Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
No hi ha canvi en el tamany ,  18:32 14 feb 2016
m
Text reemplaça - 'segle' a 'sigle'
Llínea 83: Llínea 83:     
== Monuments ==
 
== Monuments ==
* '''[[Castell de Macastre]] '''. S'alça sobre la cima d'un chicotet tossal que domina la localitat del mateix nom. Ha tengut una importància estratègica de primer orde por la seua situació fronteriça entre els Regnos de [[Regne de Castella|Castella]] i [[Regne de Valéncia|Valéncia]]. Fon construït per els [[musulmans]], cap al [[segle XI]], damunt de despulls anteriors que poden remontar-se fins l'[[Edat del Bronze]]. El núcleu principal és clarament àrap, encara que els conquistadors cristians configuraren la definitiva image dels elements que han aplegat fins els nostres dies. Poden apreciar-se numerosos despulls de muralles i torres, especialment la del Homenage.
+
* '''[[Castell de Macastre]] '''. S'alça sobre la cima d'un chicotet tossal que domina la localitat del mateix nom. Ha tengut una importància estratègica de primer orde por la seua situació fronteriça entre els Regnos de [[Regne de Castella|Castella]] i [[Regne de Valéncia|Valéncia]]. Fon construït per els [[musulmans]], cap al [[sigle XI]], damunt de despulls anteriors que poden remontar-se fins l'[[Edat del Bronze]]. El núcleu principal és clarament àrap, encara que els conquistadors cristians configuraren la definitiva image dels elements que han aplegat fins els nostres dies. Poden apreciar-se numerosos despulls de muralles i torres, especialment la del Homenage.
 
* '''Iglésia Parroquial'''. Està dedicada a la Transfiguració del Salvador i va dependre de la de [[Setaigües]] fins [[1574]], tenint per titular a Santa Bárbara.
 
* '''Iglésia Parroquial'''. Està dedicada a la Transfiguració del Salvador i va dependre de la de [[Setaigües]] fins [[1574]], tenint per titular a Santa Bárbara.
  
113 303

edicions

Menú de navegació