Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 56: Llínea 56:  
Sobre lo que comentaves, te he contestat en el Portal Comunitari. Gracies. Un abraç: --[[Usuari:Valencian|Valencian]] ([[Usuari Discussió:Valencian|discussió]]) 15:22, 13 oct 2014 (CEST)
 
Sobre lo que comentaves, te he contestat en el Portal Comunitari. Gracies. Un abraç: --[[Usuari:Valencian|Valencian]] ([[Usuari Discussió:Valencian|discussió]]) 15:22, 13 oct 2014 (CEST)
 
----------
 
----------
Els artículs i les imàgens destacades en la Portada de Uiquipedia no tenen un periodo determinat. Normalment els articuls destacats en la Portada son a la mateixa volta "articuls destacats o favorits", pero no es en absolut imprescindible. Si n'hi ha algun tema rellevant o d'actualitat, es pot destacar un articul en la Portada encara que este no siga un articul destacat o favorit, sense cap problema. Per eixemple, fa poc es fica l'articul sobre [[RTVV]] en Portada o en son dia el de [[Garcia Berlanga]] com a homenage quan faltà, etc. S'ha fet moltes voltes. No es necessaria cap votacio per a destacar una image, aixo si, ha de ser bona o tindre rellevancia dins de Uiquipedia. Tampoc fa falta cap votacio per a destacar un articul o image en la Portada. Fes lliurement lo que cregues mes oportu. Me pareix molt be el plaç que comentes per a destacar una image o articul en la Portada.
+
Els artículs i les imàgens destacades en la Portada de Uiquipedia no tenen un periodo determinat. Normalment els articuls destacats en la Portada son a la mateixa volta "articuls destacats o favorits", pero no es en absolut imprescindible. Si n'hi ha algun tema rellevant o d'actualitat, es pot destacar un articul en la Portada encara que este no siga un articul destacat o favorit, sense cap problema. Per eixemple, fa poc es fica l'articul sobre [[RTVV]] en Portada o en son dia el de [[Garcia Berlanga]] com a homenage quan faltà, etc. S'ha fet moltes voltes. No es necessaria cap votacio per a destacar una image, aixo si, ha de ser bona o tindre rellevancia dins de Uiquipedia. Tampoc fa falta cap votacio per a destacar un articul o image en la Portada. Fes lliurement lo que cregues mes oportu. Me pareix molt be el plaç que comentes per a destacar una image o articul en la Portada. Sobre programacio de descatar articuls en la Portada te pot servir d'eixemple com funciona la Wikipedia en castellà: [http://es.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Candidatos_a_art%C3%ADculos_destacados/Destacados_2014 Wikipedia: articuls destacats en portada 2014]. Programen en temps els articuls que van a descacar en la portada fixant un temps per a cada articul, tal i com comentaves tu, fixant un temps maxim per a cada articul i image.
   −
Els [[Uiquipèdia:Artículs destacats]] ya els ha passat [[Usuari:Chabi|Chabi]] a [[Uiquipèdia:Artículs destacats/Antigues propostes]]. De totes formes, encara que no veges una resolucio final de cada votacio, tots els articuls estaven ya aprovats i en l'estrela de destacats en el canto superior esquerre de l'articul. Normalment, quan n'hi han 3-4 vots a favor, es coloca la plantilla de destacat directament i ya està. Pot colocar-la u mateixa si veus que el teu articul te 3-4 vots a favor. Aixo si, es deixa la votacio el el llistat un temps per a que tot lo mon puga vore-ho. Es per aço que et donava l'impressio de que els articuls no estaven aprovats o les votacions no estaven finalisades. Simplement es coloca la plantilla de "Destacat" i es deixa en el llistat. Lo correcte seria ficar un text en cada votacio que ficara "aprovat", pero no ho fem, la veritat. Espere en aço haver aclarit un poc el tema. Moltes gracies pel teu gran treball aci. --[[Usuari:Valencian|Valencian]] ([[Usuari Discussió:Valencian|discussió]]) 15:09, 15 oct 2014 (CEST)
+
Els [[Uiquipèdia:Artículs destacats]] ya els ha passat [[Usuari:Chabi|Chabi]] a [[Uiquipèdia:Artículs destacats/Antigues propostes]]. De totes formes, encara que no veges una resolucio final de cada votacio, tots els articuls estaven ya aprovats i en l'estrela de destacats en el canto superior esquerre de l'articul. Normalment, quan n'hi han 3-4 vots a favor, es coloca la plantilla de destacat directament i ya està. Pot colocar-la u mateixa si veus que el teu articul te 3-4 vots a favor. Aixo si, es deixa la votacio el el llistat un temps per a que tot lo mon puga vore-ho. Es per aço que et donava l'impressio de que els articuls no estaven aprovats o les votacions no estaven finalisades. Simplement es coloca la plantilla de "Destacat" i es deixa en el llistat. Has fet molt be en comentar-ho aço. Acabe de colocar la llegenda "Articul aprovat" despres de cada votacio. Lo correcte seria ficar este text despres de cada votacio. Fins ara no ho feem pero deuriem de fer-ho, la veritat. Espere en aço haver aclarit un poc el tema. Moltes gracies pel teu gran treball aci. --[[Usuari:Valencian|Valencian]] ([[Usuari Discussió:Valencian|discussió]]) 15:09, 15 oct 2014 (CEST)

Menú de navegació