat en el valencianisme, passat per www.valenciafreedom.com i registrat. Ahi nia molta documentació i tambe podras dependre valencià.Silla Blava 10:26, 30 dec 2008 (UTC)

Corrector[editar còdic]

Una vegada instalat el diccionari/corrector per a firefox, dona-li al botó dret, després a "Idiomas" i selecciona "/España (val)". Torna-li a donar al botó dret i fes un clic en "Revisar ortografía". Ara cada vegada que escrigues en un formulari, te subrallarà les paraules "mal escrites" i punchant al botó dret de sugerirà possibles paraules correctes. Si no te funciona pots utilisar este corrector online: http://llenguaitecnologia.com/wiki/doku.php/servicis/corrector/index --Jaumevlc 12:08, 30 dec 2008 (UTC)


¡A pels 5.000 articuls![editar còdic]

L'edicio dels articuls de dates (anys, decades, segles, mesos, etc) està practicament ya finalisada. Anem a pels 5.000 articuls. Es celebrara igual que l'atra volta, en el numero 5.000 damunt del logo de Uiquipèdia i en un Comunicat de prensa. ¡Anem a pels 5.000 entre tots!. --Valencian 00:37, 12 juny 2009 (UTC)


Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia[editar còdic]

Hola, estem treballant en completar la Llista d'artículs imprescindibles en tota enciclopèdia. ¿Nos ajudes?. --Valencian 21:08, 29 set 2009 (UTC)