MediaWiki:Undeletehistory
Aparència
Si restaures una pàgina, totes les revisions seran restaurades en l'història. Si una nova pàgina en el mateix nom ha segut creada des del borrat, les versions restaurades apareixeran com a història anterior, i la revisió actual del la pàgina "viva" no serà substituïda automàticament.