Sundasciurus hippurus és una espècie de rosegador de la família Sciuridae.

Sundasciurus hippurus (Sundasciurus hippurus)

Distribució geogràfica

Es troben en les illes de Borneo i Sumatra, i en la mitat sur de la península de Malaca (Brunei i Malàsia, Indonèsia i sur de Tailàndia).

Referències

Enllaços externs

Commons