Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 398: Llínea 398:     
== Articuls i correcions ==
 
== Articuls i correcions ==
Per favor, mira el teu articul [[Corona d'Aragó]]. Me he passat 1 hora exacta de rellonge correngint-lo tot sancer i encara queden alguna cosa. No t'ho prengues a mal, pero quan te comentem el tema del Corrector, no es per inoportunar-te o molestar-te o per que tingam mania a tu, ni per res personal, etc. Es que el tema de que un colaborador de Uiquipedia no utilise al pujar els articuls, qualsevol dels correctors de valencià, perjudica directament als demes colaboradors, que tenen que corregir de mes i perdre temps que per eixemple, es podria amprar en fer articuls nous, etc. En carinyo, el teu treball en Uiquipedia es acollonat i digne de tota admiracio, pero si podem funcionar tots millor, treballarem mes i mes a gust tots. Un abraç: --[[Usuari:Valencian|Valencian]] 23:54, 16 set 2009 (UTC)
+
Per favor, mira l'ultima edicio que he fet del teu articul [[Corona d'Aragó]]. Me he passat 1 hora exacta de rellonge corregint-lo tot sancer i encara queda alguna cosa. No t'ho prengues a mal, pero quan te comentem el tema d'utilisar sempre un Corrector, no es per importunar-te o molestar-te o perque te tingam mania a tu, ni per res personal, etc.  
 +
 
 +
Es que el tema de que un colaborador de Uiquipedia no utilise al pujar els articuls, qualsevol dels correctors de valencià, perjudica directament als demes colaboradors, que tenen que corregir de mes i perdre temps que per eixemple, es podrien amprar en fer articuls nous, etc. Yo mateixa i pense que tots, fem molt erros a l'escriure i en el Correctors, solucionem el tema i nos assegurem que ho fem be i mes correctament.
 +
 
 +
En carinyo, el teu treball en Uiquipedia es acollonant i digne de tota la meua i la nostra admiracio, pero si podem funcionar tots millor, treballarem mes i mes a gust tots.  
 +
Un abraç: --[[Usuari:Valencian|Valencian]] 23:54, 16 set 2009 (UTC)

Menú de navegació