Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
46 bytes afegits ,  11:24 27 març 2015
m
Llínea 5: Llínea 5:     
=== Activitat política ===
 
=== Activitat política ===
De 1977 a 1982, José Luis Olivas milita en la [[Unión de Centro Democrático]] (UCD), sent un dels seus fundadors. Fon Secretari d'Organisació d'UCD en Valéncia. En les primeres eleccions democràtiques municipals celebrades en [[Espanya]] el [[3 d'abril]] de [[1979]] resultà elegit regidor de Valéncia i en decembre de [[1981]], es nomenat Director General de Pressuposts de la [[Conselleria d'Economia i Facenda de la Generalitat Valenciana|Conselleria d'Economia i Facenda de la Generalitat]] preautonòmica fins a decembre de 1982.
+
De [[1977]] a [[1982]], José Luis Olivas milità en la [[Unión de Centro Democrático]] (UCD), sent un dels seus fundadors. Fon Secretari d'Organisació d'UCD en Valéncia. En les primeres eleccions democràtiques municipals celebrades en [[Espanya]] el [[3 d'abril]] de [[1979]] resultà elegit regidor de Valéncia i en [[decembre]] de [[1981]], és nomenat Director General de Pressuposts de la [[Conselleria d'Economia i Facenda de la Generalitat Valenciana|Conselleria d'Economia i Facenda de la Generalitat]] preautonòmica fins a decembre de 1982.
   −
Ya integrat en el [[Partit Popular (Espanya)|Partit Popular]] (PP), en les eleccions de [[1987]] i [[1991]] és triat novament regidor de l'Ajuntament de Valéncia, ocupant diversos càrrecs. En l'any [[1990]] resulta afectat en el [[Cas Naseiro]] i va a declarar davant del juge Manglano.<ref>[http://hemeroteca.abcdesevilla.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/sevilla/abc.sevilla/1990/04/19/017.html  Olivas declara avant Manglano], [[ABC (diari)|ABC]], 19/4/1990,</ref>  
+
Ya integrat en el [[Partit Popular (Espanya)|Partit Popular]] (PP), en les eleccions de [[1987]] i [[1991]] és triat novament regidor de l'[[Ajuntament de Valéncia]], ocupant diversos càrrecs. En l'any [[1990]] resulta afectat en el [[Cas Naseiro]] i va a declarar davant del juge Manglano.<ref>[http://hemeroteca.abcdesevilla.es/nav/Navigate.exe/hemeroteca/sevilla/abc.sevilla/1990/04/19/017.html  Olivas declara avant Manglano], [[ABC (diari)|ABC]], 19/4/1990,</ref>  
   −
En [[28 de maig]] de [[1995]], el PP guanya les [[Eleccions a les Corts Valencianes de 1995|eleccions autonòmiques]] i José Luis Olivas és escollit Diputat a les [[Corts Valencianes]]. El nou president [[Eduardo Zaplana Hernández-Soro|Eduardo Zaplana]] el nomenà conseller d'Economia i Facenda, convertint-se aixina en l'home fort de Zaplana tant en el govern com en el partit, a on ocupava la secretaria general regional des de setembre de [[1993]]. Olivas estigué al costat de Zaplana fins a que este es marcha a Madrit com a [[Ministeri de Treball i Seguritat Social d'Espanya|Ministre de Treball i Seguritat Social]] en el govern de [[José María Aznar López|José María Aznar]] i Olivas es designat president interí de la Generalitat Valenciana el 24 de juliol de 2002 fins a esgotar la legislatura un any després. En les eleccions de maig del 2003 Olivas deixà la Generalitat Valenciana i la secretaria general del PPCV a [[Francisco Camps]] abandonant aixina la política.
+
En [[28 de maig]] de [[1995]], el PP guanya les [[Eleccions a les Corts Valencianes de 1995|eleccions autonòmiques]] i José Luis Olivas és escollit Diputat a les [[Corts Valencianes]]. El nou president [[Eduardo Zaplana Hernández-Soro|Eduardo Zaplana]] el nomenà conseller d'Economia i Facenda, convertint-se aixina en l'home fort de Zaplana tant en el govern com en el partit, a on ocupava la secretaria general regional des de [[setembre]] de [[1993]]. Olivas estigué al costat de Zaplana fins a que este es marcha a [[Madrit]] com a [[Ministeri de Treball i Seguritat Social d'Espanya|Ministre de Treball i Seguritat Social]] en el govern de [[José María Aznar López|José María Aznar]] i Olivas es designat president interí de la [[Generalitat Valenciana]] el [[24 de juliol]] de [[2002]] fins a esgotar la legislatura un any després. En les eleccions de [[maig]] del [[2003]] Olivas deixà la Generalitat Valenciana i la secretaria general del PPCV a [[Francisco Camps]] abandonant aixina la política.
    
=== Presidència de Bancaixa ===
 
=== Presidència de Bancaixa ===
119 389

edicions

Menú de navegació