Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
2 bytes afegits ,  10:29 9 set 2015
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Antonio Mira-Perceval Pastor''' ([[Alacant]], [[1955]]) és un auditor de contes i polític [[Comunitat Valenciana|valencià]]. Fon vicesecretari general del [[PSOE]] en la [[Comunitat Valenciana]], aixina com president de la [[Diputació d'Alacant]] en la década de [[1990]].<ref>[http://www.dip-alicante.es/documentacion/diputados.asp?ejercicio=1987 «Corporación Provincial de Alicante 1987»]. Diputació d'Alacant.</ref> En l'actualitat és membre del Consell de la [[Sindicatura de Contes de la Comunitat Valenciana]] i professor honorari de l'[[Universitat d'Alacant]] d'Història del Pensament Econòmic.
+
'''Antonio Mira-Perceval Pastor''' ([[Alacant]], [[1955]]) és un auditor de contes i polític [[Comunitat Valenciana|valencià]]. Fon vicesecretari general del [[PSOE]] en la [[Comunitat Valenciana]], aixina com president de la [[Diputació d'Alacant]] en la década de [[1990]].<ref>[http://www.dip-alicante.es/documentacion/diputados.asp?ejercicio=1987 «Corporación Provincial de Alicante 1987»]. Diputació d'Alacant.</ref>  
 +
 
 +
En l'actualitat és membre del Consell de la [[Sindicatura de Contes de la Comunitat Valenciana]] i professor honorari de l'[[Universitat d'Alacant]] d'Història del Pensament Econòmic.
    
== Referències ==
 
== Referències ==
121 173

edicions

Menú de navegació