Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
25 bytes afegits ,  12:56 26 dec 2015
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
El '''periodo Showa''' (昭和 时代, lit. periodo de pau ilustrada) és el periodo de la [[història del Japó]] corresponent al regnat de l'emperador Shōwa (Hirohito) que abasta des del 25 de decembre del 1926 al 7 de giner del 1989. En el mensage en la seua coronació que fon llegit al poble i l'eixèrcit, el recentment coronat emperador fon referència ad este nom d'era japonesa o nengō: ''He visitat els camps de batalla de la Gran Guerra a França. En presència d'esta devastació, entenc la benedicció de la pau i la necessitat de la concòrdia entre les nacions''.
+
El '''periodo Showa''' (昭和 时代, lit. periodo de pau ilustrada) és el periodo de l'[[història del Japó]] corresponent al regnat de l'emperador Shōwa (Hirohito) que abasta des del [[25 de decembre]] de l'any [[1926]] al [[7 de giner]] de [[1989]].  
 +
 
 +
En el mensage en la seua coronació que fon llegit al poble i l'eixèrcit, el recentment coronat emperador fon referència ad este nom d'era japonesa o nengō: ''He visitat els camps de batalla de la Gran Guerra en [[França]]. En presència d'esta devastació, entenc la benedició de la pau i la necessitat de la concòrdia entre les nacions''.
    
[[Categoria:Periodos del Japó|Showa]]
 
[[Categoria:Periodos del Japó|Showa]]
120 790

edicions

Menú de navegació