Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1 byte eliminat ,  19:27 2 maig 2010
Llínea 156: Llínea 156:  
== Política ==
 
== Política ==
   −
D'acort en la primera Constitució ucraniana de juny de [[1996]],k Ucrània és un Estat sobirà i independent, compost per tres rames: els poders Eixecutiu, Llegislatiu i Judicial. El primer es encapçalat per el President, el qual és triat per sufragi unviersal, directe i secret per a un mandat de cinc anys i en la possibilitat d'una reelecció. El president nomena al Primer Ministre, qui deu ser ratificat pel Poder Llegislatiu.
+
D'acort en la primera Constitució ucraniana de [[juny]] de [[1996]], Ucrània és un Estat soberà i independent, compost per tres rames: els poders Eixecutiu, Llegislatiu i Judicial. El primer és encapçalat pel President, el qual és triat per sufragi universal, directe i secret per a un mandat de cinc anys i en la possibilitat d'una reelecció. El president nomena al Primer Ministre, qui deu ser ratificat pel Poder Llegislatiu.
   −
Hasda la fecha '''Ucrània''' ha tengut tres presidents: Leonid Kravchuk, Leonid Kuchma i Víktor Yúshchenko.
+
Hasta la fecha '''Ucrània''' ha tingut tres presidents: Leonid Kravchuk, Leonid Kuchma i Víktor Yúshchenko.
   −
El Poder Llegislatiu està representat per una sola càmara, el Consell Suprem integrà per 450 membres triats per un periodo de quatre anys.
+
El Poder Llegislatiu està representat per una sola càmara, el Consell Suprem integrat per 450 membres triats per un periodo de quatre anys.
   −
El Poder judicial heu integren els jujats populars i la Cort Regional, Suprema i Constitucional.
+
El Poder judicial l'integren els jujats populars i la Cort Regional, Suprema i Constitucional.
    
== Veja's també ==
 
== Veja's també ==
120 790

edicions

Menú de navegació