Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
No hi ha canvi en el tamany ,  00:04 22 set 2009
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
El '''foralisme''' és una doctrina política bassada en la reivindicació de competències administravices exaltant els antics [[Furs]] i lleis dels distints territoris d'[[Espanya]]. D'esta es nutrixen variats moviments des d'alguns en idees avançades sobre la societat hasda atres en idees tradicionalistes.
+
El '''foralisme''' és una doctrina política bassada en la reivindicació de competències administratives exaltant els antics [[Furs]] i lleis dels distints territoris d'[[Espanya]]. D'esta es nutrixen variats moviments des d'alguns en idees alvançades sobre la societat fins a atres en idees tradicionalistes.
   −
Foralisme, el manteniment dels furs i privilegis tradicionals front a la política centralisadora del règimen lliberal. Segons el qual les regions devien mantindre les seues institucions de govern autònomes, el seu sistema propi de justícia i la exenció fiscal i de quintes per al servici militar.
+
Foralisme, el manteniment dels furs i privilegis tradicionals front a la política centralisadora del règim lliberal, segons el qual les regions devien mantindre les seues institucions de govern autònomes, el seu sistema propi de justícia i la exenció fiscal i de quintes per al servici militar.
    
== Foralisme valencià ==
 
== Foralisme valencià ==

Menú de navegació