Mireia Mollà

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca
Mireia Mollà i Herrera
Mireia Mollà.JPG
Nacionalitat: Espanyola
Ocupació: Política
Naiximent: 1982
Lloc de naiximent: Elig, Regne de Valéncia, Espanya
Defunció:
Lloc de defunció:

Mireia Mollà i Herrera (Elig, 1982) és una política valenciana d'ideologia pancatalanista. Mireia Mollà és diputada en les Corts Valencianes per Alacant. Perteneix a la Coalició Compromís, que està formada pel Bloc, Iniciativa i els Verts.

Biografia[editar]

Militant d'Iniciativa del Poble Valencià, ha estudiat Estadística i ha treballat en el Departament de Contabilitat de l'Universitat Miguel Hernández. Membre del Consell de la Joventut d'Elig i participe de moviments ecologistes i estudiantils, formà part de Joves de EU i del consell nacional d'Esquerra Unida del País Valencià (sic) (EUPV) entre els anys 2003 i 2007. En les eleccions a les Corts Valencianes de 2007 fon electa diputada per la província d'Alacant per la coalició Compromís pel País Valencià (sic). En l'any 2011 encapçalà la candidatura autonòmica de la nova Coalició Compromís per la província d'Alacant, revalidant l'acta de diputada, en el que es va convertir en el tercer grup parlamentari de les Corts Valencianes.

És filla de Pasqual Mollà, líder de la corrent interna de EUPV Esquerra i País, embrionària d'Iniciativa del Poble Valencià (sic), partit a on abdós militen.

Enllaços externs[editar]