Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
8 bytes eliminats ,  10:06 28 dec 2015
m
sense resum d'edició
Llínea 56: Llínea 56:  
| matrícula_avió= CP
 
| matrícula_avió= CP
 
}}
 
}}
L''''Estat Plurinacional de Bolívia''' ([[quèchua]]: ''Bulibiya Suyu''; [[aimara]]: ''Bulibiya, Buliwya''; [[guaraní]]: ''Tetã Volívia'') (en [[castellà]] i oficialment: ''Estado Plurinacional de Bolivia'', nomenat fins l'any [[2009]] '''República de Bolívia''') és un dels dos únics estats de l'[[Amèrica del Sur]] sense eixida a l'oceà, un dels més pobres d'[[Amèrica Llatina]] i una de les regions més altes del [[Terra|món]]. Llimita al nort i a l'est en les regions més selvàtiques del [[Brasil]], al sur en el [[Paraguai]] i [[Argentina]], al sur-oest en [[Chile]] i a l'oest en el [[Perú]]. La capital oficial i seu del poder judicial és [[Sucre (Bolívia)|Sucre]] i la seu del govern (poder eixecutiu i llegislatiu) és [[La Paz]].
+
L''''Estat Plurinacional de Bolívia''' ([[quèchua]]: ''Bulibiya Suyu''; [[aimara]]: ''Bulibiya, Buliwya''; [[guaraní]]: ''Tetã Volívia'') (en [[castellà]] i oficialment: ''Estado Plurinacional de Bolivia'', nomenat fins l'any [[2009]] '''República de Bolívia''') és un dels dos únics estats d'[[Amèrica del Sur]] sense eixida a l'oceà, un dels més pobres d'[[Amèrica Llatina]] i una de les regions més altes del [[Terra|món]].  
 +
 
 +
Llimita al nort i a l'est en les regions més selvàtiques de [[Brasil]], al sur en [[Paraguai]] i [[Argentina]], al sur-oest en [[Chile]] i a l'oest en [[Perú]]. La capital oficial i seu del poder judicial és [[Sucre (Bolívia)|Sucre]] i la seu del govern (poder eixecutiu i llegislatiu) és [[La Paz]].
    
{{Amèrica}}
 
{{Amèrica}}
121 173

edicions

Menú de navegació