Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
La '''Federació de Peixca de la Comunitat Valenciana''' és l'encarregada de regular, arbitrar, promoure, formar, etc. les diferents competicions de [[peixca deportiva]] que existixen en la [[Comunitat Valenciana]]. Està dirigida per Joan Baptista Artés i té la seua seu a [[Valéncia]], en corresponents delegacions provincials. Entre els tornejos que organisa esta entitat estan les concentracions autonòmiques, les proves autonòmiques i les provincials, en les diferents modalitats d'esta pràctica: mar oberta en embarcació, costa, aigua dolça, etc. tant en individual com en clubs. També és l'encarregada de marcar les talles mínimes de les espècies vàlides en concurs.
+
La '''Federació de Peixca de la Comunitat Valenciana''' és l'encarregada de regular, arbitrar, promoure, formar, etc. les diferents competicions de [[peixca deportiva]] que existixen en la [[Comunitat Valenciana]]. Està dirigida per Joan Baptista Artés i té la seua seu en [[Valéncia]], en corresponents delegacions provincials.
 +
 
 +
Entre els tornejos que organisa esta entitat estan les concentracions autonòmiques, les proves autonòmiques i les provincials, en les diferents modalitats d'esta pràctica: mar oberta en embarcació, costa, aigua dolça, etc. tant en individual com en clubs. També és l'encarregada de marcar les talles mínimes de les espècies vàlides en concurs.
    
==Enllaços==
 
==Enllaços==
113 205

edicions

Menú de navegació