Diferència entre les revisions de "Treball social"

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
m
m
Llínea 1: Llínea 1:
El '''treball social''' promou el benestar d'individus, grups i comunitats, facilita la cohesió social en periodos de canvi i dona soport i protecció als membres més vulnerables de la comunitat, treballant conjuntament en el usuaris, institucions i professionals. Per algunes persones les situacions de conflicte o canvi afecten la seua capacitat d'autonomia i d'autosuficiència i necessiten ajuda i orientació. D'atres necessitaran assistència, soport i protecció. Els treballadors i treballadores socials donen resposta a estes necessitats: realisen una contribució essencial a la promoció de la cohesió social, tant a través d'un treball preventiu, com donant resposta als problemes socials. El treball social és, per tant, una inversió per al futur benestar d'[[Europa]].<ref>Extret de les recomanacions que els ministres del Consell d'Europa van adoptar per als estats membres sobre el treball social, el [[17 de Giner]] del [[2000]]</ref><ref>"Qué i per qué estudiar a les universitats catalanes? " per la pàgina web de la Generalitat de Catalunya, (anterior al Grau). </ref>
+
El '''treball social''' promou el benestar d'individus, grups i comunitats, facilita la cohesió social en periodos de canvi i dona soport i protecció als membres més vulnerables de la comunitat, treballant conjuntament en el usuaris, institucions i professionals.  
 +
 
 +
Per algunes persones les situacions de conflicte o canvi afecten la seua capacitat d'autonomia i d'autosuficiència i necessiten ajuda i orientació. D'atres necessitaran assistència, soport i protecció.  
 +
 
 +
Els treballadors i treballadores socials donen resposta a estes necessitats: realisen una contribució essencial a la promoció de la cohesió social, tant a través d'un treball preventiu, com donant resposta als problemes socials. El treball social és, per tant, una inversió per al futur benestar d'[[Europa]].
 +
 
 +
<ref>Extret de les recomanacions que els ministres del Consell d'Europa varen adoptar per als estats membres sobre el treball social, el [[17 de Giner]] del [[2000]]</ref><ref>"Qué i per qué estudiar a les universitats catalanes? " per la pàgina web de la Generalitat de Catalunya, (anterior al Grau). </ref>
  
 
==Referències==
 
==Referències==
 
<references />
 
<references />
  
 +
[[Categoria:Societat]]
 
[[Categoria:Salut i benestar social]]
 
[[Categoria:Salut i benestar social]]

Revisió de 19:33 10 ago 2015

El treball social promou el benestar d'individus, grups i comunitats, facilita la cohesió social en periodos de canvi i dona soport i protecció als membres més vulnerables de la comunitat, treballant conjuntament en el usuaris, institucions i professionals.

Per algunes persones les situacions de conflicte o canvi afecten la seua capacitat d'autonomia i d'autosuficiència i necessiten ajuda i orientació. D'atres necessitaran assistència, soport i protecció.

Els treballadors i treballadores socials donen resposta a estes necessitats: realisen una contribució essencial a la promoció de la cohesió social, tant a través d'un treball preventiu, com donant resposta als problemes socials. El treball social és, per tant, una inversió per al futur benestar d'Europa.

[1][2]

Referències

  1. Extret de les recomanacions que els ministres del Consell d'Europa varen adoptar per als estats membres sobre el treball social, el 17 de Giner del 2000
  2. "Qué i per qué estudiar a les universitats catalanes? " per la pàgina web de la Generalitat de Catalunya, (anterior al Grau).