Usuari discussió:84.123.1.232

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Hola, soc l'usuari Valencian i u del administradors de Uiquipèdia. ¡Gracies per colaborar en Uiquipedia i benvingut!

He modificat el teu articul sobre la Mammillaria (cactus). L'articul ha segut renomenat en el seu nom i titul correcte i encara necessita ser adaptat a l'estil de les Wikipedies i pulir un poc l'ortografia. Es dificil al principi saber com funciona una Uiquipedia i com se fan moltes coses aci, pero en el temps aniras familiarisant-te poc a poc. A mi tambe me molt costa al principi, pero despres resulta molt senzill.

Tingues en conte que en el format de Uiquipedia no es correcte introduir una conferencia sancera. Pensa en una enciclopedia pura i dura, perque aço es lo que es Uiquipedia. Han de ser articuls d'estil enciclopedic i sense referencies personals (cap a la nostra persona).

La meua recomanacio es que mires detingudament l'apartat de Ajuda i observes com estan fets atres articuls, donant-li al boto "editar". Observa els caracter que tenen i com eixos caracters particulars incidixen directament en la maquetacio del text.

Vaig vore la teua web sobre els cactus en valencià fa un temps i estava molt be.

Una salutacio: --Valencian 02:56, 20 maig 2009 (UTC)


Esta és la pàgina de discussió d'un usuari anònim que encara no ha creat un conte o que no usa el seu nom registrat. Per lo tant tenim que usar la seua direcció IP numèrica per a identificar-lo. Una direcció IP pot ser compartida per molts usuaris. Si eres un usuari anònim i trobes que t'han borrat comentaris inoportuns, per favor, crea un conte per a evitar futures confusions en atres usuaris anònims.