Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
20 bytes afegits ,  00:43 13 març 2010
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1:  
'''Tres Forques Times''' o '''TFTimes''' es un proyecte de periòdic digital virtual, creat per la [[Comissió Falla Tres Forques- Conca- Pérez Galdós]] de [[Valéncia]].  
 
'''Tres Forques Times''' o '''TFTimes''' es un proyecte de periòdic digital virtual, creat per la [[Comissió Falla Tres Forques- Conca- Pérez Galdós]] de [[Valéncia]].  
   −
Es una web monogràfica destinada al mon de les [[Falles de València]], festa declarada com d'Interés turístic Internacional, que convertix a la populosa ciutat mediterrànea uns dies en un museu a l'aire lliure on pots trobar juntes arts com la música, l'escultura, la pintura, l'arquitectura en fusta, junt al sò i aroma insubstituible de la pólvora. La multitut de concerts, verbenes, degustacions de gastronomia mediterrànea se succeïxen per tots els racons de la ciutat.
+
Es una web monogràfica destinada al mon de les [[falles|Falles de Valéncia]], festa declarada com d'Interés turístic Internacional, que convertix a la populosa ciutat mediterrànea uns dies en un museu a l'aire lliure on pots trobar juntes arts com la música, l'escultura, la pintura, l'arquitectura en fusta, junt al sò i aroma insubstituible de la pólvora. La multitut de concerts, verbenes, degustacions de gastronomia mediterrànea se succeïxen per tots els racons de la ciutat.
   −
TFTimes es un mig de difusió de la festa, que pren com a epicentre de la seua activitat i com a fi, el del barri de Jesús- Patraix de València.
+
TFTimes es un mig de difusió de la festa, que pren com a epicentre de la seua activitat i com a fi, el del barri de Jesús- Patraix de [[Valéncia]].
   −
L'història de la Comissió festera, mes de quaranta anys la contemplen, les seues activitats, les notícies que genera, els seus anhels i les seues ilusions en un monument de cartó- pedra, autèntic orige i significat de la festa, que com un símbol de lo fútil que es la vida, serà devastat per les flames a la màgica nit de [[Sant Josep]]. Després caldrà tornar a començar per a fer la "falla" de l'any vinent.
+
L'història de la [[Comissió fallera]], més de quaranta anys la contemplen, les seues activitats, les notícies que genera, els seus anhels i les seues ilusions en un monument de cartó- pedra, autèntic orige i significat de la festa, que com un símbol de lo fútil que es la vida, serà devastat per les flames a la màgica nit de [[Sant Josep]]. Després caldrà tornar a començar per a fer la "[[falla]]" de l'any vinent.
    
La Falla te un portal web que està escrit íntegrament en [[valencià]].
 
La Falla te un portal web que està escrit íntegrament en [[valencià]].
120 752

edicions

Menú de navegació