Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
447 bytes afegits ,  17:24 22 oct 2012
Llínea 18: Llínea 18:     
==Variants i versions==
 
==Variants i versions==
MK I: equipada en el MERLÍN III. Primer se li dotà d'una heliç de fusta BIPALA, de pas fix. A continuacio fon reemplaçada per una TRIPALA de DURALUMINIO i en dos posicions, i finalment en una de 3 pales de pas variable. Hague dos versions, MKI i MKII. Envergadura: 11.23M, Llongitut: 9.12M.
     −
MKII: MERLÍN XII, en una heliç ROTOL TRIPALA de velocitat constant. MKIIA i MKIIB.
+
Mk I: equipada en el Merlín III. Primer se li dotà d'unaheliç de fusta bipala, de pas fix. A continuacio fon reemplaçada per una tripalade duraluminio i en dos posicions, i finalment en una de 3 pales de pasvariable. Hague dos versions, MKI i MKII. Envergadura: 11.23M, Llongitut: 9.12m.
 +
 +
Mk II: Merlín XII, en una heliç rotol tripala de velocitatconstant. MKIIA i MKIIB.
 +
 
 +
 
 +
Mk III: Merlín XX en un compressor de dos velocitats. Sereforçà el cuixera alar i el tren d'aterrisage, i la roda de coa se feuretractil. Nomes se construiren dos unitats. Una en les 8 ametralladores il'atra en l'ala “universal” que permetia montar qualsevol de les combinacionspossibles d'armes d'entre l'A, B o C.
 +
 +
P.R.III: model de reconeiximent fotografic, desarmat. Esun Mk I modificat per a portar mes combustible. No portava radi.
     
1334

edicions

Menú de navegació