Higinio Mateu Ubeda

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Higinio Mateu Ubeda
Nacionalitat: Espanyola
Ocupació: Dissenyador i creador de moda
Naiximent: 1972
Lloc de naiximent: Valéncia, Regne de Valéncia, Espanya
Defunció:
Lloc de defunció:

Higinio Mateu Ubeda (Valéncia, 1972) és un dissenyador i creador de moda valencià.

Biografia[editar | editar còdic]

Higinio Mateu estudià en l'Escola Superior de Disseny de Valéncia. Cada temporada presenta la seua nova colecció. Ha rebut numerosos premis com a jove creador. És un clàssic de la moda valenciana i ha desfilat en ciutats espanyoles i europees.

Des de molt jove ha vixcut experiències com desfilar i triumfar en el Saló Gaudí, representar a la Comunitat Valenciana en la Bienal de Jóvens Dissenyadors d'Europa i ser un dels millors en Moda Valéncia. Pero este full de ruta està ple d'hores de treball.

Ha creat vestuaris per al Club d'Atletisme Plages de Castelló o per a la tripulació del Passió per Castelló. És un més en les fires i desfilades de moda, ademés de patrocinar el Trofeu Higinio Mateu de les regates. I li agradaria repetir experiències humanes com la que va viure en Senegal en un taller solidari i el repartiment a una ONG de roba.

Higinio Mateu està afincat en la ciutat de Castelló i el seu taller (El Atelier de Higinio Mateu) està en el carrer d'Amunt (actualment, Alloza) de la ciutat de la Plana.

Enllaços externs[editar | editar còdic]