El elefant indi (Elephas maximus indicus) és una de les quatre subespècies d'elefant asiàtic que existixen.[1] És la segona en tamany i, generalment, són tan alts com els d'elefants de Ceilan, encara que una miqueta menys pesats. La majoria dels individus presenta claus. És la subespècie més abundant, en bosses de població distribuïdes des de l'Índia fins a la península de Malaca.

elefant indi (Elephas maximus indicus)

Referències